Evet baştan oluşan görevler sonradan değişmiyor kolay kolay yada çok sancılı oluyor değişse bile benim gördüğüm.adamın değişmeye ihtiyacı olacağını sanmıyorum. konfor alanı bozulmuyor ki oturup düşünsün, çözüm üretmeye yönelsin. evde tam da istediği gibi işleri yüklenen bir kadın var.
bu işler de zamanla hiç olmaz bana göre. her ilişkinin rol dağılımı en başta oluyor. bir kere birşeyleri görev edinen de buna hep devam ediyor.
Hepimiz falciyiz küremize bakıp
Eyyy küre anlat bakalım diyoruz
Gelecekten haber veriyoruz
Onun için değil bu yorumlar acaba birimizden birimizin fikri cazip gelir kendine bir yol edinir değil çabamız boşa
Fal bakıyoruz
Falcı bacılar sizi
Evet baştan oluşan görevler sonradan değişmiyor kolay kolay yada çok sancılı oluyor değişse bile benim gördüğüm.
Evliliği toz pembe olarak da görmüyorum ama eşler arasında güzel bir bağ varsa bu kadar çetrefilli de değil herşey. Sorunun asıl kaynağı bu bence.
Önceki konularını bilmiyorumhayır madem söylenen hiçbirşeyi kabul etmiyorsun, her eleştiride ben zaten öyle yapıyorum diyorsun e o zaman nasıl olmuş bu sorun ?
akıl tutulması :)
sadece bu konu için değil başka böyle konularda var. ne desen "e ama zaten öyle yapıyorum" yada direkt "sana ne?"
ee bana neyse neden gelip burada yazıyorsun derdini :)
Önceki konularını bilmiyorum
Arkadaşlar biraz biraz dediler.bu kadar kişinin içine konu açıyorsan illaki olumlu olumsuz yorum olucak bunları kabul ediceksin
Ben buraya baya yazdım sadece iyi amaclı onun için ben boşanmış birisiyim yaşadıklarım var
Konu açılınca kim olursa olsun kendimden bir şeyler buluyorum
O an insan doğruyu yalnızı düşünemiyor yaşadıkça başına geldikçe çevreden gördükçe öğreniyor
Bu öğrendiklerimi tecrübeyi paylaşıyorum bazen kişi kendi hayatının sonunu göremiyor ama bunu yaşamış atlatmış kişiler net görüyor
Sadece amaç biri daha mutsuz olmasın
Bütün bunlara karşılık aldığım cevap sen falcimisin
Ne denir ki bu söz karşısın da
O biz :) evlemenden tatil, aynı evde yaşama gibi bir durum söz konusu değildi bizim için ama evlendikten sonra eşin bambaşka bir adama evrilmesini ben burada okudum.evlilik çok ciddi bir nokta. herkes evlenmeden önce aynı evde kalmayı, tatile gitmeyi istemeyebilir, saygı duyarım. ama az çok konuşmalarından anlar bence insan nasıl bir adam olacağını.
hatta anlamak için direkt söylemek lazım evlilikte iş paylaşımından nasıl bir beklentide olduğunu. yüz ifadesi direkt ele verir bence.
Aynen kendi seçimibende diğer konularını çok bilmiyorum. başka üyelerin benzer konuları demek istemiştim :)
ben şahsen kendi hayatımda çevremdekilerin önerilerine kulak vererek çoğu sıkıntıyı daha hafif atlatmış biriyim. o nedenle benden küçük yada büyük olsun, bir şeyi yaşamış, denemiş birinden akıl almayı severim.
konu sahibi de bence bunları görüyor fakat kabullenmek istemediği şeylerin böyle sözlerle somutlaşmasını istemiyor şu an. keşke düzelse ama herkes neyse odur. belli ki bu adamla yaşayacağı hayat tarzı da bu olacak.
kendisinin de dediği gibi ona kalacak bu işin sonucu..
Evlenince 180 derece değişengiller klinik vaka zaten, normal insan evladı öyle evrilemez. İstese de zorlasa da yapamaz. Sırıtır.O biz :) evlemenden tatil, aynı evde yaşama gibi bir durum söz konusu değildi bizim için ama evlendikten sonra eşin bambaşka bir adama evrilmesini ben burada okudum.
Ufak tefek farklilar, ortaya çıkan huylar olabiliyor evlenince ama tamamen başka birine dönüşme olayına inanmıyorum, benim aklım almıyor onu.
