Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaçarakkk sorunları çözemezsinnnn...........çözemezsinnnnn........çözemezsinnnnnnnnnnnn..........................

Bir tanem... Sevdiğim...
Sen öyle iyi niyetli, öyle saf kalpli birisin ki seni sevmeyen insanları bile anlayamıyorsun...
İlle karşına geçip ''senden hoşlanmıyorum'' demeleri gerek..
Biraz açsan gözünü, ne iyi olur

İğneden korkuyordum!
Ta ki senden daha çok korkmaya başlayana kadar!
Kan aldırırken kendime inanamadım bugün. Hiç sesim çıkmadı
Ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş sevgilim
Tam da bu bana uyuyor şuan

dün tekrardan aşık olmuş gibiydik
nişanlılıktaki gibi her elimi tuttuğunda titredim.her öptüğünde

bir de cumartesi ben işten geç geldim diye bana süpriz yaptığın için teşekkür ederim .
mutfağa adımını atmamış insan puding mi yapmış bana çok da güzel olmuş kıvamı ömrüm.

seni seviyorummmmmmmmmmmmm

Su son 3 gün yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz hooop ordayimmmmm bebisimmmm cuma günü yanindayim, 2 geceligine de olsa seni ordan kurtaracagim veee yeniden omzunda uyuyacagim 2 gecemiz var ben oynamayayim da kim oynasin

yürüyüşe çıktım.tam senin istediğin gibi...bahçeli evlerin önünden geçiyorduk,içim sızladı.hani kurduğumuz düşler...ben domates salatalık koparacaktım bahçeden...akşam üstü sofrayı donatıp,süslenip senin gelişini bekleyecektim...elinde buketle kapıda olacaktın...açacağımız dükkan,gideceğimiz tatil,yurtdışı deneyimimiz,merkezde çalışmam,nişan elbisem,arkadaşımın düğününe gitmemiz,ne hayaller...çarşamba yinelemiştin her şeyi...perşembe bitti...

Ne kadar seviliyormuşum cadılığma rağmen anladık bugün bana çalgımı çengili hiç sevmiyorum öle oyun havalarını ama canım mahallem feda olsun size oynadınız resmen 2. Nişan oldu dün oynama olmadı aile arası die bügünde işe gitmedim diye bana süpriz yaptınız komplo kurdunuz desemde kimsenin içinde kalmadı dün resmen sözüm bugün ise nişanım oldu gibi sağolun varolun beni çok şımarttınız kimsenin içinde bişi kalmadı artık

O resmi görünce aklından geçenleri tahmin edebiliyorum. .
Sen O'nu, ben ise Seni düşünüyor olucam. .
Ne acı.

biliyorum bir şeyler oluyor düşünmek dahi istemediğim...
bu bağ kopsun, bu düşünceler çıksın aklımdan...
bu rüyalar bitsin...
yeni sayfam tertemiz olsun...
normal değil, bir şeyler oluyor, yoksa benim yüreğim titremez böyle....

ozlemarda'ya ;

Ben bugün gülüyorum. Traji komik bir gün yaşıyorum.

Hiç bir terkediş bu kadar komik olmadı adamı terk ettim , ağladım , reddedildim,güldüm ..
V kayışı koptu bende hayat.
Benden aldıklarını şimdi git başka bi hayata monte et hayat.

Tek diyeceğim ''acımadı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii''

Kalpsiz ve korkaksın ..ödeyeceğin bedel çok ağır olacak,eminim...

Son düzenleme:
Eve geldiginde cicekli onlugum uzerimde dudagima kondurdugun o minik opucuk, o bol sohbetlerimiz, sen kahkahalarimiz... Uyumadan once ayaklari ayaklarima degen, nefesini en derinimde hissettigim...

Iyi ki benimsin!

Başka'ların hikayesini serdin üzerime
Seni üzüp ağlatanda kaldın da,
Yarım mevsim durmadın yanımda!
İnandığım herşeye sarılıyorum
Senden daha kötü biri olmamak için
Nasıl nefret ediyorum ellerinden
Yüzünden, hüznünden,
Aynalardan utandırdın
"Ben" diye anlattığımı çırılçıplak kalabalıklarda bıraktın
Sen ki? bu kadar yemini bana yediren.
Bana da yazıklar olsun.!
O kadar iyi biliyorum ki
Şimdi çağırsan...
Yine geleceğim!..

Yorgun argın işten çıkıp iki saatlik yolu her iki günde bir üşenmeden geliyorsun ya

Seni görünce tüm yorgunluğum geçiyor diyorsun ya

Beni bırakırken sokağımın köşesinde o güzel gözlerinle bana bakıp keşke zaman hiç geçmese yanında diye sızlanıyorsun ya

Sahilde yan yana yürürken ayaklarımı yerden kesen hayaller kuruyosun ya

Seni yirim ben yirim kurbağa gözlü sevgilim benim

Gülmekten elmacık kemiklerim sızlıyor senin yanındayken, gülmeyi unuttuğumu sanmışken tekrar baharı oldun kalbimin

"Senle daha ne güzel şeyler yaşıycaz, neler yapıcaz, nerelere gidicez" diyorsun ya, inan sen sağ ol, başımda ol başka birşey istemem ben, zaten dünyanın en mutlusu benim senin yanındayken

Dualarımın karşılığısın sen, seviyorum seni çokça Maşallah barekallah bize, aşk bize çok yakıştı sevdiceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…