- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi schmetterling89
-
canim actim ama pek begenmedim :/ bedenleriniz bir ama aranizda esmer birinin kalbi var
en iyisi bi kac gün sonra tekrar acalim
canim maddi sikinti cekiyorsan sana bir teklif gelecek
canim falin cok karisik cikti :/
sana o teklif esmer bir adamdan gelcek kumral bir erkekle tanisacaksin hatta onun yaninda sana evlilik karti cikti ama zamani var daha aile olmaya yönelik bir görüsmeniz olacak ama dedigim gibi zamani var
baktirdigin kisinin kalbinde esmer bir kadin var ona bir teklifi var :/
ay bende beğenmedim bu esmerin cinsiyeti çıktımı yine falda?
baktım fala görebildiklerim şunlar sevgilin bir yola çıkıyor sevgilinin isminde Y harfi geçiyormu yada senin? çünkü ikiniz adına bir yola cıkıyor yolunda y harfi var.yolun sonunda kalp doğmuş aşk adına adımlar atacak.Birde sevgilini hareketleriyle sinir eden birisi var iş hayatındadır büyük ihtimal çalışma potansiyelini düşürmesine izin vermesin.
cikmadi canim cinsiyeti
ikimizinde isminde y harfi var :) suan yolda zaten
ikimizin gidecegi yolda var :)
canim sen bayaaaa bi ilerlettin elimden kurtulamazsin bu gidisle diyeyim
Eki Görüntüle 517291 Eki Görüntüle 517292 Eki Görüntüle 517293 Eki Görüntüle 517295 Eki Görüntüle 517297 Eki Görüntüle 517298
kizlar sevgilimin falini yorumlarmisiniz lütfen
ay bende beğenmedim bu esmerin cinsiyeti çıktımı yine falda?
baktım fala görebildiklerim şunlar sevgilin bir yola çıkıyor sevgilinin isminde Y harfi geçiyormu yada senin? çünkü ikiniz adına bir yola cıkıyor yolunda y harfi var.yolun sonunda kalp doğmuş aşk adına adımlar atacak.Birde sevgilini hareketleriyle sinir eden birisi var iş hayatındadır büyük ihtimal çalışma potansiyelini düşürmesine izin vermesin.
schmetterling89 banada bi ilişki iskambili açabilirmisin ya hiç merakım yoktur aslında böle şeylere ama bianda çok istedim şuan
bende çok bişiyler sölemek isterdim falına ama maalesef kahveden başka hiçbişey göremiorum
canım sana zahmet olmazsa esmer kızla , kumral erkekle ilgli fal açar mısın ?
Fal sahibinin temelde düşündüğü ve içinden çıkamadığı yoğun bir sıkıntısı var.Bunun için sürekli birşeyler yapmaya çalışıyor.
Sürekli düşünceler içerisinde.Kısa boylu tombul birisiyle sürekli konuhakkında konuşuyor ve pekte uzlaşamadıkları görünüyor çünkü ikiside bu konu da sinirrli ve gergin.Ailesi içinde de bitmeyen konuşmalar var.
Hayatı koşturmaca içinde epey yolları var ama bu yollarda kolay yollar değil mücadele gerektiren yollar belliki bu kişi mücadeleci biri.
Eğer çalışıyorsa işinde bir kişi boy ölçüşmeye çalışıyor.Ama fal sahibi ondan daha güçlü konumda ve dik duruşlu.
İki temel dileği var fakat bu dilekler kendisinden başka en az 4 kişiyi daha bağlıyor istekleri kötü değil ama hep elini kolunu bağlayan durumlar sözkonusu.Birde bir yerden ufak bir para beklentisi var.
Bu kadarcık :)
Ha bu arada ben içimdn geldi baktım fal istemiyorum ok?:)
canim sana tekrar o kumral erkek cikarsa onunlada acarim
seninki: canim o kisiyle sanirim aranizda mesafe var ve senden yana ona özlem var ve kalbinin en derinlerinde esmer bir erkek var :/ eskiden biri falan olabilir unutamadigin
canim burdakinin niyetine acmam icin isim lazim
Eki Görüntüle 519844 Eki Görüntüle 519845 Eki Görüntüle 519846 Eki Görüntüle 519848 Eki Görüntüle 519850 Eki Görüntüle 519849
kizlar falimi yorumlarmisiniz lütfen :)
canım bana iskambil falı açar mısın ? ikimizde kumralız. ben biraz daha koyuyum
canim birazcik isim var az sonra acarim tekrar
Eki Görüntüle 519844 Eki Görüntüle 519845 Eki Görüntüle 519846 Eki Görüntüle 519848 Eki Görüntüle 519850 Eki Görüntüle 519849
İçini çok karatmışsın. Kapkara çıkmış. 2 tane dileğin var. İkiside olacak ama biraz zamanı var. Sen uzun bir yolun başındasın. Yola çıkıyorsun. 2 kişide sana sonra uzaklardan gelerek sana katılıyor. Üzgün düşünceli bir adam görüyorum karşısında ona bağıran biri var. Bağıran kişi dolduran bir başka kişi daha var. Dolduran kişi dinazor gibi çıkmış. Düşman gibi sanki.kımral bir kızlar biraz boynu bükük çıkmış. Karşısında esmer bir erkek var. Erkek daha baskın duruyor. Yine aynı kumral kız var. Kumral kızın boylarında şapkalı gibi bir adam var. Kız ve adam çok yakınlar . dertleşiyorlar gibi.tabakta da küçük balina gördüm. o da paralı kısmet heralde.tabakta göz yaşların var yada ağlayacaksın. .Bunları görebildim canım. Her şey gönlünce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?