Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pofuduk prens sana bir şey söylicem, gerçek hayatta söyleyemiyorum şimdilik, tepki almamak adına. bir de doğru mudur değil midir bilemiyorum, ondan da söylemiyorum.
ben işten gelip de ev işleriyle cebelleşirken, senin bilgisayarı açıp rahat rahat kemal sunal izlemene gıcık oluyorum. dünkü gerginliğimi farkettin biliyorum, zira gerilince yüzüne bakamıyorum ve konuşamıyorum, sabırsız bir hal alıyorum neyse ki sonra toparladım da sen de normale döndün. ben gerildiğimde niye hareketlerin yavaşlıyor ve kaşların düşüp yere bakıyorsun sürekli seni tanımak güzel. dün düşündüm de ya ben bu adam böyle yapınca gıcık oluyorum da, tv izlemeyip ne yapabilir, ne teklif edebilirim bu adama dedim. zira bir şey istersem yapıyorsun hamd olsun. ama bu soruya cevap bulamadım. toz al desem, toz almanı beğenmiyorum. bir de var ya mesela ben kanepelerin altını süpürüp diğer odaları süpürmeye gittiğimde, sen o kanepeleri çekiyorsun ya çıldırıyorum yahu süpürmenin arkasından vileda yaptığımı biliyorsun. niyet güzel, işimi kolaylaştırdığını sanıyorsun, o sebepten bir şey diyemiyorum. Allah'tan bu rahatsızlığımı seninle paylaştım. bir de tamam süper, sabah kahvaltıları hep sen hazırlıyorsun, Allah razı olsun. ama öğlen eve geldiğimde o masayı silinmemiş gördüğümde de ya sabır çekiyorum. veya dün, bir kere taktığın kravatı niye kirli sepetine atıyorsun? gerçekten anlamadım. tekrar da çıkaramadım, kirlilerle temas etti diye. işte sinirimn tavan yaptığı zamanlardan biri de o kravatı gördüm andı. zaten çamaşırların boyaları birbirine akmasın diye tuhaf gruplar oluşturup çok makine açıyorum ve bu da yoruyor, hem elektrik harcıyorum diye üzülüyorum.
yani tüm bu sinir harplerinden sonra yüzüne gülebildiğim için hamd olsun. sevgimiz sonsuz olsun.
ufak şeyler ne kadar da büyükmüş halbuki ya :44:
sen şimdi bunları okusan kaşların küçük emrah formatı alır. en iyisi mi okuma. ben sana sakin olduğumda ve senin alıcı olduğunu gördüğümde zaten söylüyorum, üzülme tombiş.

Ey gafil,
Beyhude arar durursun sırrını kaderin...
Yollar içinden yol seçtin de,
Yine ona değmedi mi ellerin?

mutlu ol sen kardeşim. bahçeli dublex evini yesinler senin sen çok mutlu olcaksın. çokta hakediyosun

Evden senle çıkıyorsam, eve senle dönüyorsam yine de doyamıyorsam AŞKSIN..

"Bunu mu alayım,bunu mu?" diye sorduğunda "ikisini de al." diyen sevdicek aşk'tır, can'dır, her bişey'dir

Dünyanın en mutlu insanıyım bugün... senin gibi bir mucize ömrüme doğduğu için
bugün nefes almak, bugün şükretmek bile bi başka...
doğum günün kutlu olsun hayatıma anlam katanım

bakalım bugün yapacağım iyilikten hangi marazları doğuracaksınız..

farzetmiyorum umuyorum ki buraları baştan sona okuyasınız

ben sıkıldım artık hiçbişeyimi beğenmeyip bi kulp takmanızdan
ben hevesleniyorum yardım etmek istiyorum bide mutlu ola ola yapıyorum yaptıklarımı
neden boğazıma tıkıp burnumdan getiriyorsunuz ben de insanım
yani illa huylu delinin teki olup kan mı kusturmam lazım size kıymete binmek için
yeter artık sayenizde aşkımı bile yaşayamıyorum eskisi gibi değilim hiçbişeye karşı SAYENİZDE..
ya ayar verin kendinize yada yol verelim birbirimize
bunaldım artık..