Daha çok bazı şeylerin gözden kaçırıldığını, önemsenmediğini, evlenince düzelir dendiğini, düşünüyorum. Aynı evin içine girince de göze batmaya, rahatsız etmeye başlıyor tüm bunlar tabi. Sonra gelsin birşeyleri değiştirme çabaları.
Buraya açılan eşim çok değişti konularında ki adamlar hep klinik vaka mi katip?Evlenince 180 derece değişengiller klinik vaka zaten, normal insan evladı öyle evrilemez. İstese de zorlasa da yapamaz. Sırıtır.
Bu arada halen soruna cevap yokEvlenince 180 derece değişengiller klinik vaka zaten, normal insan evladı öyle evrilemez. İstese de zorlasa da yapamaz. Sırıtır.
Ben artık öyle düşünmeye başladım. Adamlara hopsss diye gökten birşey inmiyorsa nikah sonrası halay çekerken, ne bileyim. Ha tabi, eksik anlatıyorlar diyorsan olabilir.Buraya açılan eşim çok değişti konularında ki adamlar hep klinik vaka mi katip?
O kadar açılıyor ki böyle konular. Arada klinik vakalar olsa da hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum.
Ben o sorunun cevabını biliyorum, herkes biliyor.Bu arada halen soruna cevap yok
Yani falcı olmaya gerek yok diyorsunBen o sorunun cevabını biliyorum, herkes biliyor.
O biz :) evlemenden tatil, aynı evde yaşama gibi bir durum söz konusu değildi bizim için ama evlendikten sonra eşin bambaşka bir adama evrilmesini ben burada okudum.
Ufak tefek farklilar, ortaya çıkan huylar olabiliyor evlenince ama tamamen başka birine dönüşme olayına inanmıyorum, benim aklım almıyor onu.
Daha çok bazı şeylerin gözden kaçırıldığını, önemsenmediğini, evlenince düzelir dendiğini, düşünüyorum. Aynı evin içine girince de göze batmaya, rahatsız etmeye başlıyor tüm bunlar tabi. Sonra gelsin birşeyleri değiştirme çabaları.
Aynen kendi seçimi
O zaman da seçtiği neyse arkasında durucak ben iyi kötü seçtim diyecek aglamiyacak
Şikayetci olmayacak
Kv bunu dedi eşim iş yapması vb...
Serzenişte bulunmayacak
Ilk yorumda demistim o yoruma geldi mevzu
Gelinin boğazı dar olur dediklerinde he dar olur diyecek
Ne yazık ki acı ama gerçek bu
Evet... ama alıştım sanırım. Sadece üzülüyorum, benim konularım çok ağır değil. Bu kadınlar evladını kaybetmişe de aldatılmışa da bu şekilde yaklaşıyor. Uzak olsunlar...Bazı kadınlar bildiğin konu sahibini kışkırtıp sonra da abuk sabuk güya komikli şakalı aşağılayıcı iğneleyici yorumlar yapıp kendilerince zaman geçiriyorlarÜç beş tanıdığı olan hemen konuyu domine etmeye çalışıyor. Avuç içi kadar yer kaplıyoruz Allahın kk sında bile bir görünür olma ve fark yaratma çabası. Allahım kendini kadınlar klübü forumunda bile kanıtlama çabası içine girecek acizlikten koru
Bunların hepsinde bulunuyorum arkadaşım. Cidden kendine dön bir bak. Klavye bekçisi misin nesin sen ya? Senden ekmek su akıl mı istedim? Madem mantıklı bulmuyorsun, çık sayfamdanAynen kendi seçimi
O zaman da seçtiği neyse arkasında durucak ben iyi kötü seçtim diyecek aglamiyacak
Şikayetci olmayacak
Kv bunu dedi eşim iş yapması vb...
Serzenişte bulunmayacak
Ilk yorumda demistim o yoruma geldi mevzu
Gelinin boğazı dar olur dediklerinde he dar olur diyecek
Ne yazık ki acı ama gerçek bu
Esyadan bahseder gibiÇocuk baba evine yakışır ne demek acaba
aminBazı kadınlar bildiğin konu sahibini kışkırtıp sonra da abuk sabuk güya komikli şakalı aşağılayıcı iğneleyici yorumlar yapıp kendilerince zaman geçiriyorlarÜç beş tanıdığı olan hemen konuyu domine etmeye çalışıyor. Avuç içi kadar yer kaplıyoruz Allahın kk sında bile bir görünür olma ve fark yaratma çabası. Allahım kendini kadınlar klübü forumunda bile kanıtlama çabası içine girecek acizlikten koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?