Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet herkes hakettiğini yaşıyor bu dünyada!!!
Bugün bunu bir kere daha anladım ben!
Senin de layık olduğun bu işte!
Popomun bir sağa bir sola sallanmasını izlemek!
Kolay gelsin!!!

Ayşş üstüme ne güzel de titriyorsun sen öyle. Şükür Rabbim dualarımı kabul etti. Eskisinden daha da üstüme düşer oldun.
Ama süründürcem seni öküz herif kaç gündür ağlamaktan hal kalmadı. Birazda sen titre üstüme allah allah
Hani geldin ya yanıma, geliyorum dediğinde bile tereddütteydim gelecek mi acaba diye düşünüyorum zil çalınça sesini duyunca içim bi tuhaf oldu.
Hani benimle beraber ağladın ya, bana kıyamadığını söyledin, özür diledin ya hiç durmadan.. Gözlerine baktığımda o gözlerden yaşlar aktığında kırgınlığım geçti aslında..
İçimde ne yangınlar kopuyor hala bi bilsen. Bi bilsen neler geçiyor aklımdan. Bi bilsen keşke seni canımdan çok sevdiğimi.. Ah sevdiceğim bi daha bana böyle yapma! Üzme beni..
Sadece hep çok sev..

onun ayyaşken kurup refaha erdirdiği ülkeyi sen ayıkken yönetemedin
o ne olacak....
peki şimdi kim daha ayık sence?
üzgünüm yine sen değilsin
bu saatten sonra bence tek ayık olan Türk milleti..geç de olsa.....

Son düzenleme:
Sevda dediğin nedir?
Biraz tebessüm, biraz acı!
Geçmişse ömrün baharı; bir hüzün kalır yüzde, bir de kalpte o derin sancı..

Seninle ilk ayrıldığımızda, seninle aynı şehirde , İZMİR'im de aynı havayı bile solumak beni mutlu ediyordu.
Şimdi ise bir başka duygular içindeyim ki, adlandırmak imkansızın eşiğinde.
Yarın askerden izine geliyorsun. Seni hiç görmeyeli 1,5 yıl oldu. Ve ben seninle karşılaşma ihtimalimi sevmiyorum.
Korkuyorum o ihtimalden. Dünya küçük derler doğru...
Karşılaşmak istediğinle denk gelemezken, istemediğin burnunun dibinde bitecek kadar küçük...
Neden korkuyorum seninle karşılaşmaktan , karşımda seni görünce vücudumu saracak zangır zangır titremekten ...
Ya bir de sevgilinle el ele görürsem...
Ay ... Çok heyecanlı mıyım, çok mu korkuyorum bilmiyorum.
Tek istediğim yarın olmasın. Yarın ,hiç olmasın. Sen bu şehre... Benim İZMİR'ime gelme !

Birtanem benim herşeyi yavaş yavaş hazırlamaya başladım:))çok kısa bir süre biliyorum ama internet üzerinden bazı şeylere karar verdim finallerim var bu hafta o yüzden dışarıya çıkıp birşeylere bakamam burdan belirleyip kafamda planlarsam sonrasında çabucak hallederim inşallah:))Sende birazcık araştırsan, düşünsen iyi olur sonra yok ben beğenmedim deme bana herşeyide benden bekleme:))Kalkıp harekete geçmen gerek sen benden daha müsaitsin çünkü:))Annem bu fikre alışmakta zorlanıyor biraz ama olsun oda alışacak:)))hem olsun diyordu iş ciddiye binince oda üzülüyor sanki hemen gidiyormuşum gibi:))Neyse biliyorum oda çok mutlu ama anne yüreği işte senide görücez diyor:))İnşallah diyorum:))