Gönlüme Sen Düştüğünden Beri, Dilim Hamd Olsun Demeyi Öğrendi....
Sen ki Ömrüm, Hazinem....
Sen ki Hamd Sebebim....
Seni Gönderene Ben Ancak ''ELHAMDÜLİLLAH '' Derim ....

nice 6 birlikte yıllara sevgilim...
6 yıl önce bugün elimi tuttuğunda duyduğum heyecan, kalbimdeki kelebeklerin çırpınışı hiç bitmedi, bitmeyecek de..
nice BİZ'li yıllara...[/

Son düzenleme:
bir yıl önce bugün seni görmüştüm o kalabalık konser alanında
o gün vurulmuş yeşil gözlerine güneşte sapsarı parlayan saçlarınaa
o gün beni kolumdan tutup kalabalıktan çekip çıkarmıştın
gönlüme aşk ilk o gün düştü işte

zaman ne çabuk geçiyor değil mi? kavgalar kıskançlıklar özlemler....
sanki daha dün öpmüştüm ilk seni oysa bir sene oldu
seni çok seviyorum yeşil eriğimmm

Yarın dan itibaren mehtap 10 geri sayıma başlıyoruz askerim. 1O gün sonra kollarımdasın peki ya sonrası ? Gene alışmaya çalışacağım yokluğuna, gene zorlanacağım. Her zil çalışında sen geldin diye umutla ''kim o ?'' diyeceğim ama senin sesin olmayacak. ''Geliyorum aşkım hazır mısın?'' mesajınla suratım gülmeye gene alışacakken, o mesajında olmayacak. Yanımdayken özleyeceğim seni, sonra yokluğunda özlemeye alışacağım.. Alışmak alışmak alışmak! Artık bitsin şu askerlik. İşten eve dönüşünü bekleyeyim. :26:
Seni çok seviyorum yüreğimin neşesi, benim tatlı mı tatlı nişanlım. İyi ki doğdun, iyi ki doğurmuş seni anam

Evleneli 2 seneye yakın olucak. Hala ayrıyız ama ben herşeyi göze aldım ve seni çokkk...kk seviyorum! Seninle herşeye varım, sensiz yapamıyorum, eksiğim. İyiki varsın benim biriciğim!

Her dışarı çıkışımda gözüm tek bir yerde desem anlarsın sanırım oranın neresi olduğunu çok özlüyorum ama bu kez sana değil buraya yazıyorum çünkü bir anlamı yok senin için.Hayırlısı olsun artık sen olmasanda diyorum yüreğim o hayır kelimesinin içinde bile seni arıyor.Ben herşeyi göze alırken senin vazgeçmiş olman sevgine verdiğin değeri gösteriyor demekki neymiş sevmek sadece seviyorum diye ortada dolaşmak, ağlamak, sızlanmak değil kendin için sevmek değil karşındaki insan için değiştirmek, vazgeçmekmiş.

sevgi,
yanında olanı sevmek değil; uzakta olanı yanında hissetmektir...
uzaklıklar,
sevenler için önemlidir; çünkü geçrek sevgiyi anlatan tek duygu özlemektir....

23. gün bugün ve ben seni çok özledim hayatımm

yarın ayın 22si sevgilim.. yarın ayrı geçireceğimiz son ayımıza giriyoruz..
içim kıpır kıpır, midemde kelebekler var bu akşam
ne güzel hayaller kurduk öyle ve ben inanıyorum biz hepsini bir bir gerçekleştireceğiz Allahımın izniyle
hadiii daha hızlı geçsin zaman, ben artık Mrs. K olmak istiyorum

"Yolculuk etmek bazen varmaktan daha iyidir." Robert M. Pirsig

Bizde aynı bunu yapıyoruz işte. Yolculuk ediyoruz sadece. Ama farklı istasyonlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…