- 9 Ocak 2013
- 390
- 362
- 303
- 27
şaşırıcaksınız ama armağan bana vade vermişti ağustos içinde kesin gerçekleşir dedi ama olmadı
Enerji uyumu söz konusu olduğu için öneri almayı ve vermeyi doğru bulmuyorum. Krediniz kadar ücret alan yorumcuları filtreleyip profillerine bakarken sizi en cok çeken yorumcuyu seçin :) öneriler bende hep boş çıktı.
Gözlemim bu şekilde ne yapabilirim ki :)Bitanem ama bu konu Falsepeti deneyimleri değil mi biz bunun için buradayız
aynen bunu söylemeye çalışıyorum.sizi en cok cekene baktirin ve baktigi fali unutun. kimin hangi falini unuttuysam o cikmis. cikar mi cikmaz mi dusunup durduklarim hic cikmamis. foruma yazmak icin fallara bakinirken gordum ne sacma fal dediklerim ve tek kelimesini aklimda tutmadiklarim hep cikmis
ben almıstım iyiydi bence, söyledigi bi seyi yasadım diger vadesi yıl sonunda bekliyorumBayanlar Derman Gürkan ‘dan yorum alan varmı?
Bende sildinfalsepetini sildimmagustos vadesi verip patliyanlari yazmistim eylulde neler oldugunu belli oldukca yazarim. uygulamalarin kolayligi maddi olarak çok zorluyor ve parayi oderken gormedigimiz icin bence anlamiyoruz ben gerektiginde disarda baktirmaya devam edecegim. fal krizine girmemek icin basliga da cok bakmam ama sormak istediginiz kisileri sorarsiniz
Sen çok aşırı baktırmıştın, kimlerden memnun kaldın? Çıkan oldu mu?Bende sildin
Neyle ilgiliydi sorabilirmiyimkızlar ben de son zamanlarda bi konu üzerine cok fazla yorum aldim sadece melisa donukuk olumsuz konusmustu ve patladi.
onun disinda mayra öz, derman gürkan, katre güneş, sümeyra yanmaz, fulya gönülaçar, sevgi derman, gökçe aksoy, nurya bozdağ ve eyüp deniz hepsi olumlu konusup yakın vadeler vermislerdi 1-2 hafta icerisinde gibi. ve bugün haber aldim. tum bu yorumcular icinde en cok nokta atısı yapanlar da mayra öz ve gökce aksoy oldu.
Malesef hic kimse suan cikmadi yüzde 85 hepsine baktiriyorum 2 senedir sunun fali cikdi dedim olmadi.Sen çok aşırı baktırmıştın, kimlerden memnun kaldın? Çıkan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?