tamam bebem...böyle saçma sebepten ilişki bitirilmez,şu an arasan bıraktığın yerden başlarım...duygularım hiç değişmedi sana karşı...o gün gereksiz tepki verdim...defalarca olmuştur benim agresifliğim...aslında sen düşüneyim dedin sonra bana döndün ya işte o günden sonra ben hep bir fırsat arıyordum,kaçmak için...bitirdim işte,sildim face ten telefondan...güya gururum incinmedi...güya ben terk ettim...mutsuzum işte...uykuya,yemeğe veriyorum kendimi...üç gündür düşündüm de,arkadaşlarımın ve annemin gazına geldim,kapris yaptım sürekli,sevdiğimi hissettirmedim...suçluyum...bu ilişkiyi ben harcadım...ve sen suçluymuşun gibi üste çıktım...özür dilerim...affa layık olmasam da...uykumda huzur yok bebem...tekrara barışalım da istemiyorum...biliyorum barışsak aynı süreçler yaşanacak...güle güle gül yüzlüm,kara kaşlı tatlı aşkım...hakkını hela et aşkım,paranı,vaktini,hayallerini benim için harcadın...Rabbime emanet ol...mahşerde görürsem seni ben senden sonuna kadar razıyım bilesin...not:çarşamba güzel bir müzik vardı,sen lavabodan döndün,her şey mükemmeldi,dipdibeydik ama ben hüzünlenmiştim ya...çok mutlu olmaktan korkmuştum,sen sebbebini sorduğunda gideceksin ya ondan demiştim...hayır hissetmişim...ayrılacağımızı,seni bir daha görmeyeceğimi...hani hep sen dersin bebem,hoşça kal...