Bende 12 eylülü bekliyorumAyni durumdayizzaten lazim olan bi tane,o iyi olsun, 10 tane olup kalitesiz olacağına..sayiyla cok alakasi yokmus bu durumun..gonlumuzu ferah tutalim..ben 12 eylulu bekliyorum 4 gozle
Aslında 11 eylül test yap dedi doktor ben bekleyebildiğiö kadar beklicem çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorumBende 12 eylülü bekliyoruminşallah güzel haberler alırız
Benim regli telefon 13u olarak gosterio ben 12sinde yapicam testi, dayanabilirsem tabiiAslında 11 eylül test yap dedi doktor ben bekleyebildiğiö kadar beklicem çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Neden umutlu değilsiniz maşallah 2 tane olmuş yumurtanızİnan rabbim nasip ederse birtaneyle olur bnm 2 tane 19 mm onda bile pek umutlu değilim rabbime sığındık artıkk
Benim regli telefon 13u olarak gosterio ben 12sinde yapicam testi, dayanabilirsem tabii
[/QUOTE ]
Güzel haberleri veririz inşallah doktor eğer tutmazsa birkaç ay bu tedaviyi uyguluyoruz dedi ben direk aşılama geçmek istiyorum eğer olmazsa tabi gerek olmaz inşallah
Bilmiyorum çünkü 19 mm nekadar büyükki ve bnm niyeyse kaç yıldır hep sıkıntı nebileyim herşey şuan düzgün artık rabbime sığındım şifayı veren Allahım rabbim duysun sesimizi inşşşNeden umutlu değilsiniz maşallah 2 tane olmuş yumurtanız
Bnmde 27 siydi işte çatlatmaNeden umutlu değilsiniz maşallah 2 tane olmuş yumurtanız
Birde birgün yapın birgün dinlenin dedi ondanda pek umutlu değilim eşimde doktoru dinleyelim dedi ondan kafam karışıkNeden umutlu değilsiniz maşallah 2 tane olmuş yumurtanız
Yok canım hiç belirti falanBnmde 27 siydi işte çatlatma
Varmı herhangi bir belirti vs akıntı ağrı vs
Canım inan benimde farksız ben doğuma yakın bebeğimi kaybettim şimdi hamile kalabilmek için uğraşıyorum sınavlarımız çok zorBilmiyorum çünkü 19 mm nekadar büyükki ve bnm niyeyse kaç yıldır hep sıkıntı nebileyim herşey şuan düzgün artık rabbime sığındım şifayı veren Allahım rabbim duysun sesimizi inşşş
Allahım dualarımızı kabul eylesinCanım inan benimde farksız ben doğuma yakın bebeğimi kaybettim şimdi hamile kalabilmek için uğraşıyorum sınavlarımız çok zor
Amin canımAllahım dualarımızı kabul eylesin
Cnm nasıl gidiyoAyni durumdayizzaten lazim olan bi tane,o iyi olsun, 10 tane olup kalitesiz olacağına..sayiyla cok alakasi yokmus bu durumun..gonlumuzu ferah tutalim..ben 12 eylulu bekliyorum 4 gozle
Bnm ağrım yok şuan sende varmı ağrı sızıAyni durumdayizzaten lazim olan bi tane,o iyi olsun, 10 tane olup kalitesiz olacağına..sayiyla cok alakasi yokmus bu durumun..gonlumuzu ferah tutalim..ben 12 eylulu bekliyorum 4 gozle
Hic agrim yok canim,arada belim sizlio o kadarBnm ağrım yok şuan sende varmı ağrı sızı
Pek bi değişiklik yok bende..var biseyler ama ben gebeliğe yormuyorum mesela baya gaz oldu dun,ama hep yalinayak gezdim,idrara cikiyorum ama cok da su içiyorum, arada midem bulanio ama istahim acildi bu aralar ondan galiba..dun bitek ekstra seyi farkettim agzimda tukuruk fazla gibi geldi bana sanki biri karsimda limon yiyormus gibi..bilmiyorum ki heveslenmek de istemiyorum bekliyoruz bakalim..sen nasilsin var mi değişiklik?Cnm nasıl gidiyo
İnan hiç ağrım yok sadece idrara çok çıkıyorum ama şimdiden belirti vermez diye sadece su içtiğimden kaynaklanıyordur...bakalım artık cnm yaaaaPek bi değişiklik yok bende..var biseyler ama ben gebeliğe yormuyorum mesela baya gaz oldu dun,ama hep yalinayak gezdim,idrara cikiyorum ama cok da su içiyorum, arada midem bulanio ama istahim acildi bu aralar ondan galiba..dun bitek ekstra seyi farkettim agzimda tukuruk fazla gibi geldi bana sanki biri karsimda limon yiyormus gibi..bilmiyorum ki heveslenmek de istemiyorum bekliyoruz bakalim..sen nasilsin var mi değişiklik?
Birde kaçıncı günün canoşummmPek bi değişiklik yok bende..var biseyler ama ben gebeliğe yormuyorum mesela baya gaz oldu dun,ama hep yalinayak gezdim,idrara cikiyorum ama cok da su içiyorum, arada midem bulanio ama istahim acildi bu aralar ondan galiba..dun bitek ekstra seyi farkettim agzimda tukuruk fazla gibi geldi bana sanki biri karsimda limon yiyormus gibi..bilmiyorum ki heveslenmek de istemiyorum bekliyoruz bakalim..sen nasilsin var mi değişiklik?
Canim 18inde regl oldum 28inde catlatma ignesini oldum 15 gun sonra test yap dedi drBirde kaçıncı günün canoşummm
Valla okudugum araştırdığım kadarıyla hic belirti gostermeden hamile kalan da tonla insan varmis bekleyelim gorelim napalimİnan hiç ağrım yok sadece idrara çok çıkıyorum ama şimdiden belirti vermez diye sadece su içtiğimden kaynaklanıyordur...bakalım artık cnm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?