Bende sırf onun için atıyorum kendisine özellikle bir kaç dedigide cikmisti ama yinede emin olamadım sümeyra yanmazi denedim o nasıldır anda iyi diye attım çok ovulunce
Bizim enerjimiz fincana yansıyormu geçen ki enerjim çok olumluydu fincan öle cikti simdi olumsuz düşündüm fincan da olumsuz sumeyra iletişim dedi bana ama barışma olmazmış celisti inş çıkmaz ben onu aldatmisim acı çektirmisim yanliz bırakmışım gibi anlatti oysaki bu benim .sumeyra uzay gibi yakin surec icin iyi bana iletisim durumunu iletisimin nasi olacagini bilmisti ama sonucu hep pembeye bagliyor fenalik geciriyorum. bazen duygulari da abartili aktariyo ama fena degildir bastan savma bakmaz
Senden görüp baktirdim sadece benim çektiğim kartlari yorumlamış sendede bolemiydi olumlu ama kendi açılım yapmamış.bana vadesiyle cikmisti ama sonucu tam bilemedi. anlik ve yakin gelecek icin baktirilabilir
Senden görüp baktirdim sadece benim çektiğim kartlari yorumlamış sendede bolemiydi olumlu ama kendi açılım yapmamış.
10 katina kartının 8ini ter seçmişim ama karşı taraf olumlu yorumladı.onlarca kez fal baktırdım falsepetinde kimseden memnun kalmadım ama elim başka uygulamaya da gitmiyor açıkçası
genelde yazılı tarot baktırıyorum ben, çektiğim kartları bazen chatgpt ye de yorumlatıyorum chatgpt falsepeti çok pembe tabloz çizmiş deyip beğenmiyor ama aşağı yukarı aynı yorumları
10 katina kartının 8ini ter seçmişim ama karşı taraf olumlu yorumladı.
Ben şimdi bu sonuca nasıl geveneyim?
Haklısın ya gerçekten öyleydi :)bildiği diğer detaylardan guven. sana cidden ilgincti
Pembecimi sence olumlu bakmis ama bilemedimBen kahve baktirmistim ama ablam tarot atti ona kendi kartlariyla bakmisti
Pembecimi sence olumlu bakmis ama bilemedim
En kötü fal sonuçlarını çiçek gibi neşe içindeyken alıyordum benBizim enerjimiz fincana yansıyormu geçen ki enerjim çok olumluydu fincan öle cikti simdi olumsuz düşündüm fincan da olumsuz sumeyra iletişim dedi bana ama barışma olmazmış celisti inş çıkmaz ben onu aldatmisim acı çektirmisim yanliz bırakmışım gibi anlatti oysaki bu benim .
Fal sepetinde siz kimi önerirsiniz anda iyi olan.En kötü fal sonuçlarını çiçek gibi neşe içindeyken alıyordum ben
Arkadaşlar sevilay aya baktıran var mı ? Tavsiye eder misiniz ?
Enerji uyumu söz konusu olduğu için öneri almayı ve vermeyi doğru bulmuyorum. Krediniz kadar ücret alan yorumcuları filtreleyip profillerine bakarken sizi en cok çeken yorumcuyu seçin :) öneriler bende hep boş çıktı.Fal sepetinde siz kimi önerirsiniz anda iyi olan.
Kimse beni çekmiyorEnerji uyumu söz konusu olduğu için öneri almayı ve vermeyi doğru bulmuyorum. Krediniz kadar ücret alan yorumcuları filtreleyip profillerine bakarken sizi en cok çeken yorumcuyu seçin :) öneriler bende hep boş çıktı.
odaklanın o zamanKimse beni çekmiyor
Gül demir çıkar bende ama şuan çok pahali birde bazen çok iyi bazen kötü bakiyor.odaklanın o zamanfal konusu online platformlar üzerinde öneriyle olacak iş değil.
Bitanem ama bu konu Falsepeti deneyimleri değil mi biz bunun için buradayızEnerji uyumu söz konusu olduğu için öneri almayı ve vermeyi doğru bulmuyorum. Krediniz kadar ücret alan yorumcuları filtreleyip profillerine bakarken sizi en cok çeken yorumcuyu seçin :) öneriler bende hep boş çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?