Af buyur canım ama bunca sorun sıkıntı arasında hangi ara bebisi yaptınız ?? Akıllı kadınsn, adam madem kötü değişmeyen bir birisi neden bebis yapıyorsun gaflete mi geldin n'aptın ?
Ben psikologum, esimde mali müşavir. Biz birbirimizin meslegine hep saygı duyduk hatta tanistigimizda benim okulum henüz bitmemisti de eşim tezim için az makale bulmadı bana.
Siz daha iyi bilirsiniz ama bence bu asilmayacak bir konu değil. Psikolojik destek alırsanız bu konuyla ilgili çok yardımı olacagina inanıyorum. Hatta sizden once eşinizin hayatinda genel olarak maddi sıkıntılar olmuşsa yada birseyleri hep zor elde etmisse bu bile size böyle kırıcı yaklaşımına sebep olabilir. Altında yatan nedeni ortaya çıkarıp tedavi ettikten sonra daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olabilir.
Inşallah bundan sonrasi sizin icinde bebeğiniz içinde çok güzel olur.
Bu muhabbetler çok ilginç geliyor bana , annemlere göre eşim oturduğu yerden para kazanıyor , bana göre ise beyin yorgunluğu yeter çok yoruluyor ...Nasıl görmek istersen öyle sanırımGece gece geçmişi hatırlayıp cidden sinirlendim.
Eşimle ayrılmak üzereyiz,ben Avukatım eşim astsubay bana bir gece meslekler hakkında konuşurken "Avukatlar havadan para kazanıyor kolay para" diye bir laf etmişti.
Aile hukukuyla ilgilenmiyorum ceza üzerine ağırlıklı olduğum için bana
"5 kazanma 50 kazan kolay para tabi bi dosyayla boşanmaya girmek çok mu zor sanki kolaya kaçıyor avukatlar benim orda canım çıkıyor" moduna girdi.
Anında delirdim sende memur gibi oturduğun yerden kazanıyorsun o zaman işime sakın karışma iş ev farklı şeyler dedim konuyu kapatmıştım ama resmen içim soğumuştu o gece en nefret ettiğim şey kazandığın hakkın yok görülmesi. Ki ben çalışarak hem eve bakarak hem kendi masrafımı karşılayarak okudum,çocukluğumda kötüydü Annem tek büyüttü.
Şimdi bir kız arkdaşım aradı avukat kendisi eşi polis ve artık olmuyor boşanacağım sürekli işime karışıyor sanki dosya mahkeme peşinde koşmuyormuşum gibi kolay görüyor dayanamayacağım dedi.
Gerçekten çok gerildim avukat olup böyle eşiyle sorun yaşayan var mı?
Ya da meslek grupları bu kadar çok çakışır mı?Cidden aklıma geldi gerildim.
Sizde bu tür şeyleri yaşadınız mı?
Gelir düzeyi önemli olabilir. Biz hemen hemen yakın kazanıyoruz birbirimize.belkide bu yüzden sorun yaşamadık. Benim maaşım ev işlerine girmez zaten,herşeyi eşim halleder sanki ben çalışmıyorum gibi ( kredi kartı ödemem dahil :)) ben sadece evde yardımcı var onun maaşını veriyorum. Kalanıda biriktiriyoruz. Bence eşim bu yüzden iyi hissediyor kendini,bende ses çıkarmıyorum :)Gelir düzeyini sorun etti de avukatlar yatacak para kazanıyora mı getirdi bilmiyorum ama cidden hoş değil
gerilmenize gerek yok ,,Gece gece geçmişi hatırlayıp cidden sinirlendim.
Eşimle ayrılmak üzereyiz,ben Avukatım eşim astsubay bana bir gece meslekler hakkında konuşurken "Avukatlar havadan para kazanıyor kolay para" diye bir laf etmişti.
Aile hukukuyla ilgilenmiyorum ceza üzerine ağırlıklı olduğum için bana
"5 kazanma 50 kazan kolay para tabi bi dosyayla boşanmaya girmek çok mu zor sanki kolaya kaçıyor avukatlar benim orda canım çıkıyor" moduna girdi.
Anında delirdim sende memur gibi oturduğun yerden kazanıyorsun o zaman işime sakın karışma iş ev farklı şeyler dedim konuyu kapatmıştım ama resmen içim soğumuştu o gece en nefret ettiğim şey kazandığın hakkın yok görülmesi. Ki ben çalışarak hem eve bakarak hem kendi masrafımı karşılayarak okudum,çocukluğumda kötüydü Annem tek büyüttü.
Şimdi bir kız arkdaşım aradı avukat kendisi eşi polis ve artık olmuyor boşanacağım sürekli işime karışıyor sanki dosya mahkeme peşinde koşmuyormuşum gibi kolay görüyor dayanamayacağım dedi.
Gerçekten çok gerildim avukat olup böyle eşiyle sorun yaşayan var mı?
Ya da meslek grupları bu kadar çok çakışır mı?Cidden aklıma geldi gerildim.
Sizde bu tür şeyleri yaşadınız mı?
Cok ilginc bir durum.iki tarafta isleri okdugu icin sevineceklerine. Kostek omup kumsemek bana cok anlamsiz. Komik geldi.
Hayret icinde okudum. Ben calissamhic birsey yapmasam :) esim opup basina koyar.
Avukatlik bosanma avukatı olsan bile kolay degilki. Kim bilir nasil psikolojilero bozuluyor. Belki tehtit ediliyorlar. Belki uzlasamiyorlar. Laf anlatamiyorlar.
En kolay ekmek yemek. Onuda cignemeden yutamiyoruz.
Yani ne yaparsan yap herseyde bir emek vardir.
Inanmiyorum ya meslek kucumsemek yuzunden bosanma.
Cok uzucu bir durum. Bak. Bosanma avukato degilim ama kumsedigon avukatligimla buyuk is yapiyor bizi bosuyorum gibi birsey olacak.. cok anlamsiz. Ya cok üzüldüm. Tabiki esiniz haksiz ama bunu ciddi bir sekilde konussaniz.
Boyle kumsemeye devam edeceksen haberin olsun bosarim deseniz yinede kendini geri cekmezmi?
Gelir düzeyi önemli olabilir. Biz hemen hemen yakın kazanıyoruz birbirimize.belkide bu yüzden sorun yaşamadık. Benim maaşım ev işlerine girmez zaten,herşeyi eşim halleder sanki ben çalışmıyorum gibi ( kredi kartı ödemem dahil :)) ben sadece evde yardımcı var onun maaşını veriyorum. Kalanıda biriktiriyoruz. Bence eşim bu yüzden iyi hissediyor kendini,bende ses çıkarmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?