- Konu Sahibi Demirpapatya
-
benim bildiğim metro marketlerde domuz eti satılıyor. iyi pişirilirse çok lezzetli oluyor deneyin bence.
benim bildiğim metro marketlerde domuz eti satılıyor. iyi pişirilirse çok lezzetli oluyor deneyin bence.
hangi real olduğunu hatırlıyor musunuz ? meydan avm ümraniyedeki bana yakın mesela ?
ayy şimdi okuyunca aklıma geldi. biz kasaba gidip dana eti almıştık.
eve geldik attık tavaya allahıım et nasıl köpürüyor. böyle tavadan taşacak kadar.
annemle biz ne yapsak bilemedik köpüren et mi olur diyerek bakıyoruz.
ananemi aradı annem, kadın geldiği gibi bu deve eti nerden aldınız bunu demişti
tadını ben pek beğenmedim yalnız bir kuzu değil
tavşan etini ava giden tanıdıklarınız varsa onlardan da isteyebilirsiniz genelde çok avlanıyor tavşan
eti de baya güzeldir
geyik eti yemedim ama daha önce bulursanız haber verir misiniz? merak ettim bende
ayy inanmıyorummmbak işte orasını bilmiyorum canım çünkü ben İstanbul'da yaşamıyorum o yüzdende çok dikkat ederek dinlememiştim söyleyen arkadaşı:)
Ama real marketlerin teli mutlaka vardır internette,bi ara sor istersen bende merak ettim.
mideni bulandırmak istemem ama kurban zamanı tv de haberler çok sık kasaplar ile röpörtaj yapıyorlar biliyorsun ve bende pür dikkat hep izler dinlerim haberleri.
at eti eşşek eti köpürür denmişti haberlerde,izleyicileri uyarmışlardı.
ve deve etini asla normal kasaplar satmaz çünkü o da pahalı bi et,dana eti ile kuzu koyun keçi eti ile karıştırma ihtimalleri de sıfır.
deve eti çok yedim ve yiyorum ben daha 1 kez köpürdüğünü görmedim,çünkü kendim pişiriyorum ya da eşim.
şimdi senin bu mesajını okuyunca teyzemi aradım sordum ve daha ben demeden o dedi,arkadaşını uyarmalısın deve eti asla köpürmez at eti köpürür aldığı yere dikkat etsin hatta gitsin söylesin dedi
Dalgami geciyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?