Kim bilmiyorum ama halihazirda devam eden ilişkiye boyle kotu enerjileri bulastirmamani tavsiye ederim. Ben boynuzlanırken bana senden baskasi yok da demişlerdi zamaninda.Ben amine altun diye birine baktırdım geçen hafta, çok garip bir tarzı var, uzun uzun numareloji bilgisi verdi, sorularıma çok net cevap alamadım, başka konulardan uzun uzun bir şeyler bahsetti enerjisini de sevmedim. ısrarla erkek arkadaşım eski sevgilisini düşünmüyor dediğim halde canım sen erkeklere güvenme falan diyor, profesyonellik yetersiz geldi. belirli bir dayanak yok sübjektif düşüncelerini söylemeleri komik oluyor
Ben isterimm, tüyo verir misintuyo ister misin
Efsun hatun çıkan çıkmayan yazabilir mi özellikle vadeleri tutuyor mu
Hayır bi de kötü bir bakımdı yani. Bakamadı. Bakandan anlıyoruz artıkKim bilmiyorum ama halihazirda devam eden ilişkiye boyle kotu enerjileri bulastirmamani tavsiye ederim. Ben boynuzlanırken bana senden baskasi yok da demişlerdi zamaninda.
Gerçekten vebal bu ya. İnsanlari kotu etkiliyorlar, unut gitsin bosver
Malesef tutmadi aslaEfsun hatun çıkan çıkmayan yazabilir mi özellikle vadeleri tutuyor mu
filizin bende geçen ay bildiği spesifik bişey olmuştu sallamayla bilebilceği bişeyde değildiarkadasimin kuponu oldugu icin filiz cetini denemis. pembeci dediginiz kadin bu muydu???
filizin bende geçen ay bildiği spesifik bişey olmuştu sallamayla bilebilceği bişeyde değildi
O artan sıralar fal baktiranlarin sordukları ek sorular. Yeni fal değil.Ben isterimm, tüyo verir misinçevrimiçi bildirimi gelince yakalıyorum ama bazen uygulamada çevrimdışı olduğu halde bekleyen sırası artıyor
Asticenterdemiydi o eger oysa onca param gitti ona burda birine cikdi diye cok övmüsdü baktirdim ama malesef bende cikmadiUmay Akay nasildir aktif değildi bayadır
Ben yazmıştım çıktığını benden sonra baktırdın ama gelipte burda öve öve anlatmadım canım :) anladığın herşeyi başka taraflarından anlıyosun insanları bence darlama. Dediği şeylerde çıktı bana sana çıkmadı diye kötü mü yani ? Günde kaç kişiye fal baktırıyosun enerjin elbette ötelenir biraz vade beklersin çıkıp çıkmayacağını beklersinAsticenterdemiydi o eger oysa onca param gitti ona burda birine cikdi diye cok övmüsdü baktirdim ama malesef bende cikmadi
Ben de beğenmiyorum Alya Arkın uzay kutlu daha iyi orada ama dediğim gibi uzak geleceği kimse göremedi ben de birkaç yıl sonrasını bilen biri varsa söyler misiniz bunların hepsi yakın geleceği görüyor max 3 ay.bir de 3. Kişileri görebilen iyi dediğiniz birisi varsa tavsiye ederseniz sevinirimUmay Akay nasildir aktif değildi bayadır
Ben de beğenmiyorum Alya Arkın uzay kutlu daha iyi orada ama dediğim gibi uzak geleceği kimse göremedi ben de birkaç yıl sonrasını bilen biri varsa söyler misiniz bunların hepsi yakın geleceği görüyor max 3 ay.bir de 3. Kişileri görebilen iyi dediğiniz birisi varsa tavsiye ederseniz sevinirim
Olabilir Fulya da iyi zelis hanım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)))alya kadar abartilan kimseyi tanımıyorum. fulya nas bile daha iyi hatta zorlarsam zelis bile daha iyi
Hayir o sen degildin fal delisi mi neydi adi ve ayrica ben burda öve öve bitiremedi demedim burda biri övdügü icin baktirdim dedim asil sen ters anliyorsun ve bugün tam bir ay oldu baktirmiyorumBen yazmıştım çıktığını benden sonra baktırdın ama gelipte burda öve öve anlatmadım canım :) anladığın herşeyi başka taraflarından anlıyosun insanları bence darlama. Dediği şeylerde çıktı bana sana çıkmadı diye kötü mü yani ? Günde kaç kişiye fal baktırıyosun enerjin elbette ötelenir biraz vade beklersin çıkıp çıkmayacağını beklersin
Fulya sende cikdimi bende tam tersi olduOlabilir Fulya da iyi zelis hanım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?