Fanusta yaşıyor gibiyim..

Neden ban yiyorum?
Evlendiğimden beri 1 kez bakkala bile gitmedim evet, tek başıma hiçbi yere gitmedim ve bundan bunaldığımı dile getirmeye çalıştım. Yani eşimle yapışık ikiz oluşumuzdan. Nedense sevinmiş bi hal göremiyorum hiçbirinize. Size ekşın lazım dram lazım şamaroğlanı lazım. Doğru düzgün açıklayınca hemen bi iğnelemeleriniz başlıyor. Değişik insanlarsınız

Teşekkür ederim

Konuyu sildiginiz icin banlanacaksiniz
Bu arada hic birimiz sizinle ve esinizle yasamiyoruz. İlk mesajinizda ne anlattiysaniz ona yorum yapar uyeler. Sizin mutsuzlugunuz isimize de yaramaz ayrica. İnsallah iyi ve mutlu olun ailecek

Ilk mesajınızı niye sildiniz? Merak ettim.

Niye böyle oluyor gerçekten anlamıyorum.Burda kadınlar kocalarından yakınıyor hiç çekilmeyecek hayatlar anlatılıyor, mantıklı yorumlardan sonra birden o kocalar melek oluveriyor hiçbişey olmamış gibi kocalar savunuluyor ve konular kapatılıyor gerçekten hiçbişey anlamadım bu işten.

Psikolojim bozuldu, deliriyorum diyen insan şu an tepeden tırnağa aşk kesildi, etraf toz pembe, içim kımıl kımıl oldu aşktan

Bakala gidemeyen kadin, psikolojisi bozulan kadin sadece 1 defa konusuyor esi ile ve birak bakali, ablasi ile yemege gidiyor. Madem öyle, niye o 1 konusmayi bebegin ile disariya cikmak icin kullanmadin? Gidip kücücük cocugu baskalarina veriyorsun? Resmen bizim ile dalga geciyor iste.

ilk mesajını sildiğin için banlanacaksın. konu silmek yasak.
diğer yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
yapışık ikize konuyu çeviriş biçimine hayran kaldım zira..

O değilde konuyu sevgiye aşka getirmişler ya, yani adamlar çok sevip korudukları için böyle yapıyorlarmış ya hani..
Ben şu hayatta hiç bir erkeğin gelip de beni annem babamdan daha çok seveceğine inanmıyorum açıkçası, beni korumayı eminim ki annem babam daha çok ister ve başıma birşey gelse en çok yine ailem üzülür.. Bu herkes için geçerli ama kendimden örnek veriyorum, ki ailem bana aşırı derecede düşkündür.
Buna rağmen neden madem ailem dışarı çıkmama izin veriyor, Çalışmama izin veriyor, başka bir şehirde üniversite okuyorum, hemde çok uzakta. İstediğim arkadaşımla görüşüyorum, istediğim yere gidiyorum . Yurt dışında bulundum. Yarın birgün dünyanın öbür ucuna gidicem desem, ağzını açıp birşey demezler. Eee annem babam beni sevmiyor mu o zaman? Neden tüm bunlara izin veriyorlar? Başıma birşey gelir diye hiç mi korkmuyorlar, "madem seven insan koruma içgüdüsüyle hiç bir şeye izin vermez" onlar neden böyle?

“Eee bebeğiniz hiç dışarı çıkmıyor mu? D vitamini alması lazım çok sağlıksız” sorusu üzerine “dedesi amcası çıkarıyor” diyen kadın şimdi gelmiş “ çok istediler kıramadım” diyorsa eğer, samimiyetinize inanmamızı beklemeyin.
Ve rica ediyorum forumu meşgul etmeyin zira banlanacaksınız zaten. Size mikemmel kocişinizle mutluluklar.
Not: temiz hava, oksijen iyidir, zihin açar. Mahrum kalmamak gerekir. Yatırım tavsiyesidir.

Seni sevmiyorlar evden gitse de kurtulsak diyorlar ama sen anlamıyorsun

heee muhteşem bir savunma olmus gercekten neden bizim kocalarimiz izin verince düşünmüyor mu oluyor nasil bid zihniyet bu iki evladim var surekli dışarıdayız haber veririm o kadar kimsenin korumasina ihtiyacım yok çocuklarımıda koruyorum su anlik ama siz kendinizi biyke kandırır o fanusta yasar gidersiniz iste

Ya ne olur su durumu normalleştirmeyin ya lütfen lütfen neresi normal kocişim beni seviyor korumak için yapıyor tövbe haşa kocan allah mi ı yseni koruyor evine hırsız girse ne olacak su içerken boğulsan ne olacak çocukları dışarı çıkarmayalim dönem kötü asıl şimdi dışarı çıkacaklar kendilerini korumayı neyin iyi neyin kötü olduğunu nasıl öğrenecekler basmıyor kafam burayı okuyan gençler var onları düşünün normalleştirmeyin hapistesinin cezanın bir ömür yada bir cinnet geçirip sen kimsin sende insansın bende senin dışarı çıkmaya hakkın varsa benimde var demeye bakıyor
O erkek sende kadınsın onu da Allah yarattı seni de seni kocisine kul ol diye yaratmadı kendine kul olarak yarattı artık anlayın yeter beeee

Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorum

ne kadar kötü bir zihniyetiniz varmış. kadınlar kendi kendine iş açmaz, adam her gördüğü kadına bakmazsa. özgür olan kadınları kıskanıyorsunuz bence. çok belli oluyor. hele bir de yukarda "erkeğe tecavüz edildiğini hiç duymadım inanmıyorum, onlar eşcinseldir" demişsiniz. erkek çocuklara da tecavüz ediyorlar bu arada. ama haberiniz yoktur. erkek fotoğrafı görmeyin diye gazete okutmuyorlardır size. 20 yaşındayım, başıma bir kez bile "iş açmadım". umarım bundan sonra da başımıza bir şey gelmez, sonra bazıları "o saatte sokakta ne işi varmış" falan diyip seviniyor. yazmayacaktım ama dayanamadım. hadi iyi günler.
cesur ve özgür kadınlara canım feda. kabuğunu kırabilecek güçteki kadınlara da.

Bide isteyen istediği saatte eve girer neymiş gençlerimiz gece geç saatte eve giriyormuş ayy ne yaparız kötü yola düşerler mazallah
Çünkü kız dediğin akşam ezanından önce evde olur hay ben bu zihniyetin
Bı kadın bunu bi kadina karsi böyle düşünüyorsa erkeklere laf etmeyeceğim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…