İğnenin kaçıncı günü bu günBelki kızcaksınız kızlar evde yaptım test çizgi bile yok
cnm işte 27 de vuruldum iğneyiİğnenin kaçıncı günü bu gün
Ay kuzum cok gencsin cok vaktin var önünde, gez toz kocanla, eglenmene bak evliliğinin tadini cikar,kuzunuz da vakti zamani kendi ayarlar gelir uzulme sakin..Daha 21 yaşındayım 3 yıldır evliyim bir gebelik yaşadım 2.5 aylık kaybettim bende de eşimde de sorun yok düşük yapalı 1 yıl oldu geçen ay gittim dra çatlama iğnesi ama olmadı gitmeyi düşünmüyorum akılına bırakıcam nasip kısmetİNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZE NASİO EDER
Aa kiz bu nee?daha bebek farkinda degil bebek oldugunun?4 5 gunde gebelik ciktigi nerde görülmüş?stresten olmicak cocugun allah muhafazaBelki kızcaksınız kızlar evde yaptım test çizgi bile yok
Bacım dayanamayıp gebelik testi yaptım odaAy kuzum cok gencsin cok vaktin var önünde, gez toz kocanla, eglenmene bak evliliğinin tadini cikar,kuzunuz da vakti zamani kendi ayarlar gelir uzulme sakin..
haklısın bnmdekide delilik işteAy kuzum cok gencsin cok vaktin var önünde, gez toz kocanla, eglenmene bak evliliğinin tadini cikar,kuzunuz da vakti zamani kendi ayarlar gelir uzulme sakin..
İnan silik çizgi bile görmeyi özlemişimmmAa kiz bu nee?daha bebek farkinda degil bebek oldugunun?4 5 gunde gebelik ciktigi nerde görülmüş?stresten olmicak cocugun allah muhafaza
İnşallah canım yaaAy kuzum cok gencsin cok vaktin var önünde, gez toz kocanla, eglenmene bak evliliğinin tadini cikar,kuzunuz da vakti zamani kendi ayarlar gelir uzulme sakin..
Cnm sen yapmışmıydın test hiçİğnenin kaçıncı günü bu gün
Daha erken yaİnan silik çizgi bile görmeyi özlemişimmm
Hayırlısı cnm bnm
Evet ben 11. Gün yaptım silik çıktı ama gebelik yoktu bekle 14 gün dolsun insan sonra üzülüyorCnm sen yapmışmıydın test hiç
Haklısın bebeğim öylesine yaptım zaten çook sağol dinlediğin için bniEvet ben 11. Gün yaptım silik çıktı ama gebelik yoktu bekle 14 gün dolsun insan sonra üzülüyor
Olur mu ya ne demekHaklısın bebeğim öylesine yaptım zaten çook sağol dinlediğin için bni
Bugün ağrım okadar çokktuki...zor hazırladım kahvaltıyı bacım sen nasılsınAa kiz bu nee?daha bebek farkinda degil bebek oldugunun?4 5 gunde gebelik ciktigi nerde görülmüş?stresten olmicak cocugun allah muhafaza
Ay gebelik testi mi buuu?eger oyleyse bence var biseylerKızlar dayanamadım bugün yaptım düne göre daha koyu çıktı dünkü beyaz çizgiydi bugünkü çok hafif pembe ayy Allahım
Ayyyy inş bacım yaaaaa dua etAy gebelik testi mi buuu?eger oyleyse bence var biseylerdu bakalim
Ben de yapsam mi acaba ay bak kafam.karistiAyyyy inş bacım yaaaaa dua et
Ay yapsana bir nasıl çıkcakBen de yapsam mi acaba ay bak kafam.karisti
At ama lütfenBen de yapsam mi acaba ay bak kafam.karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?