Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kokunu, tenini, sıcaklığını çok özledim

ama ben, öpünce içeriği çöken o sıcak ve pofuduk yanakları çok özlücem

Aşkım benim onca almam gereken şey varken ben gittim 4 tane kitap aldım kendime:)))Biliyorum iyi birşey ama bunu sonra düşünüp alsaydın hani zamanın yoktu dediğini duyar gibiyim ama ne yapayım kendimi tutamadım hem benim herşeyim hazır karar verdim:))Sınavlardan sonra bir haftada tamamdır:))unutmadan birde parfüm aldım :))kararsız kaldım kokumu değiştirmekle iyimi yaptım:26:neyse sağlık olsun:))

Uzaklarda bir yerlerde, bir Özlediğin varsa eğer, buruk bir mutluluk yaşarsın kimsenin bilmediği zamanlarda.. Her aklına geldiğinde ya da.. Aklından hiç çıkmayışında gülümsersin.. Yarım ve hüzünlu bir gülümsemenin, sıcaklığı yayılır yüzünün kıvrımlarına.. "ÖZLEDIĞIM"..!! diye haykırırsın rüzgarlara verip sesini.. Duyar da belki yüzünü sana cevirir diye.. Nafile olduğunu bilsen de sesini rüzgara emanet edip, usanmadan seslenirsin;
"ÖZLEDIĞIMMM"

pazar gunu yanıma gel dersen gelmıcem bılesın !

Beni hep böyle sev sevgilim...
O kadar ihtiyacım varmış ki sana...
Yıllarca gözümün önünde olup da seni farkedemeyen bana inanamıyorum...
Ya sen?
Bana inanbiliyor musun?

Şu an sana o kadar kızgınım ki.

Yanında olsam kafanı o vücudundan ayırırdım zaten boşuna taşıyorsun !

Bir insan bu kadar patavatsız olamaz herhalde.

İşine geldiğin gibi davranıyorsun.

Ortam merakın ile baş başa kal !!

Yaprak ağaçtan sıkılmıştı, sonbahar bahaneydi...

Benimkiside aynı bu işte. 2 gündür seninle buluşmuyorum. O saatlerde kendimi kötü hissederim, alışamam bu duruma diyordum ki anladım ki zor olsada becerebileceğim ben sensizliği.

Ne olur sende benden uzak dursan? Neden hala arama çabası içindesin?

Tam bu sefer kesin bitti demiştim ki, saatler sonra tekrar aradın.

Lütfen ikimizede acı çektirme artık. Lütfen...

Bugün dar bi sokaga, hemde ters yönden girdigimi, 5 arabayla burun buruna geldigimi, arabayi saga cekip bütün arabalarin gecmesini bekledigimi, hemde bana tuhaf bakislarina maruz kalarak, sonrada bi hizla basip o ters yönde gitmeye devam ettigimi söylediğimde; bu hatadan tek mutlu olan erkek sensindir diye düşündüm hayatım

"ooo süper, dar sokaklara, ters yönlere girme cesaretini gösterip, arabayi kenara çekip karsidan gelen arabalarin bitmesini bu sakinlikle bekledigine göre, sen artık baya baya şoför olmuşsun hayatim, ben askerden gelince sağ koltuga otururum artik, şoför koltugu senin" hay hay paşam, sen yeter ki geeeel

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin minik çocuk gibi herşeye içten sevinmene bitiyorum resmen içim bi kıpır kıpır oluyor
Allah yüzümüzü hep böyle güldürsün sevgilim ve sen hiç büyüme çünkü böyle çok mu çok tatlısın

Şuan o kadar sinirliyim ki iki gün beklemem gerek ya nasıl bir mantıkdır bu ya herşeyi bırak hiçmi vicdanın yok başını yastığa koyduğunda rahatça uyuyabilecek misin?Hakkımı yedin ya resmen ben 1 yıldır uğraştım, kendimi paraladım.Arkandan konuşup yüzünemi gülmem gerekti hata bende korudum seni, dinledim ya birkezde iyilik yarasın yahu illa kötü olmam kalp kırmam mı gerek.Ağzımı bozmam alay etmem mi gerek söylüyorlardı ama ben yok illa başımın dikine gidicem ya önyargılı olmayacağım diye.Yalakalık sendede işe yaradı ya ne diyeyim artık en çok sen dikkat etmeliydin ama görürsün sen intikamım çok acı olacak emeğimi yedirmem sana.

çocuğun daha olmayan maaşına bile gözünü dikmişsin
yok ya boştur sen oldukça biz evlenemeyiz hiç bişe de olmaz ne senden ne bizden

Allah'ım sana sonsuz hamd-ü sena, nasıl güzel bir insan çıkardın karşıma

Baştan ayağı aşka buladın ikimizi de, gözümüz birbirimizden başka birşey görmez hale getirdin:103:

Nasıl benimsettin evlilik fikrini, hayaller kurmaya planlar yapmaya başladık biz

Teşekkür ederim Allah'ım bana böyle yakışıklı böyle boylu poslu böyle güzel ahlaklı, kalbi sevgiyle dolup taşan bir sevgili verdiğin için

İçimde bir ses var sürekli şükrediyor, hamdediyor sana Allah'ım, sabrın sonu selametmiş yaşadım bizzatihi, bugünleri de gösterdin ya Allah'ım ölsem de gam yemem artık :116:

Çok üzgünüm.. Gerçekten çok üzdün..
Gidiyorum ben..

Son düzenleme:
Hiç sevmedim ben bu vardiya işini.
Ayda 1 hafta bu şekilde olmasına ve yalnızca evlenene kadar böyle olacağını bilmeme rağmen içim çok sıkılıyor.
Yan yana olamasak da yatağa aynı anda girip aynı anda kalkmayı, hayali de olsa "yorganı çekme hayatım." diyerek takılmalarını özledim. :105:

Sen şuan nasılda güzel uyuyorsun kimbilir? (Elbette sadece ben bilirim! )
Bense nöbete gelmiş kös kös çıkma saatini bekliyorum ki geleyim eve sana enfes bir kahvaltı hazırlayayım da dün kü yaptığın jestin altında kalmayayım diye.
Sensiz olmaz bitanem. Dün akşam sahilde senin de dediğin gibi bizsiz olmaz!

canımın canı iyi olsun canım babam iyi olsun !
yoksa senden kötüsü olmıcak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…