Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sevgilimmmmmm, az kaldıııı evleniyoruz mu ne
hadi 33 gün biraz daha hızlı geç de kavuşalım biz artık

Biliyorum sen benden daha cok aci cekiyorsun, her halinden belli Senin icin, Benim icin, Bizim icin ve "O" nun icin dogru olani yap...biliyorum bunu yapabilirsin cünkü ben her zaman yanindayim

damdan düşer gibi geldin kondun olduğun yere onun bunun torpiliyle şimdi de geldin herşeyi sen biliyon mübarek insaf ya

mutlu günlerimize az kaldı dediğimde, "yakında üçümüzün mutlu günleri olacak" dedin ya kocişim

Bazen öyle huysuz oluyorsun ki ,koca bebekten farkin kalmiyor :) neymis saatlerdir hic konusmamişim da aramadan direk iyi geceler demişim.ama ben sen yorgunsundur diye rahathiz etmiim sen dinlen die yaptim , pazartesi işler cok yoğun dedin ya bana ben de dinlenmek istersin diye yormiim dedim şimdi de trip attin sohbete girdin 1saat seni beklicem şimdi ama uykum vardi benim yhaaa tam sıpasın var yaaa

hani oyun istiyordun ya içten içe
al şimdi..oyun başladı
unutmaki doğru hamleler işe yarasa da galibiyetin kimde olacağı belli olmaz
güzel sonda seni bekliyorum..

Sesini duymak istiyorumm :78:

sevmek mi? yok canım o da ne?
çıldırıyorum ben sana deli gibi aşığım
sana diyemem o ayrı
daha zamanı var

Heyecandan dudaklarimin arasinda sıkışıp kalmis o minicik EVET'le hayalimize bir adim yaklastigimiz 7 ekim gunune geri donuyoruz yarin sevgilim... Beklemedigim bir anda gelen o teklif, mucize mi? Evet mucizemsin... Bana kimse SEN kadar iyi gelemezdi! Hicbir sarki ilacim hicbir teselli sesin kadar buyuleyemezdi ki...

Basladigimiz yerde devam ediyoruz, bekle bizi ASSOS, biz geliyoruz!!! Hem de fotograf cekimine, bu kez gelinlik ve damatligimizla! :123::123::123:

Aşksin...

Yaptığım hatadan dolayı 150.000.00 tl yi fabrikamız ödeseydi Genel Müdürüm beni mahvederdi çoook teşekkür ederim N..... Hanımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…