slm bayanlar. 20 yaşında 65 kiloyum boyumda 1.69 55 kiloya inmek istiyorum eskiden hep 57 58lerdeydim son 2 yıldır bu kiloda takılı kaldım en azından eski kiloma inmek istiyorum. bugun itibariyle başladım.. ayrıca call yapmayı aradada plates düşünüyorum gün gün herşeyi yazıcam buraya aradada before after resimleri koyucam
1.gün kahvaltı
yarım dilim uno denge light
kibrit kutusu beyaz peynır
küçük domates
2 haşlanmış yumurta
1 büyük bardak form çayı
ara: 2 dilim eti form mısır ve pirinç patlağı
akşam yemeği: ızgara balık ve salata
ara öğünde meyve yiyip bu günü kapatacağım
ben malesef günde taş çatlasa 1 litre su içebiliyorum ama en az 3 bardak yeşil çay içmeyi düşünüyorum.
gecede call teyze var
offf şu saate kadar indiremedim videoları benim milatlık bilgisayar dolmuş fazlasıyla sanırım..selülitlerim gidiyo demişsinn sabah kalkınca ilkk işim indirip başlamak zira feci bir selülit sorunum oldu artık az daha çabalasam gülbenle yarışcam valla. hadi o 3 çocuk dourduda ben ne yaptım sabah akşam devir kendini yat ye iç uyusabahları kahvaltı huyum yok geç kalkıomda azcık.. düzensizlikten kilo aldımzaten 1 senede 10 kilo ..şimdi çok acı verio o yüzden paraya kıyıp bi spor salonuna yazılırım belki bilmiom gece rüyamda kurcam bunları :) yazmaya çalışırımmutlaka canım yediklerimi.. bi yöntem bulup öle gideyim bu sefer yediklerimin kalorisinimi hesaplıcam artıkın bilmiom. yapcas bişiler. yarın pardon gündüz:) haberleşiriz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?