Yüreğime dokunan,yüreğimi avuçlarına bıraktığım,herşeyin ilkini yaşadığım tek adam..
Yüzsüzüm evet,gurursuzum da ama seviyorum ilk kez böyle delice,umarsızca sonrasını düşünmeden sadece seviyorum seni..Bu kadar küçük bir tatsızlığı bu kadar uzatacağını bilemezdim.Haklı olan bendim ama özür diledim,yine dilerim hiç sorun değil.Konuşmak istiyorum cevap bile vermiyorsun.Sevmedin mi beni hiç?Peki o içten aşkım,sevgilimm,prensesim,hep sadece benimsin diye kulağıma fısıldadığın sözlerin yalanmıydı ? Benimki de soru tabi ki yalandı öyle olmasa beni bu kadar üzmeye yüreğin el verirmiydi,istermiydin saatlerce telefon elimde bir mesaj bekleyim,ağlamaktan gözlerim şişsin yalvar yakar peşinde dolaşayım.. Hatanın büyüğü bende seni sevmek,deli gibi kör kütük aşık olmak,bağlanmak tek bir söz dileniyorum senden. Bitmesin..

Sen şimdi , yarın geldiğinde...
Benim de içinde olduğum bu İzmir' de , bana tercih edip, vicdanın sızlamadan yanına gittiğin sevgilinle mi hasret gidereceksin ?
Onun ellerini mi tutup öpeceksin , benimkileri öptüğün gibi ?
İşte s.kayım böyle dünyaya ben.

Bazen, bir çocuk bakar gözlerinin içine.
Arkan dönüktür, görmezsin...

Bazen, güneş kucağındadır.
Orada olduğunu bile bilemezsin...

Bazen, yıldızları süpürürsün eteklerinle.
Telaşlısındır, farkına varamazsın...

Bazen, bir orkestra kurulur içinde.
Başka sesleri duyar onu duymazsın...

Bazen, mutluluk gelip konar kirpiğine.
Sen onu hep uzaklarda ararsın...

Bazen, bir sandık hazine durur başucunda.
Akıl edip kapağını aralamazsın...

Bazen, hayatının fırsatı geçiverir önünden,
Koşup yakalamazsın...

Bazen, kutsal bir el uzanır sana göklerden.
Meşgulsündür, uzanıp tutmazsın.

(w.shakespeare)

böyle bişey işte...

Ufacık bir böcek sokması yüzünden akşam beni apar topar acile götürdün.
Hem de feci şekilde kavga etmişken.
Sonra dr sadece beni içeri alırken sessizce gittim uzandım yatağa.
Sonra hemşire geldi iğne için,bi baktım ki başucumda sen!
Ellerimi sımsıkı tutup bana güç veren sen.
Doktorun çıkarken ki sözleri hala kulağımda.
"Çok şanslısın güzel kızım.Seni çok seven bir eşin var.
Sırf iğneden korkuyorsun diye rica etti içeri girebilmek için."
Tebessüm ettim o kadar acının içinde.
2 iğne yedim ama o sözleri duyduktan sonra herşey geçti...
Ne yani sen içeri girebilmek için "Eşim iğneden çok korkar dr bey elini tutmama izin vermezseniz acili ayağa kaldırır mı dedin?

akıllanmak için kazık yemek gerekiyormuş
beni bir kez daha hayal kırıklığına uğrattın..
yinede yolun açık. şansın mutlulugun huzurun çok olsun..

Son düzenleme:
bebişkom çabucak gel olur mu, kazasız belasız
kaybetmekten çok korkuyorum, çok korkuyorum... ne zaman yola çıksan kalbimde bir huzursuzluk..
sen gel hele, ben sana mustafa sandaldan onun arabası var şarkısını armağan edeceğim.
sonra birlikte pikniğe gideriz, çarşıya gideriz di mi arabamızla
tatlı bonibonum benim, fıstıklı baklavam, pofuduk göbüşlüm

Kalp kalbe karşı..
Hep aklımdasın farkında mısın?

Beni kullanmaya calismaniza sinir oluyorum beni kullanmaya calistiginizi farketip, gardimi aldigimda, bana trip atmaniza daha da sinir oluyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…