- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Neden ban yiyorum?kocanı savunur mesajın ve ilk mesajı silmen birşeyi değiştirmiyor.
Evlendiğimden beri daha 1 kez bakkala bile gitmedim bak bu senin lafın.
sorun halloduysa sevindim ama o mesajlar olmasa belki kendinde o güveni bulamayacaktın.
neyse konunu kapattır bari. zaten ban yiyeceğin için cevapta yazamayacaksın.
Teşekkür ederimÖncelikle yaptığım yorum bu !!! Size ve çoçuğunuzda üzülmüşüm yazık bana ...
En son yazdığınız mesaj da şöyle kızdım , böyle üzüldüm dediğiniz için demiştim ben demek ki yazılanlar sizin yazdıklarınızla bağlantılı diye .. insanların aklıyla dalga geçmek sizin ki .. neyse değerli eşinizle mutluluklar , dilerim o fanusa dönmezsiniz hiçbir zaman
Konuyu sildiginiz icin banlanacaksinizNeden ban yiyorum?
Evlendiğimden beri 1 kez bakkala bile gitmedim evet, tek başıma hiçbi yere gitmedim ve bundan bunaldığımı dile getirmeye çalıştım. Yani eşimle yapışık ikiz oluşumuzdan. Nedense sevinmiş bi hal göremiyorum hiçbirinize. Size ekşın lazım dram lazım şamaroğlanı lazım. Doğru düzgün açıklayınca hemen bi iğnelemeleriniz başlıyor. Değişik insanlarsınız
Psikolojim bozuldu, deliriyorum diyen insan şu an tepeden tırnağa aşk kesildi, etraf toz pembe, içim kımıl kımıl oldu aşktan
Neden ban yiyorum?
Evlendiğimden beri 1 kez bakkala bile gitmedim evet, tek başıma hiçbi yere gitmedim ve bundan bunaldığımı dile getirmeye çalıştım. Yani eşimle yapışık ikiz oluşumuzdan. Nedense sevinmiş bi hal göremiyorum hiçbirinize. Size ekşın lazım dram lazım şamaroğlanı lazım. Doğru düzgün açıklayınca hemen bi iğnelemeleriniz başlıyor. Değişik insanlarsınız
Ya bi de şuan ki durumuna sevinmediğimiz için suçluyuzilk mesajını sildiğin için banlanacaksın. konu silmek yasak.
diğer yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
yapışık ikize konuyu çeviriş biçimine hayran kaldım zira..
Çevir kazı yanmasında master degree arkadaşilk mesajını sildiğin için banlanacaksın. konu silmek yasak.
diğer yazdıklarına cevap vermeyeceğim.
yapışık ikize konuyu çeviriş biçimine hayran kaldım zira..
Seni sevmiyorlar evden gitse de kurtulsak diyorlar ama sen anlamıyorsunO değilde konuyu sevgiye aşka getirmişler ya, yani adamlar çok sevip korudukları için böyle yapıyorlarmış ya hani..
Ben şu hayatta hiç bir erkeğin gelip de beni annem babamdan daha çok seveceğine inanmıyorum açıkçası, beni korumayı eminim ki annem babam daha çok ister ve başıma birşey gelse en çok yine ailem üzülür.. Bu herkes için geçerli ama kendimden örnek veriyorum, ki ailem bana aşırı derecede düşkündür.
Buna rağmen neden madem ailem dışarı çıkmama izin veriyor, Çalışmama izin veriyor, başka bir şehirde üniversite okuyorum, hemde çok uzakta. İstediğim arkadaşımla görüşüyorum, istediğim yere gidiyorum . Yurt dışında bulundum. Yarın birgün dünyanın öbür ucuna gidicem desem, ağzını açıp birşey demezler. Eee annem babam beni sevmiyor mu o zaman? Neden tüm bunlara izin veriyorlar? Başıma birşey gelir diye hiç mi korkmuyorlar, "madem seven insan koruma içgüdüsüyle hiç bir şeye izin vermez" onlar neden böyle?
heee muhteşem bir savunma olmus gercekten neden bizim kocalarimiz izin verince düşünmüyor mu oluyor nasil bid zihniyet bu iki evladim var surekli dışarıdayız haber veririm o kadar kimsenin korumasina ihtiyacım yok çocuklarımıda koruyorum su anlik ama siz kendinizi biyke kandırır o fanusta yasar gidersiniz isteBurdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
Siz yanlis anlamissiniz benim lafim şu evden kaçan genc kizlarimiz gece eve gec gelen genç kızlarımız baslarina is aciyorlar ya gezmekten baslarina bela alan genc kizlarimiz genc ogullarimiz varya ondan bahsediyorum
Aslında konu sahibi tuzlukmuşAslında bu fanus hepimizin hayal dünyasının toplanıp , bir senaryoya dönmüş haliydi .. neyin kafasını yaşıyorsak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?