:) 50 tl yıldızname de baktıValla Ankara'daysa olabilir neden olmasin ben de baktiririm.
Fiyat neydi belinay?
Bi arkadasa bakip cikmaya geldimAaa sen nerelerdeydin yaa?
Evet evet onu sordumBi arkadasa bakip cikmaya geldimyeni uyelik aldim digerini iptal ettirdim bi sure buralardan elimi ayagimi cekmistim bilmiyorum suan bunu mu soruyon ama ben oyle anladim
O hesaptan sıkıldim yeni bi sayfa actim tum populer uyeligimin yeni uyelik adina gecme pahasinaaEvet evet onu sordumgecen mesajlara baktım hesap pasifti de şimdi patatees'ini görünce tanıdım
''Sonra onun ölümüne hükmettiğimiz zaman, (dayandığı) âsâsını yemekte olan ağaç kurdundan başkası onun ölümünü göstermedi. Bu suretle (kurdun yediği âsâ kırılıp da, uzun müddet ona dayalı duran Süleyman’ın cesedi) yere yıkılınca anlaşıldı ki, cinler gaybı bilmiş olsalardı, o zilletli azabın (o meşakkatli çalışmanın) içinde kalmazlardı.'' (Sebe Suresi, 14. Ayet)
Sevgili kardeşim, Sebe Suresi'nin mealini baştan sona okumanızı isterim, cinler geçmişi ve bugünü bilebilirler fakat geleceği asla.. bu zaten Sebe Sure'sinde Rabbimiz tarafından bize bildirilmiş, cinler geçmişi bilebilirler fakat insanlar cinler arasında boyut farkı vardır ve cinler yalan söylerler, böyle şeylere itibar etmeyin istiare yapmanızı tavsiye ederim, bilmemiz gerekseydi zaten Rabbim bizi de cinler gibi yaratırdı. Ayrıca fal, bakım gibi şeyler sizin kapılarınızı açar sonra Allah muhafaza sizi rahatsız etmeye başlarlar.. Bakımcılar aldıkları paraya bakarlar, sizin psikolojinizle ilgilenmezler.. Var sayalım ki öyle, ne yapacaksınız? Belki de hiç öyle bişey yok.. Falcılara vereceğiniz parayla bir yoksulun karnını doyurun, hem o zaman melekler kalbinize huzur indireceklerdir. Şuan gerginsiniz, streslisiniz ve mutsuzsunuz bunun sebebi duyduklarınız değil, size çok güzel şeyler söylenseydi de gergin ve stresli olacaktınız çünkü Allah'ın haram kıldığı bişeyi yaptınız, bu böyledir. Bedenimizi temizlediğimiz de yada bir fakiri sevindirdiğimiz de içimiz huzur dolar çünkü Allah kalbinize melekleri aracılığı ile huzur indirir ama günlerce duş almadığımız da yada Allah korusun anlık zevk almış olsak bile zina yaptığımız da ruhumuz daralır, size tavsiyem tevbe etmeniz ve Sebe Suresi'nin mealini yavaş yavaş okumanızdır, o ayet size henüz inmemiş.. Onu kalbinize indirin, dua edin ve istiare yapın. Rabbim içinize ferahlık versin, sizi şeytanın ve şeytan tıynetli insanların vesveselerinden korusun. AMİN
fala bende baktırıyorum sırf eğlencesine ama herşeye de böyle inanırsan üzülürsün gözünle görmediğin şeylere inanma derim ben ...Gözlerinle görmen içinde onu takip etmen gerekecek cesaretin varsa macerayı seviyorsan yap ...aslında böyle şeylere hiç inanmam ama annemin ısrarıyla falcıya gittim çok pişman oldum. Gaybı ancak Allah bilir. kadın öyle şeyler söylediki şok oldum. benim erkek arkadaşım vardı konularımı bilen bilir. onun benimle birlikteyken başka bi kadınla cinsellik yaşadığı konusunu ısrarla söyledi başka bildiği şeyler de oldu. kafam çok karıştı yaa inanıyo musunuz böyle şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?