Fanusta yaşıyor gibiyim..

Arada bdv diyeti yapmak lazim yeminle hepimizin beynine format attirmasi gerekiyor burada cok vakot gecirince

hayır yani okurken üzerime üzerime geldiler resmen milana. 3 gündür çok yoğun çalışıyorum çıkamadım, ilk iş yarın için kardeşimle plan yaptım kendimi nereye atsam diye. hiç mi daralmıyorlar, bıkmıyorlar, ne bileyim hiç mi tek başına düşünerek vitrin bakmak istemez insan.. hayır yani tamam güvenli bir ülke değiliz de insanlar Suriyeden vine atıyorlar yahu kakara kikiri..

İşin kötü tarafı bide: Yarın kocaları ölse (ölsünler demiyorum ama ölümlü dünya) öyle pat diye dünyadan bi haber cocuklariyla ortada kaliyorlar. Eh sonra? Kiz çocukları varsa vay o gülün haline

Bla bla bla. Hepsi saçma bahaneler. Ben de hamileyken eşim biraz kısıtlandı hadi tamam dedim. Bebek doğdu biraz daha başladı ki öyle konu sahibininki kadar değil yani yine tamam dedim. Eeee çocuk büyüdü bu daha da ileri gitti hoooop dedim noluyo yaaa. Hata bende. Sonra ben istediğim yere gittim o da bişi demedi tabi. Yani siz dışarı çıkıyorsunuz diye adam sizi boşayacaksa zaten o adam sizin kafanızı camdan dışarıda görürse o kafanızı sıkar sonra aaaa aile içi şiddet diye okuruz. Bırakın yana siz de insansınız o da insan. Biz kadınlar kendimizi küçük görmeyi çok seviyoruz. Acık güvenin kendinize ya. Yok kadına tecavüz varmış da adama yokmuş. Adama tecavüz taciz etseler gururdan duyulur diye ses çıkarmazlar ve ama karıları dışarı çıksa aman namus der kadını vurur sonra paşalar gibi erkek erkek girer yatarlar. Onlarınki erkeklik onlar erkek. Biz kadının bizde kadınlık diye birşey olmaz zaten. Gurur erkekte olur kadında olmaz. Lafım sadece size değil konı sahibi siz ve sizin gibi düşünen maalesef bütün ezik kadınlara. Ben yapamam ki ben anlamam ki Aaa kadın başıma nabarım ya bana tecavüz ederlerse aman başıma bişi gelirse. Off yana tamam acık kadın olun böyle kırıtın gülün güçsüz görünün hadi ona da tamam ama özünüzde güçlü olun yaa. Adamlar da adamlar. Kocişler de kocişler. Offffff çok dolmuşum.

Ben niye tv de gormedim acaba erkege tecavuz edildigi nerde görülmüş ya escilsedir onlar ben hayatta inanmiyorum bir erkegin tecavüze ugrayacagini herkesin dusuncesi kendinedir kavga etmeye lüzum yok

ciddi değilsin değil mi? lütfen değilim de lütfen..

Yahu guvense dunyanin her yerinde insanim basina birsey gelebilir
12 yasindayken tek basima yurtdisina cikip 1 ay dilini milini bilmedigim ulkede yasadim ben
22 yasimda tek basima baska ulkeye yasamaya gittim , gece disari cikar sabah 5 de yuruyerek eve donerdim
40 yasindayim basima da hicbirsey gelmedi , gelecek olsa turkiyede de gelirdi , italyada da , ingilterede de
Insan kendini bilip , kendini belaya sokmazsa zaten basina gelebilecek kotu seylerin orani dusuyor
Bir kadinin kendine boyle bir hayati reva gormesini ben anlayamam , hicbir sekilde benim mantigim almaz bunu

Ya kızlar neden yargılıyorsunuz insan birşeyin anlamını bilmiyorsa onun eksikliğini hissetmez
Bir kadın doğunca ilk babası annesi ailesi trafından saklanır sözde korunur özgürlüğü engellenir evlendikten sonrada kocası tarafından
Sonuç olarak özgürlüğün anlamını pek bilmez
Sorgulama yeteneğide yoksa umutsuz vakkadır
İnsan doğasına aykırı ya böyle yaşamak eee bazen böyle patlamalar yaşar

ya yukarıda bir yerde erkeğe tecavüz mü olur o eşcinseldir yorumundan sonra sokağa çıkmaması gerektiğine bende kanaat getirdim deyip banlanmadan siyasete uzayalım

Lütfen rica ediyorum. Tecavüz hic bir zaman dalga gecilecek bir konu değildir.. Karşı taraf ne dese desin

