Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana, geleceğin saati söyle..
Tarihi bilmesem de olur,
Beklerim..

evde baba olunca, şap şap ses çıkaran öpücükler nasıl da sessizleşiyor
alemsin bebek, hatta alemiz

çocuk ruhumuz hiiç ölmesin olar mı

bir gün oturup bu yazdıklarımı hakikaten okusan ya :44:

harmonyymmm meleğimmm farzet ki burayı okuyosun
ayrıntıları yazdım da gönderemedimmm
mesaj kutun doluuuuuuu

kocaman kadınsın. madem engelliceksin ne diye ekliyorsun ? bu yaptiğin benim şahsıma değil kardeşine büyük bir saygısızlıktır. yarın bir gün olur da evlenmeye kalkışırsak şimdiden aramıza soğukluk sokmuş oldun, hiç hoş değil, yakıştıramadım, senden böyle söz etmemişti kardeşin, akıllı mantıklı bi kadın olduğunu söylerdi hep. çok ayip ! beni sevmek zorunda değilsin elbette, ama daha yüzyüze tanışmadan hem ekleyip sonrasında sebepsiz engellemek .. ? garip.. tek kelimeyle dengesizlik

Senin en çok bana,gülüşüme,kokuma ihtiyacın varmış ya benim de en çok sana ihtiyacım var mucizemseni üzmemek için söyleyemedim bunu ama sen zaten biliyorsunmucizemmm...dualarımın karşılığı...26 gün sonra yine birlikte kahkaha atacağız,canımız acıyana kadar sarılacağız birbirimize,aşkla bakacağız yine gözlerimize:98:

çok mutsuzum aşkım, pozitif düşünce oyunu oynayamıyorum daha fazla
haftaya düğünümüz var ama içim kan ağlıyo.. bugün meslektaşlarıma yapılan artık son damla oldu
benim adliyemde sen kimi döve döve dışarı atıyosun ya???
sen kimsin senin ne işin var adliyede? çevik kuvvet ne b.k arıyo orda???
avrupanın en büyük adliye sarayını yaptım diye övünüyosun ya içinde adalet olmayan o adliyeyi al sen bi tarafına monte et!
ağzımı bozduğum için çok özür diliyorum..

ve son olarak.. stajyerliğimizden bu yana bize benimsetilen şu sözü yazmak istiyorum.. ne güzel demiş molierac.. ama nafile

Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile, ne hakime, hele ne iktidara tabiyiz. Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz, fakat hiçbir hiyerarşık üst de tanımıyoruz. En kıdemsizin, en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur. Avukatlar esir kullanmadılar, fakat efendileri de olmadı.

ne zaman duvarıma paylaştığın bir resmin düşse, hep aynı duruş. tatlım, sürekli birine sarılarak fotograf çektirince sevimli, sempatik değil bildiğin okaliptus ağacıyla aşk yaşayan koala yavrusu gibi görünüyorsun hayır yani bil, diyeceğim ama çok büyük ihtimalle burayı okuyamacaksın.. eh ne yapalım sana iyi sarılmalar küçük koala

içim sıkılıyor...........................................

Simdi bugün 12 haziran mi bugünün hem doğum günüm olmasi hemde nikah yıldönümümuz olmasi neyi degistirirki bugün sensizligimin 62.gunu olmasini degistirir mi mesela bu gece sensiz uyuyacagimin gercegi varken, ne farki var ki yoklugunla acilara boguldugum diger günlerden

Ülkemde ki gençlere , masum istekleri için orantısız güç kullanılırken , inan bana umrumda değil kalbimde bıraktığın sızı.
Senin gibiler yüzünden bunlar çünkü ..
Nasıl o başbakan bu ülkeyi hak etmiyorsa, sende beni hak etmiyorsun !

Cok ozluyorum sizleri cok. Bugun bana yazdigin 2-3 senelik mesajina rastladim, "keske kep attigimda sen de yanimda olsaydin" demissin arkadasim. Zaten doluydum, buna da rastlayinca artik tutamadim kendimi, agladim burda. Ben bu kadar uzaklardan kime yetisebildim ki sana yetisebileyim? Ben de mezun oldum, ben de kep attim, hanginiz yanimda olabildiniz? Yurtdisinda, uzak yasamanin manevi agirligi oyle bir yuk ki ben artik tasiyamiyorum, bunu ancak yasayan bilir. Yillardir en sevdiklerimin, en yakinlarimin ne sevincine ne huznune ortak olabildim, hep uzaktan seyrettim mutlu gunlerinizi de kotu gunlerinizi de. Yillar gectikce o kadar cok sey kacirdim ki, o kadar cok sey icimde kaldi ki bunlari hangi yillar telafi edebilir artik? Icimde cok uhde kaldi, hep geri donunce telafi ederim desem de bir kere kacirilan seyler geri gelmiyor be. Pek sevmem ic dunyami acmayi ama artik dayanamiyorum, daga tasa haykirasim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…