Fanusta yaşıyor gibiyim..

Çok sinirledim yine. Bu site olmasa böyle kadınlar olduğunu hiç bilemezdim sanırım. Ablacım gözünü seveyim ya sen bir bireysin. Kendine bu kadar mı değer vermiyorsun? Kölelik gerçekten. Ben 2 hafta çıkmasam kafayı sıyırırdım. İyi düşün, gerçekten kölesin burada mecazi olarak söylemiyoruz, sahibin gelmeden evden bile çıkamıyorsun.
Resti çek artık. Ömür boyu böyle mi olacaksın ya? Allahım sabır ver, insanlar ne meraklı hayatlarını bitirmeye.
Ve aldatıyor da olabilir bence de, senin dünyadan haberin yok ki. Dışarısı nasıl hatırlıyor musun acaba? Kocan ne zaman isterse ozaman çıkıyorsun. Ee yakalanma ihtimali 0. Geçmiş olsun, umarım yakında aklın başına gelir

Valla bu olayda bir gariplik var ama neyse.Çünkü 2018de eşiyle evden çıkmayı bekleyen bir anneyi benim aklım almıyor kusura bakmayın.Insan çocuğunu alıp nasıl bir yere gidemez.Sizin bir aileniz yokmu sizi silkeleyip kendine getirecek?Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum.Çünkü öbür türlüsünü aklım almıyor.En azından size bu şekilde davranan birine çocuk yapmış olmanızda akıllıca değil

Eşinizin normal bir birey değil, farkında mısınız? Nasıl mutluyum diyebiliyorsunuz? Şiddet yok diye size değer verdiğini düşünüyorsunuz. Bu nasıl bir avuntu? Arkadaşınız yok mu hiç? Kadın kadına evde oturup sohbet etmenize bile mi izin vermiyor? Bence bu da anormal ama en azından sizin için bir teselli olabilirdi, kafayı sıyırmazdınız.

İnanamıyorum , gerçekten i n a n a m ı y o r u m.. evde köle hayatı yaşıyorsunuz, ne demek bakkala parka markete alışverişe -bile- çıkamamak.. nasıl buna izin verirsiniz nasıl? Didine didine, tartışa tartışa Söke söke özgürlüğünüzü alın.. resmen müebbet hapis hayatı bu, hapistekiler bile bahçeye çıkıyor her gün hava almak için.. konu sahibi aklını başına al yoksa bu gidişle akıl falan kalmayacak sende.. kuzum sen bir birey değil misin? Canın isteyince evden çıkamamak nedir? Yahu Suudi Arabistan mı burası? Orda bile Kadınlar senden daha özgürdür. Lütfen gerekirse her gün tartışın , bu böyle olmaz, yazık ya çık üzüldüm.. annesi evde kuş gibi kafeste, o minik bebek de arada bir başkasıyla dışarı çıkıyor.. ya pes ya pes pes pes.. eşiniz hasta ruhlu bir insan, siz de sinmişsiniz, o bebek de yakında d vitamini, kaslarda kemiklere erime, nefes darlığı başlar bu gidişle, bir de üstüne asosyal olur.. siz zaten yakında depresyondan depresyona geçiş yaparsınız, baba sinirli geçimsiz biri olur, anlatın bunu eşinize, aile birliğiniz için o da aklını başına alsın!

Kendisi geçmişinde çok hovarda bi insan olduğu için hemde aldatıldığı için, geçmişindne kaynaklı gibi geliyo bana evet insanalra karşı kötü düşünüyo
yani kendi sokaktaki kadınlara kizlara herneyse kötü mü bakıyor herkesi kendi gibi sanıyor..
Neyse siz neden cekiyorsunuz
egitiminiz mi yok
aile mi yok
ne yok sizde de boyun bükmussunuz
cok garip geldi bana konu adam kafasini yemis olabilir de size noldu?

Bir yakınım aynı durumu yaşamıştı ama onlarda yeni evliyken kadın bir yere gidiyor arkadaslariyla sonra adamın biri kadına ilgi gösteriyor , tabi kadın yüz vermiyor tersliyor. Gelip eve kocasına bir bir anlatıyor. Tabi anlattığına baya pişman oldu çünkü kocası yılarca tek başına bir yere göndermedi. Çocuklar falan büyüdü adam kadın olgunlaştı şimdi izin veriyor. Bu seferde kadın evcillesmis dışarı çıkmak istemiyor pek.

