- 2 Ocak 2025
- 26
- 16
- 3
Bu listeyi senin gördüğün biliyor mu ? Bir adımı oldu muarkadaşlar gelişme var bende, bana ait yaptıgı bir playlist vardı spotify’ında hatta ismim yazıyor listede. Bu gece kasıtlı olarak listeye sarkı ekledi yeni bi tane seni sevmeme izin ver diye. Ve galiba yazarsa eğer Aslı Duru’nun falı a dan z ye cıkmıs olacak.Yağmur’un vadesinden de 2-3 gün sarktı ama sonuc olarak olumlu gelismeler var suan. Aslı Duru asla yazma 1 Ağustos’a kadar maksimum kıvranır dedi bakalım tutturacak mı
Evet aynı şekilde biz daha 10 yaslarindaykrn ilerideki mesleklerimizi ve evlilik yaşınızı söyleyen biri vardı aynı şeyler yaşandı buradakiler kartları yorumluyor bunların eğitimi var egitimbenim geçmişte tanıdığım bir durugören benim 10 yıl sonraki işimin ayrıntılarını, annemin 5 yıl sonra yapacağı kazayı, dedemin 4 yıl sonraki ölümünü tüm detaylarıyla sahne sahne bize anlatmıştı. enerjilerin değiştiğine inanmıyorum, salladıkları çıkmayınca bahane üretmek için kullanıyorlar, enerjiler değişkendir diye.
Canim sende bi gelisme varmiEvet aynı şekilde biz daha 10 yaslarindaykrn ilerideki mesleklerimizi ve evlilik yaşınızı söyleyen biri vardı aynı şeyler yaşandı buradakiler kartları yorumluyor bunların eğitimi var egitim
Alan herkes bunu yapabilir özellikle astroloji daha belirgin enerjiler veriyor
evet biliyo kayıtlı bende listesi cunkuBu listeyi senin gördüğün biliyor mu ? Bir adımı oldu mu
Bir gelisme oldumu sendeevet biliyo kayıtlı bende listesi cunku
şöyle oldu kücük hareketler dısında iletisime gecmedi. ama bende bekleyemedim mesaj attım. ama sonra yazmak istediğini yazamayacak kadar korkak oldugunu söyledi. sevdiğini birlikte olmak istediğinide söyledi. ama ilk yazan ben olmus oldum cok yakınım birinin vefat haberini aldım o gün duygusal olarak çöktüğüm bir andı. aslında fal cıkmıs oldu ama farklı bir vesile ile cıkmıs oldu. gidisatta tam belli değil hala catısma halindeyiz buna ragmen o bunun agustosta süreceğini söyleyenf falcılarda bilmis oldu böylece. yani ben yazmasam o yazacaktı er ya da gec bence cunku cok yazmak istediğini ve yazmaktan cok korktugunu yazamadıgı icinde cok depresif hissettiğini söyledi.Bu listeyi senin gördüğün biliyor mu ? Bir adımı oldu mu
Kesinlikle haklısınız.benim geçmişte tanıdığım bir durugören benim 10 yıl sonraki işimin ayrıntılarını, annemin 5 yıl sonra yapacağı kazayı, dedemin 4 yıl sonraki ölümünü tüm detaylarıyla sahne sahne bize anlatmıştı. enerjilerin değiştiğine inanmıyorum, salladıkları çıkmayınca bahane üretmek için kullanıyorlar, enerjiler değişkendir diye.
Evet ben zaten gelişme olduktan sonra söyledikleri çıkan yorumcuları yazmıştım sen beklemekte çok zorlanıyorsan sen de adım atabilirsin önemli olan nihai sonuç.Bir de arya çiçeği de deneyebilirsin daha net yorumlar yapıyorCanim sende bi gelisme varmi
benim geçmişte tanıdığım bir durugören benim 10 yıl sonraki işimin ayrıntılarını, annemin 5 yıl sonra yapacağı kazayı, dedemin 4 yıl sonraki ölümünü tüm detaylarıyla sahne sahne bize anlatmıştı. enerjilerin değiştiğine inanmıyorum, salladıkları çıkmayınca bahane üretmek için kullanıyorlar, enerjiler değişkendir diye.
lunarayı cok begendim ben hatta en begendigim o oldu diyebilirim cunku benimkinin eski sevgilisini birebir tarif etti fiziksel ozelliklerini hafif kilolu saclari omuz hizasinda orta boylu dedi ve kiz tam tarif ettigi gibi falda biraz olumsuzdu sana kendini unutturmak istemiyor ama su an devamlilik saglama istegi de yok dedi iletisim olur iliski olmaz en azindan yakin gelecekte dedi. Kariyerle ilgili de soru sormustum sizi birisi bi egitime yonlendirebilir basta bunu gereksiz gormeniz olacaktir dedi dun beni birisi staja yonlendirdi fali da beklettigi icin onu mu gordu diye dusundum baska bi konu da olabilir ama ben cok memnun kaldim gelecek yorumlari cikan oldu mu lunaranin anda iyiydi acaba fallari da cikiyor mu ben ilk kez baktirdim
tutturmus o zaman temmuzda konusmaya baslamissiniz bakalim bana da gelecegi tutturacak mibana anlik dediklerini hatirlamiyorum ama ayrilicaksiniz twmmuza kadar iletisim olmaz demisti mayista ayrildik bikac gundur konusuyoruz. anlik yorumuna bakiyim ne demis
Bana da çıkıyor ama daha önce de yazmıştım durumu normalinden biraz daha olumsuz anlatıyor. Yani söylediği sıkıntılı süreçler genelde onun dediğinden biraz daha iyi geçiyor.lunarayı cok begendim ben hatta en begendigim o oldu diyebilirim cunku benimkinin eski sevgilisini birebir tarif etti fiziksel ozelliklerini hafif kilolu saclari omuz hizasinda orta boylu dedi ve kiz tam tarif ettigi gibi falda biraz olumsuzdu sana kendini unutturmak istemiyor ama su an devamlilik saglama istegi de yok dedi iletisim olur iliski olmaz en azindan yakin gelecekte dedi. Kariyerle ilgili de soru sormustum sizi birisi bi egitime yonlendirebilir basta bunu gereksiz gormeniz olacaktir dedi dun beni birisi staja yonlendirdi fali da beklettigi icin onu mu gordu diye dusundum baska bi konu da olabilir ama ben cok memnun kaldim gelecek yorumlari cikan oldu mu lunaranin anda iyiydi acaba fallari da cikiyor mu ben ilk kez baktirdim
ay umarim daha olumlu olur size ne demisti pekiBana da çıkıyor ama daha önce de yazmıştım durumu normalinden biraz daha olumsuz anlatıyor. Yani söylediği sıkıntılı süreçler genelde onun dediğinden biraz daha iyi geçiyor.
Luna tam nerde bakiyoray umarim daha olumlu olur size ne demisti peki
Ben şubatta bir ayrılık yaşamıştım o zaman analizleri falan doğru yaptı ama direkt barışıp eskisi gibi olacaksınız diyemiyorum üzgünüm deyip süreci biraz daha Zorlu anlatmıştı. Mart ortası buzlar erimeye başlayacak falan dedi ama biz barışmıştık direkt o zaman. Yani aslında vadeyi olacağı falan biliyor da daha realist yaklaşmaya çalışıyor sanırım. Bazı spesifik bildiği şeyler de oldu bana.ay umarim daha olumlu olur size ne demisti peki
Tellwe deLuna tam nerde bakiyordu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?