Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün sesini duyarak uyandım ya bütün günüm güzel geçer şimdii.. Bi gün telefonda değilde, kulağımın tam dibinde duyacağım sesini, yüzünü göreceğim o günler sayılı.. Çok yakındaa Seni çok seviyorum bitaneceğiimmmm hep daha çok seviyoruumm

Yaktığım uçak bileti paralarıyla modelli araba olmasa da bi kartal alırdım kesin dimi ?

Kim demiş her aşk mutlu biter diye ? Bizimkide sonu hüsran olanlardan.
Ortada aşkmı kalmış. Yada hiç olmamış.
Sahi hiçmi sevmedin beni ?

Cok heyecanliyimmmmm
Isime odaklanamiyorum, raporumu yazamiyorum, bisey yiyip icemiyorum, salak salak etrafima bakiniyorum bebisiiimmmm yarin seninle mi uyuyacağım ben yani
Karnima yeniden kelebekler geldi kocacimmm, ucusuyorlar cigliklar atacagim simdi sirketi ayaga kaldirasim vaaaarrrrr

benim de yüzüme gülücükler geldi senin mutluluğunla

Hadi artık gel!
Sabırsızlanıyorum,şirkette duramıyorum.Meraktan öliceeem be adam

o gün içime çöreklenen acı sebepliymiş...demiştin ya neden hayalin yok,neden enerjisizsin...anladın mı şimdi...kaç kere kırıldı bu kalp...kaç hevesim yarım kaldı...kaç hayalim,kaç umudum yerle bir oldu...neye heveslensem,ne beklesem olmadı...

Nazar etme ne olur,kıçın başın oynamasın seninde olur !

hani o seni çocuk gibi seviyor diyorsun ya ikide bir
ben de artık onun oyunlarını çocukca buluyorum bunu bilmeni isterim
ama burda sevilecek saf tertemiz bir çocukluk göremiyorum
olsa olsa çocuk beyinli oluşunu sevebilirim
ki o da onda var mı yok mu anlamış değilim
onu idrak edebilmek için çabalamayacağım..
zira yeterince şeyden feragat ettim..

Sen sadece benimle mi ilgileniyorsun yoksa herkese böyle misin, çapkın mısın bakiim valla çapkınlıksa yanlış kayaya tosladın ağzın burnun dağılır demedi deme kihkih

Bekleyeceğim elbette gelişini;
Yaşamak başka nedir?
İsterse ta kıyamete
İlle seni
Ki bu aşk başka nedir?

Yazdım yazdım sildim herşeyi unut yeniden başladık seni çok seviyorum:))Seni çok özledim:))Hoşgeldin hayatıma:132:

haftaya bu gece bizim kına gecemiz var sevgilim
adım adımı da geçtim, koşa koşa geliyorum artık sana

Sevdiğim; sen bu gün beni çürümeye bıraktın ya ben yine öldüm, yine artık yokum.. 1 saat öncesii ne güzel hayaller kurarken şuan yosun. ne ironik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…