Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen hiç böyle hissettin mi bilmiyorum. Binlerce yıl uyumak istiyormuşsun gibi..

bu işin sonu pek hayır olmayacak sanırım, haksızlığa göz yumamam!
aklından çıkar, unut...inadımdan vazgeçmeyeceğim, eskisi gibi değilim, hazırım seni kaybetmeye.

"benimle fersahlarca uzaklara gelir misin?" diye soruyorsun,cevabımı beklemeden küsüp "tamam,yalnız da giderim" diyosun!
Anlamıyorum seni,inan hiiiiiç anlamıyorum.
Pat diye "tabiiki,sen nereye ben oraya" diyeceğimi mi sanıyosun?düşünmeden seni mutlu etmek için hemen atlamamı mı bekiyosun?
iyi de,bana o güvenceyi vermedin ki güzelim sen.
Ne zaman bi adım atsak,bi gelişme yaşadık diye sevinsem duraklama dönemine giriyoruz sayende.
Bütün gece kolkola yürüyoruz,sonrasında haftalarca merabalaşmıyoruz bile...Omzunda huzurla film izliyorum,saçlarını okşuyorum doyasıya,sonrasında yine birşey olmamış gibi davranıyoruz...iki ileri bi geri,beni de aptal ettin be adam!

seninle uyumayı o kadar özlemişim ki... yıllar olmuş gibi geldi
o 1 saatçik uyku dünyanın en tatlı uykusuydu.. ahtapot sevgilim, beni hep öyle sar sarmala olur mu
artık geceleri de beraber uyumaya son 2 hafta

Ben de sevgilime hep "ahtapot" derim...

kocacııımm
oy nasıl da güzelmiş sana böyle demek..diyebilmek..
aldığım nefes gibi, yediğim ekmek gibi helal oldun bana .. bize bu yazıyı yazana şükürler olsun

Umarımm sende gelirsin buralara
Tam hayal ettiğim gibi....
Eskisi gibi..
Ne güzel tüm sevdiklerim ,arkadaşlarım yanımdalar..Allahıma şükürler olsun

Hiç bir şey olmamış gibi davranmıyor musun? İşte o zaman deli oluyorum
Bu 2 ay neler yaşandı ne kadar yıprandım, takmıyorsan eğer kusura bakma ama bende seni takmıyorum bi daha da denemek istemiyorum...

Ömrüm bugün herşey peri masalı gibiydi koşturdu herkes herkes fayton ve bizim fotoğrafımızı çekti dış çekimiz ise en çok istediğim yerde oldu çok mutluyum çok bugün o yüzüğü ömür boyu takmaya yemin verdim

Hayatıma girdiğin o güne binlerce kez şükür benimsin benm kalacaksın :))

tamam bebem...böyle saçma sebepten ilişki bitirilmez,şu an arasan bıraktığın yerden başlarım...duygularım hiç değişmedi sana karşı...o gün gereksiz tepki verdim...defalarca olmuştur benim agresifliğim...aslında sen düşüneyim dedin sonra bana döndün ya işte o günden sonra ben hep bir fırsat arıyordum,kaçmak için...bitirdim işte,sildim face ten telefondan...güya gururum incinmedi...güya ben terk ettim...mutsuzum işte...uykuya,yemeğe veriyorum kendimi...üç gündür düşündüm de,arkadaşlarımın ve annemin gazına geldim,kapris yaptım sürekli,sevdiğimi hissettirmedim...suçluyum...bu ilişkiyi ben harcadım...ve sen suçluymuşun gibi üste çıktım...özür dilerim...affa layık olmasam da...uykumda huzur yok bebem...tekrara barışalım da istemiyorum...biliyorum barışsak aynı süreçler yaşanacak...güle güle gül yüzlüm,kara kaşlı tatlı aşkım...hakkını hela et aşkım,paranı,vaktini,hayallerini benim için harcadın...Rabbime emanet ol...mahşerde görürsem seni ben senden sonuna kadar razıyım bilesin...not:çarşamba güzel bir müzik vardı,sen lavabodan döndün,her şey mükemmeldi,dipdibeydik ama ben hüzünlenmiştim ya...çok mutlu olmaktan korkmuştum,sen sebbebini sorduğunda gideceksin ya ondan demiştim...hayır hissetmişim...ayrılacağımızı,seni bir daha görmeyeceğimi...hani hep sen dersin bebem,hoşça kal...

Sen gelinceye kadar bu Pazar gunlerini ortadan kaldirsak olmaz mi:26: yalnizlik en cok bugün oturuyor yuregime..tabii gecelerin dışında.. sacmaliyorum ne yapacagimi, ne zaman uyuyup ne zaman uyanacagimi bilmiyorum.. dışarı da çıkmak istemiyorum

Demem o ki, sussam olmuyor, susmasam olmaz.. sikayetim var hakim bey kocami yanibasimda istiyorum

Beni aramalısın artık... Seni bekliyor bu kalp... Seni seviyor... Sensiz duramıyor. Biri desin alışkanlık, biri desin aşk, belki tutku, belki de koskocaman bir saçmalık... Her ne olursa olsun beni aramalısın. Kalbimin sana ihtiyacı var...

Bugün anladım ki seni unutmak için bana gereken olan kocaman bir yürek
o yüreği bulduğum dakika hayatımda izin dahi kalmayacak.

Cennetteyken ayağın mı kaydı da hayatıma düştün sen? Hangi dilin hangi sözcüğü anlatmaya kafidir varlığının kıymetini?

Canımsın.. Canımın ta içisin..

Yer:Kadıköy
Mekan:Otopark zemin kat
Saat:18.30 cumartesi
Tam arabaya bineceklerken bi anda çark edip,sevdiğine yumruğunu sıkmış onu yumruklayacakmış gibi yaklaşan bir kız.
Ama ikisininde bildiği,birbirlerine sıkıca ilk defa sarılmak için yakınlaştığı bir an.
Gaipten bir ses "çıkıyormusunuz gençler"
Genç çocuğun dişlerinin arasından çıkan mırıldanma "mıçtın amca ya romantizmin içine mıçtın"
Boynu bükükler gibi herkes kendi yönüne gider içerde amcaya söylenmeye devam edilir.
Seviyorum seni şaşkın şey.
Not:Amcacım ellerinden öpüyoruz. :)

Son düzenleme:
Keşke bu yazıyı sana yollayacak kadar cesaretim olsa. Son zamanlardaki kendini beğenmiş, her şeyi ben bilirim tarzın bana yaka silktirdi be. Senden iyice soğudum. Ama seni kaybetmek de istemiyorum. Çok bir halt zannetmeye başladın yavrum kendini. Çekidüzen ver. Sen benden daha değerli, daha varlıklı, daha akıllı, daha çekici değilsin ki, anlamıyorum yani bu havan, etrafındakileri pislikmiş gibi görmen niye? Ben burada senin kendine gelmeni bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…