- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
-
Arada bdv diyeti yapmak lazim yeminle hepimizin beynine format attirmasi gerekiyor burada cok vakot gecirinceya ben bir süre uzaktan takılacağım yoksa baya baya aylar sürecek ban sürem
Arada bdv diyeti yapmak lazim yeminle hepimizin beynine format attirmasi gerekiyor burada cok vakot gecirince
Zaten basima bisey gelir diye evden cikmamak, ya bogulursam diye su icmemek gibi bisey.
Keske boyleleri bu evden cikilamayacak kadar kotu dunyaya cocuk getirmese de azalarak bitseler.
Zira kiz olsa ya basina bisey gelirse (yersen) diye okutmayacak, erkek olur da tacize ugrarsa sen zaten escinselsindir diye erkegi suclayacak, dogana da eziyet...
Bla bla bla. Hepsi saçma bahaneler. Ben de hamileyken eşim biraz kısıtlandı hadi tamam dedim. Bebek doğdu biraz daha başladı ki öyle konu sahibininki kadar değil yani yine tamam dedim. Eeee çocuk büyüdü bu daha da ileri gitti hoooop dedim noluyo yaaa. Hata bende. Sonra ben istediğim yere gittim o da bişi demedi tabi. Yani siz dışarı çıkıyorsunuz diye adam sizi boşayacaksa zaten o adam sizin kafanızı camdan dışarıda görürse o kafanızı sıkar sonra aaaa aile içi şiddet diye okuruz. Bırakın yana siz de insansınız o da insan. Biz kadınlar kendimizi küçük görmeyi çok seviyoruz. Acık güvenin kendinize ya. Yok kadına tecavüz varmış da adama yokmuş. Adama tecavüz taciz etseler gururdan duyulur diye ses çıkarmazlar ve ama karıları dışarı çıksa aman namus der kadını vurur sonra paşalar gibi erkek erkek girer yatarlar. Onlarınki erkeklik onlar erkek. Biz kadının bizde kadınlık diye birşey olmaz zaten. Gurur erkekte olur kadında olmaz. Lafım sadece size değil konı sahibi siz ve sizin gibi düşünen maalesef bütün ezik kadınlara. Ben yapamam ki ben anlamam ki Aaa kadın başıma nabarım ya bana tecavüz ederlerse aman başıma bişi gelirse. Off yana tamam acık kadın olun böyle kırıtın gülün güçsüz görünün hadi ona da tamam ama özünüzde güçlü olun yaa. Adamlar da adamlar. Kocişler de kocişler. Offffff çok dolmuşum.Cocuk olunca mecbur tikilip kalıyorsun eve öyle oluncada eşler koruma ic güdüsüyle davraniyor bence buyuk konusma başıma buyruk ben meryem inan kiyafetlerle bile yargılanacak duruma geliyorum kaynanam gilin yüzünden onlar öyle cocuklarini alistirmasalardi bu böyle olmazdi nisanliyken falan karismazdi hic birseyime son bir kac ayda tvlerde falan is yerlerinde gordukleri seylerden dolayi sokaga cikmaya kisitlanma getiriyorlar kendilerince koruma oluyor onun adıda
Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok
Yahu guvense dunyanin her yerinde insanim basina birsey gelebilirhayır yani okurken üzerime üzerime geldiler resmen milana. 3 gündür çok yoğun çalışıyorum çıkamadım, ilk iş yarın için kardeşimle plan yaptım kendimi nereye atsam diye. hiç mi daralmıyorlar, bıkmıyorlar, ne bileyim hiç mi tek başına düşünerek vitrin bakmak istemez insan.. hayır yani tamam güvenli bir ülke değiliz de insanlar Suriyeden vine atıyorlar yahu kakara kikiri..
