Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba Anlık durumları iyi bilen karşı tarafın düşüncesini okuyan kimi önerirsiniz ?

Dün Arina Ay’a doğum haritası baktırmıştım 40 dakikaya yakın ama o kadar teknikti anlamakta çok zorlandım İçimden Deva’ya atmak geldi bu sabah beklentisiz ona gönderdim ve inanılmaz şoka girdim resmen kariyerle alakalı benim aklimdan geçen birkaç fikir vardı bunlara değinmiş, bazı durumlarımı başıma gelenleri söyledi, evlilikle alakalı evleneceğim kişiyle tanistim mi tanismadim mi diye sormuştum gecmisten benim evliliğe en yakin durduğum kişiyi anlattı yani yarim saatlik bir yorum gondermiş yarim saati de dolu doluydu fal sepetinde ilk kez ödediğim paradan %100 memnun kaldım desem yeridir

Arinanın dilinden bu konuda profesyonel olduğu belli. Deva biraz dal olarak yaklaşmış olabilir.

Kizlar isilay can anda karşılıklı taraf dusuncesinde teyit eden oldumu ????Birde kendisini çok takdir ettim ben ondan iade almistim normalde elena gokce melisa bakmiyor iade aldığım için ama isilay hanım yorumlamış falimi.

onlarca kez fal baktırdım falsepetinde kimseden memnun kalmadım ama elim başka uygulamaya da gitmiyor açıkçası
genelde yazılı tarot baktırıyorum ben, çektiğim kartları bazen chatgpt ye de yorumlatıyorum chatgpt falsepeti çok pembe tabloz çizmiş deyip beğenmiyor ama aşağı yukarı aynı yorumları

Sümeyra cikiyormu içimi karartti birde onun bana yaptıklarını ben ona yapmışım gibi anlatti karıştırdı sanki cikiyormu inş cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…