Arada bdv diyeti yapmak lazim yeminle hepimizin beynine format attirmasi gerekiyor burada cok vakot gecirince
Kesinlikle katılıyorum, içim karardı, sinirlerim zıpladı.. ne diye kendimizi hırpalıyoruz ki, kadın kendini öyle bir kandırmış ki aymazlıkta son nokta yüzsüzce gelip eve hapsoldum , dışarı çıkamadım haftalardır delirmek üzereyim diye konu açan üyenin konusuna ama kocişkolarımız bizi korumak için öyle yapıyor, yuva için katlanılır yazıyor.. pes

Benim kocam beni hiç sevmiyor o Zaman

Eşim ve oğlum tatilde

Ben tatilden otobüse binip yaşadığım şehre geldim

Dün gece 21.15 gibi eve girdim

Sabah 8 de çıktım biraz önce 22.10 civarı da eve geldim

Arabam da yok

Otobüsle geldim 10 dakika da duraktan eve yürüdüm buralar çarşı içi vs değil de

Ne benim ne kocamın aklıma ay evde otur demek gelmedi

Aynı Adamla yaklaşık 20 yıldır bir aradayım

20 yıl önce de eve gece 11 de giderdim bu durum babama da sevgilime de anormal gelmezdi hala da her ikisine de anormal gelmiyor

Kendini kandirmanin farkli bir versiyonu iste
Basligi gordukce bile tuylerim diken diken oliyor

Sizin durumunuz tamamen stockholm sendromu.

ya yukarıda bir yerde erkeğe tecavüz mü olur o eşcinseldir yorumundan sonra sokağa çıkmaması gerektiğine bende kanaat getirdim deyip banlanmadan siyasete uzayalım

Kalk gidelim sekerim
Benim 10 agustosa kadar banlanmamam gerekiyo
11 agustosta accam agzimi yumcam gozumu

ben orda daha çok banlanıyorum yahu:))

Mesele ben gezmiyorsam o da gezmesin değil mesele neden kendi kararımı kendim veremiyorum.
Çünkü evlilik müessesesi eşlerin birbirini kıskanma ve birbirlerine karışma kurumudur. Evlenince insanlar üçe ayrılır karım kocişim ve diğer kötü insanlar. Böyle olunca da kadın kendi kararını kendi verirse tecavüze uğrar erkek kendi kararını kendi verirse kesin başka kadınlar aklını çeler. Olay bından ibaret.

Şu durumları savunan kadinlar dunya kötü kocam beni korumak için tek salmıyor diye anca kendinizi kandırın. Sanki dünyada tek kadin sizsiniz sapiklar katiller kucağını açmış sizi bekliyor. Bunlar kocalarınızın pis zihniyeti ya da ruh hastasi oluşundan kaynaklanıyor. Kendinize bu hayatı reva gördükten sonra bize bir şey söylemek düşmez fakat o kucaginizdaki bebekleriniz hasta olmayacak mi? Hastaneye aşıya babaları ile mi gidecek daima? O bebekler büyüyecek okula gidecek onlari okula kim götürecek babalari mi? kim toplantısına gidecek? Öğretmeni ile kim görüşecek? Bir çocuğu ilk önce dış dünya ile tanıştıran onu koruyan annesidir. Annelerini kapı dışarı çıkarılmayan baskasina muhtaç güçsüz biri olarak görecek o çocuklar. Böyle bir hayatı yaşamak istiyorsanız buyrun yaşayın ama ucu çocuklarınıza dokunacak. Bari onları düşünün ya cocuk yapmayın boyle hasta heriflere esaretinizi kendiniz yaşayın ya da çocuklarınızın geleceği için dur deyin buna.

Ya hadi kucuk dunyanizda kendinizi kandirarak bir sekilde yasayip gidiyorsunuz. Bari yuzbinlerde kadinin vakit gecirdigi bir platformda bu sanki matah bir seymis gibi ovmeyin su esir hayatini. Kimbilir nice kadin var bi kucuk isik, ufacik bi kivilcim arayan yasadiklari kolelikten kurtulmak icin. Bu yazdiginizi okuyan ve bu durumu "aaa demek kocam beni sevdigi icin boyleymis" diye dusunup kurtulus yolu bulmaktan vaz gecen bir tek kadin dahi olsa bunun hesabini her iki dunyada da odeyemezsiniz.
Uzun uzun aciklamaya calisan arkadaslar 1+1'in cevabini bilmeyen birine cebirsel topoloji anlatmak gibi bi durum olmus sizinki de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…