Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
müstakbel evcazımızda saat tam 9 da tencere tava çaldık, ışık açıp kapattık beraber
görev dağılımımız harikaydı tencere çalmalar benden ışık kapamalar senden
o an içimi huzur kapladı.. orası bizim evimiz.. 17 gün sonra o evin hanımı olucam ben
korkuyorum, üzülüyorum dediğimde gücenme bana sevgilim.. 27 yıllık evimden ayrılıcam ben..
sana olan sevgim sonsuz.. ama korkuyorum işte.. herkes yaşıyomuş ama bu korkuları, bi anormal ben değilim
ama yine de koşa koşa geliyorum sana.. 350 günden geri saydım ben.. bak son 17

Çok cadıyım dimi?
Ama öyle olmam gerekiyor, kalbimi korumam gerekiyor..

doğumgününde ilk adımımızı atıcaz sevgilim..
sana en güzel doğum günü hediyesi olucam ama ben :17
çok bekledik sevgilim artık o günler geldi değil mi?
gel ağustos gel

Cok canim yanıyor geceleri ne kadar dibe vurdugumu tahmin bile edemezsin.. bazi geceler kac saat yastagina sarilip agladigimi bilmiyorum
Bu gece de bi sarkiyla dagildim yoksun yanimda, yoksun iste.. hic bi tesellisi yok icimdeki acinin. hic bu kadar sensiz kalmamistim hic bu kadar aglamamistim ömrümde.
Mahvoldum, eridim tukendim ben sevgilim sen gideli 56 gün oldu ... sanki bi ömür gecti beni benden aldi bu ayrılık Baska biri oldum artik ben evde tek basinayken deli gibi aglayan, elinde mendil paketiyle dolasan ben, disarda sert görünümlü güçlü bi kadin oluyorum.. ikisi de ben degilim dedim ya beni benden aldi diye

Dayanamiyorum bu hasrete, ne olur gelsin artik eylül, gelsin ve bayramim olsun

Uzun sustum, ey durmadan konuşanlar
Geçmedi üşümem
Ben bir aşkın kar yağışından geliyorum...

Yer gök duayla derler ya hani.
İhtiyacım var Allah'ım merhametine...

şuan küsüz,sana kırgınım seninle konuşmak istiyorum.sen abna gelmediğin için kesin çok mantıklı açıklamalrın vardır ama...üzgünüm.

Gelecek misin sahi yanıma ? Bugün 3. gün yüzünü görmeyeli.. Geleceğim dedin ama neden içimde heyecan yok. Neden kalbimin atışı değişmedi?
Senin sayende duygusuz mu oldum şimdi ben? Annem sayende korkuyor, kendime birşey yapmamdan.. Yanımdan ayrılmak istemiyor, şimdi bile zorla bıraktı beni.
Hani hiç kötü olmayacaktık, söz vermiştin bana.. Sözünün arkasında neden durmuyorsun? Ya dönüşü olmayan bi yolda yürüyelim, yada o yola hiç girmeyelim sevdiğim.
Bana askerlik, yokluğunu öğretti ama hep benim olduğunu bilerek sabrım arttı. Bundan sonra ne olacak. Gel gel ki konuşalım. Gel ki gör beni ne hale getirdiğini. Gel ki hasret kaldığım, sevdiğim adamın suratına bakayım.. Ben sana hiç birşey yapmadım, ama sen bana çok şey yaptın. Öyle bir kırdın ki, öyle bi yordun ki beni. Herşeyden soğuttun artık..
Hani derdin ya ''hayaller gerçek olacak, hayal olarak kalmayacak'' diye.. Zamanla göreceğiz sevdiğim. Millet askerinin görmek için can atıyor, benim ki burda ama ben göremiyorum..
Gene de seni çok seviyor ve çok özlüyorum..

Mutsuzluktan çok hızlı bir U dönüşü yapan nadir insanlardanım sanırım hayaldi gerçek oldu içimde kelebekler uçuşuyor herşey birden gelirmiş birkez daha yaşamış oldum Rabbim dualarımı gizli yaptım hep sana kimse duymasın kimse bilmesin istedim her an yüreğimdeydi ama şükrümü teşekkürümü herkes önünde yapmalıyım:)))Kısa bir zaman önümde nasıl olacak , nasıl yetişirim demiyorum düşünmüyorum tadını çıkarıyorum:)) Maşallah Rabbim nazarlardan koru sen:))

canımın içiii bu akşam 4 aydan sonra buluşcazz senleee
işten çıkım hopp uçup gelcem yanınaaa
öyle çok yoruldum ki aslında ama sırf beni yorgun bitik görme die çok enerjik görüncemm sanaa
çok özledimmm bitanemii ama azcık kaldı kiiii

Oooh geldin ya araziden, azda olsa keyfim yerine geldi artik ankesorluden uzun uzun konusmalarimiza, carsi izinlerinde telefonun kulagimiza yapismasina devam edecegiz kocisim

Seni cok seviyorum ruhum

paşam dün gittikten sonra ne aradı ne sordu.normalde ben ulaştım diye mesaj atarım.neyse ulaştın mı diye mesaj attım cevap yok.iki kere aradım telefonu kapalı.sonra aradığımda açtı meğerse şarjı bitmiş.kısa konuştuk kapadık.sonra akşam bir ara ne yaptın mesajı attım yanıtladı.sonra ne mesaj attı ne gece konuşmak için aradı.günaydın mesajı atardı sabah o da yok.ben salak attım ince güzel bir mesaj.bir de bugün tanışmamızın ikinci ayı doldu onu sordum.yanıtında kuru günaydın yazmış ve ne günü olduğunu hatırlamamış.ben yazınca hoppala dedi.ondan sonra ne çağrı ne mesaj ne bir şey.dayanamadım üç gibi, mesaj attım neler oluyor diye.yanıt filan yok.bekliyorum aramasını.bugün aradı aradı yoksa yemin olsun biter bu iş...kıymetimi bilmeyen adamın ne nazını çekeceğim,benden kıytırık kızlar el üstünde tutulurken hem de...

Sen inatsın ama ben senden daha da inatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…