Bnde 27 siydi canım bnm sadece sağ tarafımda bazen batma var ve şişkinlik var belkide kise dönüştüCanim 18inde regl oldum 28inde catlatma ignesini oldum 15 gun sonra test yap dedi dr
Lutfen nolur pozitif düşün, hayırlısını iste, bak bu belirtiler normalde gebelik belirtisi..neden hemen kotuye yoruyorsun?Bnde 27 siydi canım bnm sadece sağ tarafımda bazen batma var ve şişkinlik var belkide kise dönüştü
Allah razı olsun cnm bnm hayırlısını istiyorum istiyoruz inan eşime doğumgününde güzel bir bebek ayakabısı vermk istiyorumLutfen nolur pozitif düşün, hayırlısını iste, bak bu belirtiler normalde gebelik belirtisi..neden hemen kotuye yoruyorsun?
Canoşum ya bugün baya akıntım oldu beyaz yoğurt gibi afedersinLutfen nolur pozitif düşün, hayırlısını iste, bak bu belirtiler normalde gebelik belirtisi..neden hemen kotuye yoruyorsun?
Hadi hayirlisi cok guzel bir haber buuuu❤❤❤❤ bunlar gebelik belirtisi canimmm..benim de belim cok agrio..kotumser dusunme lutfen,iyi dusunelim iyi olsunCanoşum ya bugün baya akıntım oldu beyaz yoğurt gibi afedersinbirde ağrım oldu adet ağrısı gibi bakalım nasıl olcak yaaaa
Tabii ki de eksik etmem sen de benim icin dua et lütfen..rabbim hayirli yazilar yazmis olsunAllah razı olsun cnm bnm hayırlısını istiyorum istiyoruz inan eşime doğumgününde güzel bir bebek ayakabısı vermk istiyorum
hayırlısı olsun birtanem ikimiz içindeee duanı eksik etme
Etmemmiiii bacım bnmmmm tüm istiyenlere ve bize rabbim nasip etsinnnnn ovilasyon testi yaptım artık silikleşiyor demekki iğnenin etkisi geçiyor bacım sen yaptınmı ovilasyon testiTabii ki de eksik etmem sen de benim icin dua et lütfen..rabbim hayirli yazilar yazmis olsunguzel haberlerini bekliyorum
Hic yapmadimEtmemmiiii bacım bnmmmm tüm istiyenlere ve bize rabbim nasip etsinnnnn ovilasyon testi yaptım artık silikleşiyor demekki iğnenin etkisi geçiyor bacım sen yaptınmı ovilasyon testi
Ayy yapma bkle bacım sadece ovilsyon yapıyorum artık hayırlısı duam senle bacım bnmmm sende ağrı varmı bacım bnm alt kısmım ağrılı sancılı akıntılıHic yapmadimtelefondaki uygulamaya gore ayarliom herseyi..internetten baktigim kadariyla 12.gunden sonra ignenin etkisi tam olarak geciyormus,bu tarihten once gebelik testi yapanlarin pozitif cikiyormus sonra negatife dönüyormus,o yuzden 12.gunden once test yapmayin diyorlar.benim bi tane gebelik testim var alabilecegim yakinda biyer de yok onu da 12 eylule sakliyorum.bana kalsa her gun yaparim
Valla akıntı yok denecek kadar az ama belim agrio cokAyy yapma bkle bacım sadece ovilsyon yapıyorum artık hayırlısı duam senle bacım bnmmm sende ağrı varmı bacım bnm alt kısmım ağrılı sancılı akıntılı
Ayy dikkat et cnmValla akıntı yok denecek kadar az ama belim agrio cokbi de bugun salca yapcamm..imdaatt
Sagol kuzumm sen de yorma kendiniAyy dikkat et cnm
Canım sende de kasık ağrısı oldu mu iğneden sonra adet oldum ana bittikten sonra kasıklarım ağrıyor şimdiEvet batma kasıklarımda agrı ve gaz sıkayetı oldu
Gecmis olsun hayırlısı Allahtan..sizin catlatma ne zaman olmustu?bir de kacinci gun test yaptiniz?Canım sende de kasık ağrısı oldu mu iğneden sonra adet oldum ana bittikten sonra kasıklarım ağrıyor şimdi
Bende 13 ağustosta yapılmıştı ben adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 1<20 çıkmıştı ama yükselmedi malesef adet oldumGecmis olsun hayırlısı Allahtan..sizin catlatma ne zaman olmustu?bir de kacinci gun test yaptiniz?
Valla kardesim yasiniz gencse,erken menapoz gibi bir sey yoksa azcik dinlen, kafandan da at,en kisa surede hamile kalirsin.ben deli gibi her ay test yapardim bi sene once tüp bebek icin dra gittik adam cok cok dusuk ihtimal umitlenmeyin dedi,agladim uzuldum ama boşverdim gunleri saymadim 1.5 ay sonra hamile kaldim hicbisey yokken.sonra dusuk oldu ama hamile kaldim yani.saglikli beslen,egzersiz yap,moralini yüksek tut,rabbim hayirlisini nasip eder insallahBende 13 ağustosta yapılmıştı ben adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 1<20 çıkmıştı ama yükselmedi malesef adet oldumdr falan gitmeyide düşünmüyorum nasip kendiliğinden olucaksa olsun artık
Sagol kuzumm sen de yorma kendinisayfada ikimiz variz galiba
Daha 21 yaşındayım 3 yıldır evliyim bir gebelik yaşadım 2.5 aylık kaybettim bende de eşimde de sorun yok düşük yapalı 1 yıl oldu geçen ay gittim dra çatlama iğnesi ama olmadı gitmeyi düşünmüyorum akılına bırakıcam nasip kısmetValla kardesim yasiniz gencse,erken menapoz gibi bir sey yoksa azcik dinlen, kafandan da at,en kisa surede hamile kalirsin.ben deli gibi her ay test yapardim bi sene once tüp bebek icin dra gittik adam cok cok dusuk ihtimal umitlenmeyin dedi,agladim uzuldum ama boşverdim gunleri saymadim 1.5 ay sonra hamile kaldim hicbisey yokken.sonra dusuk oldu ama hamile kaldim yani.saglikli beslen,egzersiz yap,moralini yüksek tut,rabbim hayirlisini nasip eder insallahbakalim bizimki ne olacak
İnş olur bacım benim ogüzel haberini burda okuruz bacımmDaha 21 yaşındayım 3 yıldır evliyim bir gebelik yaşadım 2.5 aylık kaybettim bende de eşimde de sorun yok düşük yapalı 1 yıl oldu geçen ay gittim dra çatlama iğnesi ama olmadı gitmeyi düşünmüyorum akılına bırakıcam nasip kısmetİNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE NASİO EDER
İnşallah gülüm inşallah hepimiz isteyen herkesİnş olur bacım benim ogüzel haberini burda okuruz bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?