Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim ablacim, ben herkese oyle kendi kendime kizarim, sonra yine severim, falan filan... Sana kinlendim diyerek bir kazmalik ettim farkindayim, kirildim diyeydim bari. Abartilacak ve uzulecek hicbirsey yok, sen bana hicbirsey yapmadin. Yapmadigin halde benim gonlumu almaya calisman cok icime dokundu. Keske telefonda da deseydim sana bunlari. Seni uzmek hic istemem bitanem, seni cok ama cok seviyorum. Kendime de cok kiziyorum.

Kendisine soyleyemedim,bari buraya yazayim da rahatliyim. :26:

Seninle daha tanismadik.
Nerede oldugunu, kim oldugunu , nasil biri oldugunu bilmiyorum.
Hiç ama hiç birsey bilmiyorum.

Eger beni sevecegine ve mutlu olacagimiza inaniyorsan hadi gel artik.
Daha fazla bekletme beni, ben seni çok ozledim......

Bazen "ben evliyken .." diye basladigim cumleler oluyor kocacim:26: sonra diyorum ki "sacmalama ne dediginin farkinda misin, sen hala evlisin ve askerde olan kisi kocan, sevgili yada nisanli degilsiniz, unuttun mu siz evlendiniz, musmutlu bir 7 ay gecirdiniz, ve gelecek az kaldi" diyorum.. biliyorum dil sürçmeleri bilincaltinin yansimasidir.. ben artik iyice kendimi bekar gibi hissetmeye baslamisim, varliginla anlam buluyor evliligimiz ..

Yani diyorum ki, yine, evimin neşesi gel artik

her yağmurun ardında gökkuşağı vardır sözü ne kadar doğruymuş..

onca şeyden sonra teyze olduğumu öğrenmek harikaydı dün

yazımı kışa çevirdin şimdi öyle bir uçurumdasınki seni ben bile kurtaramayacağım idam ettim ben seni

Bunu okuduktan sonra fark edeceksin ki ki beynin ikinci "ki"yi okumana izin vermedi.

yine doktorum olsan , randevu alsam
çaresizlik batağındaym

Bu güzel günün yüzü suyu hürmetine, sana şükürler olsun Rabbim, beni başka kimse mutlu edemezdi böyle...

aman da aman benim aşkım da bankacı mı olurmuşş
senin o heyecanını da, seni de yerim çocukkkkk
seni herşeyden çok seviyorum sevgilim
hayırlı olsun ikimiz için de inşallah

Neler oldu bize de bu hale geldik ? Yada ne oluyor sana mı demeliyim ?
Çok yoruldum artık. Seni hala çok seviyorum, çok aşığım ama içimdeki bu soğukluk neyin ne si?
Böyle yaparak çıkmaza sürüklüyorsun bizi..
Bu mübarek günde Rabbim aklını başına getirsin, sonra da seni bana getirsin ama sana nasıl aşık olduysam öyle gelesin..

Özellikle son iki gündür aklım başka başka yerlerde bugünde yine sen ve başka şeyler aklımda olduğundan derse son anda hazırlanıp çıkayım dedim tam bir makyaj faciasına dönüşmüşüm aynaya bakmadan pudra sürmeye kalktığımda neler olacağını gördüm:)) canım annem bugün beni görmedi çıkarken hergün uyarıyordu burası olmamış diye neyse öyle okula gitmedim ya sorun yok:)))Herzaman onca bahane bularak birbirimize mesaj attıysak bu güzel gündede mesaj atayım dedim de karşılığını bulamadım ya olsun canın sağolsun:))Bekliyorum gün daha bitmedi belki uyuyordun görmedin.

Sen değil miydin?
"Aman ben telefonu konuşmasını sevmem,aman ben aşk meşk işlerinden hiç anlamam" diyen?:26:
Bak resti çektiğim günden beri peşimden ayrılmıyorsun!!!
İşte böyle adama dediklerini yuttururlar tek tek!
Yaaa işte Aşk böyledir birtanem,öğreniyorsun,öğreneceksin...

bak arkadaşım burası otel değil, ev!
ya gel adam gibi ev arkadaşı ol, ya da pılını pırtını topla çek git!
kapişş kuzumm

Benim kendimle ufak bir sorunum var..
İçimde patlamaya hazır bir bomba var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…