Yahu guvense dunyanin her yerinde insanim basina birsey gelebilir
12 yasindayken tek basima yurtdisina cikip 1 ay dilini milini bilmedigim ulkede yasadim ben
22 yasimda tek basima baska ulkeye yasamaya gittim , gece disari cikar sabah 5 de yuruyerek eve donerdim
40 yasindayim basima da hicbirsey gelmedi , gelecek olsa turkiyede de gelirdi , italyada da , ingilterede de
Insan kendini bilip , kendini belaya sokmazsa zaten basina gelebilecek kotu seylerin orani dusuyor
Bir kadinin kendine boyle bir hayati reva gormesini ben anlayamam , hicbir sekilde benim mantigim almaz bunu
Kalk gidelim sekerimya yukarıda bir yerde erkeğe tecavüz mü olur o eşcinseldir yorumundan sonra sokağa çıkmaması gerektiğine bende kanaat getirdim deyip banlanmadan siyasete uzayalım
her sokağa çıkışımda peşime 3 5 adam takılıyor. hatta geçen tecavüze uğradım çıkmıycam diyorum yemek yapmak için en kötü markete gitmek zorunda kalıyorum.
ah ahh bulamadık şöyle koruyan kollayan bir koca.
Kesinlikle katılıyorum, içim karardı, sinirlerim zıpladı.. ne diye kendimizi hırpalıyoruz ki, kadın kendini öyle bir kandırmış ki aymazlıkta son nokta yüzsüzce gelip eve hapsoldum , dışarı çıkamadım haftalardır delirmek üzereyim diye konu açan üyenin konusuna ama kocişkolarımız bizi korumak için öyle yapıyor, yuva için katlanılır yazıyor.. pesArada bdv diyeti yapmak lazim yeminle hepimizin beynine format attirmasi gerekiyor burada cok vakot gecirince
Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
Lütfen rica ediyorum. Tecavüz hic bir zaman dalga gecilecek bir konu değildir.. Karşı taraf ne dese desin
Kendini kandirmanin farkli bir versiyonu isteKesinlikle katılıyorum, içim karardı, sinirlerim zıpladı.. ne diye kendimizi hırpalıyoruz ki, kadın kendini öyle bir kandırmış ki aymazlıkta son nokta yüzsüzce gelip eve hapsoldum , dışarı çıkamadım haftalardır delirmek üzereyim diye konu açan üyenin konusuna ama kocişkolarımız bizi korumak için öyle yapıyor, yuva için katlanılır yazıyor.. pes
Sizin durumunuz tamamen stockholm sendromu.Burdaki yazanlara sesleniyorum insan basina gelmeyince bilemez bende ayni durumdayim kim bilir bizim gibi kac tane daha kadin vardir bunalimdan catlicam bunlar bizim eşlerimizin disarda gördükleri kotu olaylardan kaynaklaniyor aslinda ortalik kötü diye disariya göndermiyorlar kimse kimseyi yargilamamali düşüncelerini insanlari assagilayarak degilde düzgünce soylemeli sokaklarda sapiklar çocuk istismarcilari kapkaccilar hirsizlar ugursuzlar doluyken is yerlerinde yapilan ahlaksizlari eşlerimiz gördüğü icin bizi. Koruma altina aliyorlar bence calisan bayanlarda çalışan erkeklerde bunlari biliyor aslinda nasil cocuk tacizcilerinden cocuklarimizi korumak icin sokaga cikartmiyoruz annelik ic güdüsü olarak kocalarimizda karimin başına birsey gelicek yaninda ben olmadan disariya cikmasin diye düşünüyorlar bunun neyini anlamadiniz kopeginizin basina birsey gelse agliyorsunuz ya ailenizin basina birsey geldimi o aciyla nasil yasayacaksiniz mantikli düşünüp yorum yazilmasi lazim
ya yukarıda bir yerde erkeğe tecavüz mü olur o eşcinseldir yorumundan sonra sokağa çıkmaması gerektiğine bende kanaat getirdim deyip banlanmadan siyasete uzayalım
Kalk gidelim sekerim
Benim 10 agustosa kadar banlanmamam gerekiyo
11 agustosta accam agzimi yumcam gozumu
Çünkü evlilik müessesesi eşlerin birbirini kıskanma ve birbirlerine karışma kurumudur. Evlenince insanlar üçe ayrılır karım kocişim ve diğer kötü insanlar. Böyle olunca da kadın kendi kararını kendi verirse tecavüze uğrar erkek kendi kararını kendi verirse kesin başka kadınlar aklını çeler. Olay bından ibaret.Mesele ben gezmiyorsam o da gezmesin değil mesele neden kendi kararımı kendim veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?