Sizinde böyle birşey mi geçti başınızdan

Hayir sanmam..Bu bayan daha once de konu acmisti ..Kocasi diyormus ki evlere yemek siparisine gidiyorum kadinlar beni iceri davet ediyor bana asılıyor :)
konu sahibine zayifsin cirkinsin toparlan diyormus..
facebookta da baska kadın kız pesindeydi..
Yani adam kendi gibi saniyor tum erkekleri artik ne kadar pis gozluyse...

Eşinize güzel bir dille anlattınız mı bu durumu? Eğer anlatmadıysanız anlatın hemen. Sizin de bir insan olduğunuzu, hava almaya dışarı çıkmaya sizin de hakkınız olduğunu söyleyin. Empati yapmasını sağlayın. Sürekli evde olduğunu düşün,deyin. Anlayamadığım dışarı tek çıkınca sizi yiyorlar mı? Güzellikle anlatın kendinizi. Kızmadan, kavga etmeden konuşun. Sizi anlamasını sağlayın. Gideceğim yerler belli olur, haberin olur öyle çıkarım deyin, alıştırın. Haftada iki gün dışarı çıkmak için anlaşın mesela tek başınıza. Durumunuz neye müsaitse artık.

Yavaş yavaş alıştır. Ne o canım hep evde hep evde. Çocuk bi hava alsın bi çıkalım, de eşine oda bunaldı evde, de çıkın yani. 2 hafta çok uzun. Bana da oluyor o duvarların üstüme gelir gibi olması. Normal.

Dışarı çıkmaya başlayın mahkum değilsiniz.
Eşinize kendimi mahkum seni de gardiyan saniyorum kimsenin evliliği böyle değil bi sizde böyle deyin.

Çevre kotuymus falan hikaye hepsi.

Biz çevre garantili miyiz? Yarına çıkmaya senedimiz mi var?

Siz evde kalacaksiniz tatinde kafasına göre takilacak. Niye evlenmiş bu kişi?

Hakkınızı alın evde rehin kalmayin çocuğunuz ile.

Ne yapacağınızı bilmiyor musunuz? Çok basit; kapıyı açın, çocuğunuzla dışarı çıkın. Eşinize kendinizi köle eden, taviz veren, sindirilmeyi kabul eden sizsiniz ve bunun cezasını sadece siz değil, çocuğunuz da çekecek. Ne kadar basit bir şeyden alıkoyuyor sizi ve siz de bunu kabul etmişsiniz. Valla aklım almıyor bazı şeyleri. Fanusun içinde filan değilsiniz, basbayağı hücre hapsindesiniz. Psikolojim çöküyor galiba diyorsunuz, çökmemesi içi duygusuz, hissiz taştan bir heykel olmanız gerekirdi. Ay yaptırmayın bu psikopatlıkları kendinize ya. Çok basit bir şey istediğiniz şey. Alın çocuğunuzu parka çıkın. Bir tur yürüyün. Nefes alın. Salak saçma egolarını eşlerini kukla gibi kullanarak şişiren erkeklere köle olmayın. Şu ezik, çaresiz tavırları bir kenara bırakın. Siz bir insansınız, kocanızın kuklası değilsiniz.

Böyle şeyler okuduğumda gerçekten çok üzülüyorum, hanım farkında değil nasıl bir çaresizlik içerisinde olduğunun, maruz kaldığı psikolojik şiddetin. Hanımefendi temel insan hak ve hürriyetlerinden mahrum kaldığınızın farkında mısınız? Hürriyet hakkı, iletişim hakkı, seyahat hakkı gibi. Bakın temel hak diyorum nefes almak, yemek yemek gibi en doğal insan haklarınız elinizden alınmış. Lütfen kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın. Hayatınıza ve kendinize dışardan bakmaya çalışın, gerçekten durumunuz çok anormal. Bu şekilde mutlu olamazsınız, kendinizi kandırmayın. Temel hak ve hürriyetlerinize kendiniz ve bebeğiniz için sahip çıkın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…