Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen diyorum ki keşke burayı okuma fırsatın olsa....
Uzun zaman oldu seninle konuşmayalı ama bir araya gelsek sanki daha dün görüşmüşüz gibi olacağız onu da biliyorum.
Görüşme imkanı şu an için çok uzak keşke mesafeler biraz kısa olsaydı ppm'im...
Telefon edip nasılsın demek sana nankörlük ediyormuşum gibi olacak bu yüzden telefonda edemiyorum.
Seni özlüyorum ppm beni anlayabilecek sen varsın. Seni anlayabilecek ben varım...

Askeriiiimm. Gittin tekrar başladı hasret.. Hani aradığında seni çok seviyorum derken bile sesin titriyor ya, biliyorum sende benim gibi ağlamamak için zor tutuyorsun kendini.. Ama elbet bitecek elbet bu günleri ''ah ah ne günlerdi'' diyerek anacağız. Ama BİTECEK.
Ve döndüğünde ben şimdikinden daha çok seviyor olacağım. Seni bi ömür beklerim usanmadan yılmadan azimle beklerim.. Sen yeter ki gel kollarıma. Sözlerini tut. Beni üzme, beni çok sev. Ben seni hep daha çok seviyorum. Hep daha çok özlüyorum.
Yanımdayken bile özlüyorum ben seni, bi de mesafe girince araya gerisini sen düşün..
İyiki benimsin, iyi kii.. 21 gün sonra tam 1.Yılımız ♥ Yanımda değilsin, olmayacaksın ama solumun en baş köşesindesin.
Seni çok seviyorum ömrüm, yüreğimin neşesi, bitaneciğim.. Geçecek bitecek hayırlısıyla..

çook payamız olsaydı, bir de senin ayakkabılar yırtılsaydı

aynı ayakkabıdan alırdık di mi kendimize bebiş

2.5 ay oldu.

Dün gece yine fena vurdu yokluğun.
Ne zaman bir kazık yesem, yanımda istiyorum seni.
Başımı okşamanı, ağladığımda göğsüne yatırmanı hatırlıyorum.
O an vuruyor işte yokluk.

Bu sınavı verebilecek miyim?
Kendimden olmadan, tutunabilecek miyim tekrar hayata?

Nelerle sınandım, sebebiydin hepsinin.
Yüreğimin acısı içime oturduğunda açıyorum ağzımı, "Rabbiiiim" diye haykırıyorum.
Ama gelmiyor gerisi, kıyamıyorum sana..
Sadece özlüyorum, özledikçe kendime lanet ediyorum.

Mezuniyet hediyesi olarak Avrupa turu biletleri alan sevdiceğin ağzı burnu yenmez miii?
Canımın canıı! Herşeyden önce o sıcacık, düşünceli kalbini yerim ben senin.
Yine, yine ve yine mutluluk kere mutluluk yaşattın bana. Sonsuz kez şükürler olsun seni gönlüme yâr edene!
Bekle bizi Avrupa, yeni Romeo&Juliet'in geliyor

İyiki senınle evlenmısım kuzucum :)...Rabbım benı sana senı bana nasıp etmıs ...Sebeplerın hıc oldugu su dunyada tevafuk ıste bulmusuz bırbırımızı ...rabbim bizi ahırettede ayırmasın ...vede bizi sevdiklerimizle imtihan etmesın .... sen benım ahırettede esim ol emi

Ben sana gel demedim.
Ben sana beni yine sev demedim.
Ben sana peşimden koş demedim.
Ben sana hiç yalan söylemedim olmaz bu iş demedim mi?
Herşey değişti ben değiştim kıymetini anladım bir daha bırakmam son bir şans ver demedin mi?
Tamam deyip gönlümü açmadım mı?
Peki Niye aldattın beni? Ne yaptım ben sana Allah aşkına? Sessiz sedasız çıktım hayatından bi gram hesap sormadan. Geri döndün senelerce uğraştım yapamayız diye. Şimdi beni ne diye üzdün be Allahın cezası! Zevk mi alıyorsun? Bu kadar mı cani oldun?
Yarabbim isyan etmiş olurum diye ağzımı açamıyorum yüreğime gömdüm. Sana havale ediyorum. Yüreğimi ferahlat bi daha hata yapmama mani ol Yarabbim! (Amin)

Bugünüde yaz bir kenara.. Ama sakın unutma! Bu sondu , sonunda sonu... Geçmişler ola!

günaydın bitanemm,
dün sözde erken uyucam die geçtim yatağıma ama
çenemiz düştü senin yüzünden geciktimm
hıı sölemeden geçmicemm hayatın için oluşturduğun sıralaman yanlış bana göree..
eğer bu hayat bizimse her şeyi daha detaylı düşünmen gerekiyoo
o sohbet kıvamında geçen tartışmamız da bu yüzdendi iştee..
ama telefonu kapattıktan sonra attığın o mesaj yok mu
seni dünyam kadar seviyorum ..

Annelerin tanışmasımı?
Korkuyorum.
Ya yine aynı hayal kırıklıklarını yaşarsam.
Üzülmekten korkuyorum sadece,istemediğimden değil.
Yıkılırsam bir daha toparlayamam kendimi.
Cıs bu konu benim için daha sanki.

hayatımda ki kararları ertelemek yok artık. Başkalarına göre şekil vermek yok yapmak istediklerime. 30 dan sonrası böyle...

Sen bizim için davetiye örnekleri mi bakıyorsun?
Ve hepsinin fotosunu bana gönderip fikrimi mi soruyorsun?
Beni neden böyle şok ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…