Gözyaşlarımın arasında "Ne istiyorum biliyor musun, tuzlu kahveni içmeyi..." diyen yarim,
Hangi iyiliğin mükafatısın sen bana? Şükür seni bana yar eden Yaradana
Arkama bakıyorumda neler çekmişim hatta neler çekmişiz:))Ne çok mücadele verdik, neler atlattık.Bitmeyeceğini herkes biliyordu işte birtek biz inadımızdan bir yılı daha geride bırakmış olduk:))Hakettik değilmi artık annem laf arasında seninle ilgili birşey söyledi utandımsonra gurur duydum seninle:))Çok az kaldı gel artık yanıma
Suanda bi düğünde, gözlerim dolu dolu gelinle damadi izliyorum ne kadar eglenmistik düğünümüzde hayatimiz en guzel saatleriydi rüya gibiydi.. simdi en büyük kabuslardayim seni cok özledim
Herif seni çok ama çok seviyorum sen benim bu hayattaki tek yegane varlığımsın ve seni çok özledim umarım zaman çabuk geçer tüm dertlerimizin üstenden gelir ve hiçbi sorun yaşanmadan evleniriz seni çoook seviyorum sevgilim
seninle uyumayı o kadar özlemişim ki... yıllar olmuş gibi geldi
o 1 saatçik uyku dünyanın en tatlı uykusuydu.. ahtapot sevgilim, beni hep öyle sar sarmala olur mu
artık geceleri de beraber uyumaya son 2 hafta
Günaydın birtanem:)Sen şuan uyuyorsundur kesin ama olsun:))Bugün daha iyi sayılırım biraz stres var üzerimde bakalım oda geçecek inşallah yarın sınavlarım başlıyor hiç çalışmadım üzerimdeki huzursuzluktandı sanırım şimdi gidip oturabilirsem iki not okuyayım bakalım:))