Farklı hayvan etleri

Meraktanmı soruyorsunuz yada başka bir sebebi mi var (hamilelik v.s.)?
Üçününde etini yedim geyik eti çok tatlı lezzetli,tavşanda öyle ama güvenilir olmadan asla almayında yemeyinde.
Geyik eti oldukça pahalı,tavşan etini Real markette satıyorlar diye biliyorum ama yanıltmış olmıyım yinede bi araştırın.
Hatta geçen hafta deve eti tükettim bol bol,annem Ankara'dan getirmişti teyzemler Umrede 7 kişi bir olup kestiler ve bebek için dualı olduğundan banada epey göndermişlerdi.
Harika bi lezzeti var deve etinin,eğer Umre'ye Hacca giden tanıdıklarınız var ise kendileri kesmeyecek bile olsalar,oralarda satılıyor.

ayy şimdi okuyunca aklıma geldi. biz kasaba gidip dana eti almıştık.
eve geldik attık tavaya allahıım et nasıl köpürüyor. böyle tavadan taşacak kadar.
annemle biz ne yapsak bilemedik köpüren et mi olur diyerek bakıyoruz.
ananemi aradı annem, kadın geldiği gibi bu deve eti nerden aldınız bunu demişti
tadını ben pek beğenmedim yalnız bir kuzu değil
tavşan etini ava giden tanıdıklarınız varsa onlardan da isteyebilirsiniz genelde çok avlanıyor tavşan
eti de baya güzeldir
geyik eti yemedim ama daha önce bulursanız haber verir misiniz? merak ettim bende

benim bildiğim metro marketlerde domuz eti satılıyor. iyi pişirilirse çok lezzetli oluyor deneyin bence.

Sadece dana eti yiyorum, tavugu da sonradan biraktim. O da cocuklugumdan alistigim icindir. Belki bir gun dana etini de birakirim. Farkli hayvan etlerini hic merak etmedim.

hangi real olduğunu hatırlıyor musunuz ? meydan avm ümraniyedeki bana yakın mesela ?

bak işte orasını bilmiyorum canım çünkü ben İstanbul'da yaşamıyorum o yüzdende çok dikkat ederek dinlememiştim söyleyen arkadaşı:)
Ama real marketlerin teli mutlaka vardır internette,bi ara sor istersen bende merak ettim.

mideni bulandırmak istemem ama kurban zamanı tv de haberler çok sık kasaplar ile röpörtaj yapıyorlar biliyorsun ve bende pür dikkat hep izler dinlerim haberleri.
at eti eşşek eti köpürür denmişti haberlerde,izleyicileri uyarmışlardı.
ve deve etini asla normal kasaplar satmaz çünkü o da pahalı bi et,dana eti ile kuzu koyun keçi eti ile karıştırma ihtimalleri de sıfır.
deve eti çok yedim ve yiyorum ben daha 1 kez köpürdüğünü görmedim,çünkü kendim pişiriyorum ya da eşim.
şimdi senin bu mesajını okuyunca teyzemi aradım sordum ve daha ben demeden o dedi,arkadaşını uyarmalısın deve eti asla köpürmez at eti köpürür aldığı yere dikkat etsin hatta gitsin söylesin dedi

ayy inanmıyorummm
kızlar o zaman at eti yada eşek eti yemişim!!
yemeyin tadı kötü
canım bide bulanmaz benim midem öyle kolay kolay herşeyi yeme potansiyeline sahibim

İstanbulda var mıdır bilmiyorum ama birkaç yıl önce bursa carfourda tavşan eti satılırdı. Bir de beşiktaşta bosa food var, trüf ve av hayvanı satan, sanırım online siparişleri de var.

Son düzenleme:
aa konu ilgimi çekti! bende hayatimda hiçte $u hayvanin eti nasil diye merak etmemi$imdir
koyun kuzu keçi dana hindi tav$an eti yemem hiçte merak etmem
bir kere hindi ve bir kere dana yedim begenmedim
$u an sadece tavuk, balik ve inek eti yiyorum, tavugu birakmak üzereyim cazip gelmiyor artik

tavşan ve domuzu güvenilir yerlerden alın bence. ben et yemem ama usulunu bilirim. avcılardan elde edebilirsiniz bu tür etleri. kendiniz iyice temizlersiniz içiniz rahat olur.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

arkadaşlar müslüman olduğum için domuz eti yemem . ama diğer öneriler için sağolun .

Reale gittim tavşan eti sordum ümraniye meydan avm'de yok .

Ayrıca beşiktaştaki bosafood'u öneren arkadaşa hem teşekkür ederim hem daha fazla bilgi isterim

daha önce gitti mi pahalımı vs .... (internet sitelerine baktım ama esas konularda bilgi edinemedik :) birde online sipariş yok galiba )

sonradan bir link buldum buyurun hanımlar

http://istanbul.yemeksepeti.com/TR/...0e977-53a2-4059-9135-e7949b7ddfe6/Market/i.ys

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…