- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi schmetterling89
-
seni de gece gece yordum canım. iyi geceler .
canim benim öyle yaptikca daha fazla kacirirsin kismet degilse afedersin ama biyerini yirtsan bile olmuyor ne yazikkio yüzden birak eger kismetse alnina yaziliysa zaten olur
bende yirtinmistim bi ara ve anladimki kismet degilmis
2 kişi var kafamdaa hangisine baktırsam diye düşünüyorum canım biri eski sevgilim diğeri hoşlandığım kişi sence hangisine baktırayım:26:
bence hoslandigin kisi
eski sevgilinede daha sonra bakariz ? olmaz mi ?
olur canım sen istersen neden olmasın:)
ben kumralım hoşlandığım kişi de beyaz tenli
canim onun yaninda sarisin bir bayan var yakinlar sanirim. canim pek birsey cikmadi malesef
neyse eski sevgilinede simdi bakayim bu fal pek güzel olmadi
peki canım zaten bundan pek umutlu değildim biliyordum:)
ben kumralım eski sevgilimde açık kumral sarışına yakın:)
bnde kahve falına baksam iskambil açar mısın bana da??
canim ailenden yana bir problemmi var ? veya ailene aklin cok takiliyor.
canim sevgiline yakinlasmaya calisan esme bir kiz var ay allah söyletti sevgilin dedimcanim siz tekrar yakinlasiyorsunuz sana teklif geliyor ondan ama ikinizde bencillik yapiyorsunuz
kizlar falimi yorumlarsaniz sevinirim
Eki Görüntüle 520834 Eki Görüntüle 520835 Eki Görüntüle 520836 Eki Görüntüle 520837 Eki Görüntüle 520838 Eki Görüntüle 520842
tamam canım ben beyaz buğday arası
sevgilimde esmer
canım falın iyi çıkmış...dileğin olacak.bir de at gördüm... kısmetin var ama içinde tuttuğun bir sıkıntın var bu sıkıntını çözemeyeceksin fakat zamanla onu aşabileceksin.biraz gözyaşın var ama sonunda refaha ereceksin.etrafında hakkında iyi konuşanlar var.arkadaşlarınla bir sıkıntın yok.
canim sevgiline karsi mesafelisin biraz sanirim sana yakinlasmaya calisiyor.
canim sen özlem cekiorsun ama aranizda öyle mesafe gözükmüyor baska seyleri özlüyorsun sen sanirim ikinizde daha cok kendinizi düsünüyorsunuz ama aile olmaya yönelik kartiniz var gittikce yakinlasiyor zaman
eskisi gibi olmamız için özlem çekiyorum cnm yoksa aramız iyi ama uzun ilişki olduğu için monotonlaştı biraz...aile olabiliriz yani kart deynce anlayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?