Famera kullananlar bakabilirmisiniz??

Lutfen nolur pozitif düşün, hayırlısını iste, bak bu belirtiler normalde gebelik belirtisi..neden hemen kotuye yoruyorsun?
Allah razı olsun cnm bnm hayırlısını istiyorum istiyoruz inan eşime doğumgününde güzel bir bebek ayakabısı vermk istiyorum
hayırlısı olsun birtanem ikimiz içindeee duanı eksik etme

Canoşum ya bugün baya akıntım oldu beyaz yoğurt gibi afedersin birde ağrım oldu adet ağrısı gibi bakalım nasıl olcak yaaaa
Hadi hayirlisi cok guzel bir haber buuuu❤❤❤❤ bunlar gebelik belirtisi canimmm..benim de belim cok agrio..kotumser dusunme lutfen,iyi dusunelim iyi olsun

Allah razı olsun cnm bnm hayırlısını istiyorum istiyoruz inan eşime doğumgününde güzel bir bebek ayakabısı vermk istiyorum
hayırlısı olsun birtanem ikimiz içindeee duanı eksik etme
Tabii ki de eksik etmem sen de benim icin dua et lütfen..rabbim hayirli yazilar yazmis olsun guzel haberlerini bekliyorum

Tabii ki de eksik etmem sen de benim icin dua et lütfen..rabbim hayirli yazilar yazmis olsun guzel haberlerini bekliyorum
Etmemmiiii bacım bnmmmm tüm istiyenlere ve bize rabbim nasip etsinnnnn ovilasyon testi yaptım artık silikleşiyor demekki iğnenin etkisi geçiyor bacım sen yaptınmı ovilasyon testi

Etmemmiiii bacım bnmmmm tüm istiyenlere ve bize rabbim nasip etsinnnnn ovilasyon testi yaptım artık silikleşiyor demekki iğnenin etkisi geçiyor bacım sen yaptınmı ovilasyon testi
Hic yapmadim telefondaki uygulamaya gore ayarliom herseyi..internetten baktigim kadariyla 12.gunden sonra ignenin etkisi tam olarak geciyormus,bu tarihten once gebelik testi yapanlarin pozitif cikiyormus sonra negatife dönüyormus,o yuzden 12.gunden once test yapmayin diyorlar.benim bi tane gebelik testim var alabilecegim yakinda biyer de yok onu da 12 eylule sakliyorum.bana kalsa her gun yaparim

Ayy yapma bkle bacım sadece ovilsyon yapıyorum artık hayırlısı duam senle bacım bnmmm sende ağrı varmı bacım bnm alt kısmım ağrılı sancılı akıntılı

Gecmis olsun hayırlısı Allahtan..sizin catlatma ne zaman olmustu?bir de kacinci gun test yaptiniz?
Bende 13 ağustosta yapılmıştı ben adetime 6 gün kala kanda baktırmıştım 1<20 çıkmıştı ama yükselmedi malesef adet oldum dr falan gitmeyide düşünmüyorum nasip kendiliğinden olucaksa olsun artık

Valla kardesim yasiniz gencse,erken menapoz gibi bir sey yoksa azcik dinlen, kafandan da at,en kisa surede hamile kalirsin.ben deli gibi her ay test yapardim bi sene once tüp bebek icin dra gittik adam cok cok dusuk ihtimal umitlenmeyin dedi,agladim uzuldum ama boşverdim gunleri saymadim 1.5 ay sonra hamile kaldim hicbisey yokken.sonra dusuk oldu ama hamile kaldim yani.saglikli beslen,egzersiz yap,moralini yüksek tut,rabbim hayirlisini nasip eder insallahbakalim bizimki ne olacak

Daha 21 yaşındayım 3 yıldır evliyim bir gebelik yaşadım 2.5 aylık kaybettim bende de eşimde de sorun yok düşük yapalı 1 yıl oldu geçen ay gittim dra çatlama iğnesi ama olmadı gitmeyi düşünmüyorum akılına bırakıcam nasip kısmetİNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE NASİO EDER

İnş olur bacım benim ogüzel haberini burda okuruz bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…