Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Ayni durumdayiz zaten lazim olan bi tane,o iyi olsun, 10 tane olup kalitesiz olacağına..sayiyla cok alakasi yokmus bu durumun..gonlumuzu ferah tutalim..ben 12 eylulu bekliyorum 4 gozle
Bende 12 eylülü bekliyorum inşallah güzel haberler alırız

Canım inan benimde farksız ben doğuma yakın bebeğimi kaybettim şimdi hamile kalabilmek için uğraşıyorum sınavlarımız çok zor

Cnm nasıl gidiyo
Pek bi değişiklik yok bende..var biseyler ama ben gebeliğe yormuyorum mesela baya gaz oldu dun,ama hep yalinayak gezdim,idrara cikiyorum ama cok da su içiyorum, arada midem bulanio ama istahim acildi bu aralar ondan galiba..dun bitek ekstra seyi farkettim agzimda tukuruk fazla gibi geldi bana sanki biri karsimda limon yiyormus gibi..bilmiyorum ki heveslenmek de istemiyorum bekliyoruz bakalim..sen nasilsin var mi değişiklik?

İnan hiç ağrım yok sadece idrara çok çıkıyorum ama şimdiden belirti vermez diye sadece su içtiğimden kaynaklanıyordur...bakalım artık cnm yaaaa

Birde kaçıncı günün canoşummm

İnan hiç ağrım yok sadece idrara çok çıkıyorum ama şimdiden belirti vermez diye sadece su içtiğimden kaynaklanıyordur...bakalım artık cnm yaaaa
Valla okudugum araştırdığım kadarıyla hic belirti gostermeden hamile kalan da tonla insan varmis bekleyelim gorelim napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…