Ama kılıfı şöyle hazırladı
Demişti ben enerjiyi çok kitliyormuşum o yüzden vade ertelenebilirmiş
Ben süreci yaşıyorum hep onun fallarındasümeyraya baktırdım da. Ne bileyim daha iyi fallarım olmustur. Bi de cok karısık anlatıyor. Süreci yasayan oldu mu sonuc haricinde?
Surec biraz karısık hem iyi hem kotu. Sonucu normal baglamıs pembe tablo yok. O zaman dikkat edeyim bakalım neler olucak guncellerimBen süreci yaşıyorum hep onun fallarında
Surec biraz karısık hem iyi hem kotu. Sonucu normal baglamıs pembe tablo yok. O zaman dikkat edeyim bakalım neler olucak guncellerim
Arinanın dilinden bu konuda profesyonel olduğu belli. Deva biraz dal olarak yaklaşmış olabilir.Dün Arina Ay’a doğum haritası baktırmıştım 40 dakikaya yakın ama o kadar teknikti anlamakta çok zorlandımİçimden Deva’ya atmak geldi bu sabah beklentisiz ona gönderdim ve inanılmaz şoka girdim resmen kariyerle alakalı benim aklimdan geçen birkaç fikir vardı bunlara değinmiş, bazı durumlarımı başıma gelenleri söyledi, evlilikle alakalı evleneceğim kişiyle tanistim mi tanismadim mi diye sormuştum gecmisten benim evliliğe en yakin durduğum kişiyi anlattı yani yarim saatlik bir yorum gondermiş yarim saati de dolu doluydu fal sepetinde ilk kez ödediğim paradan %100 memnun kaldım desem yeridir
MerhabaAnlık durumları iyi bilen karşı tarafın düşüncesini okuyan kimi önerirsiniz ?
Ay ışılay pembeci bence ya bende hiç çıkmamıştıKizlar isilay can anda karşılıklı taraf dusuncesinde teyit eden oldumu ????Birde kendisini çok takdir ettim ben ondan iade almistim normalde elena gokce melisa bakmiyor iade aldığım için ama isilay hanım yorumlamış falimi.
Kizlar isilay can anda karşılıklı taraf dusuncesinde teyit eden oldumu ????Birde kendisini çok takdir ettim ben ondan iade almistim normalde elena gokce melisa bakmiyor iade aldığım için ama isilay hanım yorumlamış falimi.
Bende sırf onun için atıyorum kendisine özellikle bir kaç dedigide cikmisti ama yinede emin olamadım sümeyra yanmazi denedim o nasıldır anda iyi diye attım çok ovulunceisilay dusunceleri bilir bikac kez teyit ettim
Kızlar Uzay Gökoğlu nasıl çıkan var mı???
Teşekkürler arkadaşımbana vadesiyle cikmisti ama sonucu tam bilemedi. anlik ve yakin gelecek icin baktirilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?