Fal Sepeti Deneyimleri

Bende sırf onun için atıyorum kendisine özellikle bir kaç dedigide cikmisti ama yinede emin olamadım sümeyra yanmazi denedim o nasıldır anda iyi diye attım çok ovulunce

sumeyra uzay gibi yakin surec icin iyi bana iletisim durumunu iletisimin nasi olacagini bilmisti ama sonucu hep pembeye bagliyor fenalik geciriyorum. bazen duygulari da abartili aktariyo ama fena degildir bastan savma bakmaz

sumeyra uzay gibi yakin surec icin iyi bana iletisim durumunu iletisimin nasi olacagini bilmisti ama sonucu hep pembeye bagliyor fenalik geciriyorum. bazen duygulari da abartili aktariyo ama fena degildir bastan savma bakmaz
Bizim enerjimiz fincana yansıyormu geçen ki enerjim çok olumluydu fincan öle cikti simdi olumsuz düşündüm fincan da olumsuz sumeyra iletişim dedi bana ama barışma olmazmış celisti inş çıkmaz ben onu aldatmisim acı çektirmisim yanliz bırakmışım gibi anlatti oysaki bu benim .

10 katina kartının 8ini ter seçmişim ama karşı taraf olumlu yorumladı.
Ben şimdi bu sonuca nasıl geveneyim?

En kötü fal sonuçlarını çiçek gibi neşe içindeyken alıyordum ben

Fal sepetinde siz kimi önerirsiniz anda iyi olan.
Enerji uyumu söz konusu olduğu için öneri almayı ve vermeyi doğru bulmuyorum. Krediniz kadar ücret alan yorumcuları filtreleyip profillerine bakarken sizi en cok çeken yorumcuyu seçin :) öneriler bende hep boş çıktı.

Bitanem ama bu konu Falsepeti deneyimleri değil mi biz bunun için buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…