Fancy__ 'nin vereceği 10 kilocukk - benimle birlikte başlamak isteyenleri beklerim.

Fancy__

huzzZzZzuR Hep BeNLe KaL.
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
154
0
26
İstanbul
slm bayanlar. 20 yaşında 65 kiloyum boyumda 1.69 55 kiloya inmek istiyorum eskiden hep 57 58lerdeydim son 2 yıldır bu kiloda takılı kaldım en azından eski kiloma inmek istiyorum. bugun itibariyle başladım.. ayrıca call yapmayı aradada plates düşünüyorum gün gün herşeyi yazıcam buraya aradada before after resimleri koyucam

1.gün kahvaltı
yarım dilim uno denge light
kibrit kutusu beyaz peynır
küçük domates
2 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak form çayı

ara: 2 dilim eti form mısır ve pirinç patlağı

akşam yemeği: ızgara balık ve salata

ara öğünde meyve yiyip bu günü kapatacağım

ben malesef günde taş çatlasa 1 litre su içebiliyorum ama en az 3 bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

gecede call teyze var

başarılar diliyorum arkadaşım.. suyu biraz daha fazlalaştrsan daha iyi olur aslında...bölgesel fazlalağın varsa göbek falan streçflm lerden sarmanı tavsiye ederim spor yaparken..çok işe yarıyo

ya canım kusura bakmada bence bu liste çok az şöyle öğle yemeği yok ve bi öğünde aldığın kalori fazla bence belki az öğün oldugu için öyle ama bence az ben diyetisyene gidiyorumda kaloriyi azaltıp ögün sayısını arttırsan daha iyi olmaz mı

tatlım ben geç kalkıyorum bak mesela demin yapabildim anca kahvaltıyı öğle yemeğini nereye sığdırcam :26:

kahvaltı nesfit light sütle form çayı

ara yeşil çay

akşam fırında tavuk göğsü cacık

ara kayısı 2 3 bardak ılık su

call 4ü yapıcam inşş ders çalışmam bitince

evet günlükçük lanet tartım yeni aldığım halde sürekli farklı tartıp sinirlerimi bozsada vermişim 2 3 kilo.

dün diyeti yerle bir ettim sabah su böreği yedim öğlen çok azda olsa fast food akşam tavuk sote cacık gece nesfıt k bar ve dondurma
ayyyyyyy coook yemişim.
ama pilates ve 5. callentiksmi yaptım

6. günüm
güzel bir kahvaltı yapıcam yumurta penır dometes salatık
ve bütün gün su yeşil çay ve yeşil elma yicem bide bu diyeti denim bakalm

kızlar benim tartımla sorunlarım var ikiside sürekli farklı tartıyo bi sevinip bi üzülüyorumkaçamaklarıma rağmen şuan durumumumdan memnun gibiyim ama 3 gündür büt stresi callenticksi biraktım bu gece yapıcam . bugunde iş dolayısıyla fast food yemek zorunda kaldm 4 gün elma diyeti yapmayı düşünüyorum.

slm canım hayırlı olsun rejimin kilolar gitsin inşallah..benimde bi 10 kilo vermem lasımm en acilinden :) bende sana eşlik etmeye çalışayım şu call ve leslie leri indirmekle başlıorum hemen şimdi. şuan itibariylede yemeyi düşündüğüm sütlacı yerine geri bırakıp ani bir giriş yaptım diyete :) hadi bakalım hayırlısı

cnm ben 1 senedir vericem vericem derken ani bi kararla başladım benle diğer türlü olmuyor. en azından yemem düzene girdi. özellikle sürekli yerdim gece falan sıkıntıdan. şuan 8. günüm faln oldu heralde ama çok kaçamak yaptım mecburiyetten oda . ama yinede iyi gidiyor. beraber kurtulalım şu kilolardan. yediklerini hergün yazarsan tek tek hem neler yapmışsın unutmamış olursun hemde daha düzene sokarsın. bende callenticks 5 kere yaptım 1 kere selülitsavar yaptım şimdi 6. callentiksime geçicem selülitlerim inanılmaz azaldı ama spordanmı yoksa fazlalık gitti diyemi hiç bilmiyorum :44:

offf şu saate kadar indiremedim videoları benim milatlık bilgisayar dolmuş fazlasıyla sanırım..selülitlerim gidiyo demişsinn sabah kalkınca ilkk işim indirip başlamak zira feci bir selülit sorunum oldu artık az daha çabalasam gülbenle yarışcam valla. hadi o 3 çocuk dourduda ben ne yaptım sabah akşam devir kendini yat ye iç uyu sabahları kahvaltı huyum yok geç kalkıomda azcık.. düzensizlikten kilo aldımzaten 1 senede 10 kilo ..şimdi çok acı verio o yüzden paraya kıyıp bi spor salonuna yazılırım belki bilmiom gece rüyamda kurcam bunları :) yazmaya çalışırımmutlaka canım yediklerimi.. bi yöntem bulup öle gideyim bu sefer yediklerimin kalorisinimi hesaplıcam artıkın bilmiom. yapcas bişiler. yarın pardon gündüz:) haberleşiriz yine

aynen bende öyleyim kahvaltıyı mesela 3 gibi yapıyorum malesef anca. bütün gün ılık su içiyorum zayıflamaya faydası varmıdır çok zıt görüşler mevcut ama içtikten sonra sanki 5 tabak yemek yemiş gibi oluyosun

sen benide geçmişin :) gerçi bende 3lerde çok kahvaltı ettim hatta direk yemek yedimde şu ara biraz daha 12 1 lere indim :)zaten çok düzensiz uykudan ve atıştırmalardan geceleri aldım bu kiloyu................düzeltces mecburen bunlar düzelmeden kilolar benle artarak yaşamaya devam etcek

ılık su sirkeli su vs bisürü kürler neler okudum ama biçogunuda denedim son kararım uyku ve yemek düzeni ve bi zahmet pes etmeden haftada en az 4 gün mutlaka spor yoksam bendekiler gitmio bide sağlımı bozuom o kürlerle tansiyonum oynak bişi oldu çıktı sonunda ben sıcak yanıyorum demeden sauna eşofmanla egzersizleri yapim diorum . su içmeyide sevmem ama tweetyli şişeme doldurup şirinli bardağımıda alıp gözümün görceği bi yere koyup gözüme su içmeyi hoş hale getircem:) içmeden anca su kaybı yaşıyoruz sonra cup geri çünkü..ya biz kadınların işi ne zor be amannn

bnde 10 kilo vermeyi hedefliyorum umarım arana kabul edersin canım

uyku düzenimi bugun itibariyle düzene soktum ve gece abur cuburlarına resti çekmiş bulunmaktayım

sabah uyanır uyanmaz güzel bir egzersiz ardındanda 15 dk bisiklet yapıcam. aksamlarıda 15 dk bsiklet . haftanın iki günüde güzel bi yürüyüş ve ip atlama . suanlık spor planım bu :)
kızlar bu arada kondsyon bisikleti alıcaklar yatay bisiklet popoyu çok güzel çalıştırıyormus bende danısarak aldım. dikeye göre en çok popoya yük bndiren yataymış .

şu göbek ve simitler gitsin bacaklarım sıkılaşsın çok mutsuzum çok

suanki kilom 61.5 senin diyetin nasıl gidiyor cnm ve braz cahel gibi kalıcam ama call drken

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 2 ay önce doğum yaptım 18 kilo aldım boyuna yedim . 13 kilo gitti şimdi 65 im 55 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…