falimi yorumlayana iskambil aciyorum

canim actim ama pek begenmedim :/ bedenleriniz bir ama aranizda esmer birinin kalbi var

en iyisi bi kac gün sonra tekrar acalim

ay bende beğenmedim bu esmerin cinsiyeti çıktımı yine falda?
baktım fala görebildiklerim şunlar sevgilin bir yola çıkıyor sevgilinin isminde Y harfi geçiyormu yada senin? çünkü ikiniz adına bir yola cıkıyor yolunda y harfi var.yolun sonunda kalp doğmuş aşk adına adımlar atacak.Birde sevgilini hareketleriyle sinir eden birisi var iş hayatındadır büyük ihtimal çalışma potansiyelini düşürmesine izin vermesin.

canım şu kumral erkekle ilgili bakar mısın. sana zahmet olmazsa. ben kumral, o kumral. :)

Son düzenleme:
schmetterling89 banada bi ilişki iskambili açabilirmisin ya hiç merakım yoktur aslında böle şeylere ama bianda çok istedim şuan

bende çok bişiyler sölemek isterdim falına ama maalesef kahveden başka hiçbişey göremiorum

cikmadi canim cinsiyeti

ikimizinde isminde y harfi var :) suan yolda zaten
ikimizin gidecegi yolda var :)

canim sen bayaaaa bi ilerlettin elimden kurtulamazsin bu gidisle diyeyim

cikmadi canim cinsiyeti

ikimizinde isminde y harfi var :) suan yolda zaten
ikimizin gidecegi yolda var :)

canim sen bayaaaa bi ilerlettin elimden kurtulamazsin bu gidisle diyeyim

kendimden korkar oldum canım tarot gibi işle alakalı fallar bakmaya baslarsanda cok güzel olar kelibişim kariyerde görürürüz ufuktaaa

Fal sahibinin temelde düşündüğü ve içinden çıkamadığı yoğun bir sıkıntısı var.Bunun için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor.

Sürekli düşünceler içerisinde.Kısa boylu tombul birisiyle sürekli konuhakkında konuşuyor ve pekte uzlaşamadıkları görünüyor çünkü ikiside bu konu da sinirrli ve gergin.Ailesi içinde de bitmeyen konuşmalar var.

Hayatı koşturmaca içinde epey yolları var ama bu yollarda kolay yollar değil mücadele gerektiren yollar belliki bu kişi mücadeleci biri.

Eğer çalışıyorsa işinde bir kişi boy ölçüşmeye çalışıyor.Ama fal sahibi ondan daha güçlü konumda ve dik duruşlu.

İki temel dileği var fakat bu dilekler kendisinden başka en az 4 kişiyi daha bağlıyor istekleri kötü değil ama hep elini kolunu bağlayan durumlar sözkonusu.Birde bir yerden ufak bir para beklentisi var.

Bu kadarcık :)

Ha bu arada ben içimdn geldi baktım fal istemiyorum ok?:)

Son düzenleme:

güzelim sen evlenmek istemiyorsun ya daha hep evlilik karti cikiyor sana :) canim sevgilinin kalbi esmer kadinla senin aranda kalmis diye gözüküyor ve sen daha cok kendini düsünüyorsun
baskada birsey yok acaba aileden birimi o esmer kadin benim icimden öyle geciyor

canım sana zahmet olmazsa esmer kızla , kumral erkekle ilgli fal açar mısın ?

canim sana tekrar o kumral erkek cikarsa onunlada acarim

seninki: canim o kisiyle sanirim aranizda mesafe var ve senden yana ona özlem var ve kalbinin en derinlerinde esmer bir erkek var :/ eskiden biri falan olabilir unutamadigin

canim burdakinin niyetine acmam icin isim lazim

tesekkür ederim canim :) ama istersen acarim

bu falını yeni gördüm canım. benim ki kumral diye biliyorum başka biri yok aklımda. esmer erkeği çıkaramadım. yoksa o benden daha mı koyu. ben daha koyuyuyum diye düşünüyorum. anlamadım allah allah. çok ilginç. tekrar bakar mısın cnm. ismini de söyleyim o kişinin.

İçini çok karatmışsın. Kapkara çıkmış. 2 tane dileğin var. İkiside olacak ama biraz zamanı var. Sen uzun bir yolun başındasın. Yola çıkıyorsun. 2 kişide sana sonra uzaklardan gelerek sana katılıyor. Üzgün düşünceli bir adam görüyorum karşısında ona bağıran biri var. Bağıran kişi dolduran bir başka kişi daha var. Dolduran kişi dinazor gibi çıkmış. Düşman gibi sanki.kımral bir kızlar biraz boynu bükük çıkmış. Karşısında esmer bir erkek var. Erkek daha baskın duruyor. Yine aynı kumral kız var. Kumral kızın boylarında şapkalı gibi bir adam var. Kız ve adam çok yakınlar . dertleşiyorlar gibi.tabakta da küçük balina gördüm. o da paralı kısmet heralde. Bunları görebildim canım. Her şey gönlünce olsun.

İçini çok karatmışsın. Kapkara çıkmış. 2 tane dileğin var. İkiside olacak ama biraz zamanı var. Sen uzun bir yolun başındasın. Yola çıkıyorsun. 2 kişide sana sonra uzaklardan gelerek sana katılıyor. Üzgün düşünceli bir adam görüyorum karşısında ona bağıran biri var. Bağıran kişi dolduran bir başka kişi daha var. Dolduran kişi dinazor gibi çıkmış. Düşman gibi sanki.kımral bir kızlar biraz boynu bükük çıkmış. Karşısında esmer bir erkek var. Erkek daha baskın duruyor. Yine aynı kumral kız var. Kumral kızın boylarında şapkalı gibi bir adam var. Kız ve adam çok yakınlar . dertleşiyorlar gibi.tabakta da küçük balina gördüm. o da paralı kısmet heralde.tabakta göz yaşların var yada ağlayacaksın. . Bunları görebildim canım. Her şey gönlünce olsun.

sagol canim ama hosuma gitmedi insallah cikmaz canim sevgilimle teldeyim kapatim hemen acicam falini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…