Fal Sepeti Deneyimleri

sizi en cok cekene baktirin ve baktigi fali unutun. kimin hangi falini unuttuysam o cikmis. cikar mi cikmaz mi dusunup durduklarim hic cikmamis. foruma yazmak icin fallara bakinirken gordum ne sacma fal dediklerim ve tek kelimesini aklimda tutmadiklarim hep cikmis

aynen bunu söylemeye çalışıyorum.

falsepetini sildimm agustos vadesi verip patliyanlari yazmistimeylulde neler oldugunu belli oldukca yazarim. uygulamalarin kolayligi maddi olarak çok zorluyor ve parayi oderken gormedigimiz icin bence anlamiyoruz ben gerektiginde disarda baktirmaya devam edecegim. fal krizine girmemek icin basliga da cok bakmam ama sormak istediginiz kisileri sorarsiniz

Ya ben Ayda Deniz'e önümüzdeki dönem beni neler bekliyor tarzı sorularla doğum haritası istedim bana 25 dk sadece olaylar karşısında nasıl davrandığımı nasıl tepki verdiğimi nasıl biri olduğumu anlatmış.. E ben bunları biliyorum zaten?? Sorularımın cevabı yok

kızlar ben de son zamanlarda bi konu üzerine cok fazla yorum aldim sadece melisa donukuk olumsuz konusmustu ve patladi.
onun disinda mayra öz, derman gürkan, katre güneş, sümeyra yanmaz, fulya gönülaçar, sevgi derman, gökçe aksoy, nurya bozdağ ve eyüp deniz hepsi olumlu konusup yakın vadeler vermislerdi 1-2 hafta icerisinde gibi. ve bugün haber aldim. tum bu yorumcular icinde en cok nokta atısı yapanlar da mayra öz ve gökce aksoy oldu.

İade yaptilar.. Şöyle haritanin potansiyelini yorumlayacak birini istiyorum önerisi olan var mı?

Bende sildin

patlayan vadelerle gene burdayimmmm
didar, zulal bende vade olarak patladi sonuc bilmiyorum.
arkadasima bugun borte, arya cicek, elif kahvekurusu, cicek celen vade olarak patladi. ona hem sonuc hem vade patlayanlar katre, arya cicek, enes, borte, derya nural

Merhaba ben de iyi kotu deneyimimi anlatayim..asude yildizi severim anlik durumlarda cok iyi bence,eda denizeri severim kendisi cok tatli..didar bildigi konular oluyor vadeler zaten hic kimsede bana gore tutmuyo tugce leoda 2-3 kere vade tuttu mesela,Asli duru bazi noktalarda cok nokta atisi yapiyor mesela..bir de bana gore anlik tespitlerde Tugce Emre cok iyi ve haritada cok basarili buluyorum kendisini acikcasi..Mine Ay bakti mesela bana soyle kendine dobra diyor mesela dobra yorumlar yapiyor ama cok seyi bilmiyor bana gore yazdiklarimdan salliyor iste

Faldan ümidi kesmiştim de doğum haritasından da kesiyorum biri resmen bana chatgpt nin yorumunu atmış ya şaka gibi

Neyle ilgiliydi sorabilirmiyim
Ask is ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…