Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yak bırak sönmeyen sigaralar gibi kendı kendıme benı. içimde yanan ateşle kavrulayım . dumanım savrulurken hayatın ıcıne. izmarıte kadar yolu var. hergun bır nefes cektın benden . sen sarhoş oldun ben yangınımdan mutlu.

Evet sevgılı hanı sarkıdakı gıbı artık ıstedıgın kadar özgürsün. ben yenı hayat telası ıcınde kendımı unuturken sana her sanıyesınde benlı ama bır okadarda bensız bır hayat bırakıyorum. once yanacağım bılıyorum. lakın kullerımden yenıden dogacagım . Hayat benı hıcbır zaman korkutmadı bılıyorsun. Korkan sendın hep yenıden. Şimdi kokularınla yuzlesme zamanı.
Bu sıtede evlı asker yolu beklemnın hasretını paylaştım aylarca sımdıı ıse ayrılığın ıcımdekı cumlelerını dokuyorum. Hayat ıste belkıde yarın yenı yenı yepyenı bambaşka bır hayat ızlerı olacak benden . mutlu kal

hayır ne bekliyorsun anlamıyorum
optik form değil mi koy makineye okusun
sonuçlarıda geçir sisteme
kaldık mı kalmadık mı öğrenelim ona göre hareket edelim

iyiki dediğim din sen benim !
ne çok keşkemiz varmış meğer yazık çok yazık

Allahım şu mubarek günde ben dua ediyorum,Amin demekse O'na yakışır...

"Başını omzuma koyunca tüm yorgunluğumu atıyorum üzerimden, huzuru tam yüreğimin ortasında hissediyorum" diyen sevgili

Dün yine harika ötesi bir gün yaşattın bana, nasıl fedakar nasıl yüreklisin sen sevmelere doyamıyorum seni

Pazar günü çabuk gelsin

benim canım sevgilim huzur kaynağım, güneşim, ayım, yol arkadaşım
zaman geçsin diye az haykırmadım buralarda, herkes şahit.. ve o zaman geçti sayılır, bitti sayılır..
mis kokunla uyanmama son 8 mi kaldı şimdi kocam mı oluyorsun sen benim
hayalini kurduğumuz, yaşayamadığımız herşeyi yaşamaya sadece 8 gün mü kaldı
ayrıca rüya gibi bir balayı da bizi mi bekliyo şimdi o kadar çok hayalimiz var ki birlikte..
kimilerini gerçekleştirdik kimilerini ise 'evlenince şunu da yaparız' cümlelerine sığdırdık.. ve biz artık evleniyoruz :123:
son zamanlarda işlerden güçlerden hasret kaldık birbirimize ama hasret sona erecek
bekle beni

Sen kabul etmesen de çıkardığın tüm bu gürültü patırtının kıskançlıktan kaynaklandığını düşünüyorum!
Ayrıca bu kadar kolay pes etmene de hayret ettim
Yaptığına "yargısız infaz" denir bizim oralarda!
Gaddarlaşma!!
Çok kızgınım sana çoookk
Yine de bir gül alıp gelsen öpüşsek koklaşsak bitse bu tatsızlık diye dua ediyorum!
Gerisini sen düşün artık

Canın kavga istiyor herhalde!
Peki tamam, al gardını! Ben hazırım savaşmaya..
Sonunda birbirimizi daha çok sevmek, birbirimize daha bir tutkuyla bağlanmak var ama..
Hazır mısın buna?!
Düşün bakalım!!

Dugundeki ani defterimizi okudum bugun insanlar nasil da guzel seyler yazmislar... birbirimize olan bakisimizi, yansimamizi gosterebilmisiz. Askimizi, inancimizi ve geri kalan herseyi...

Senli bir yuva, senli bir anahtar, senli bir ömür.... ve sana ait bir soyisim...

Nazarlardan korusun Rabbim!

hayallerim hep başkalarının gerçekleri oldu
bense sadece hayallerimi kurup insanlar gerçekleştirdiğinde penceremden seyretmekle yetindim
bu sözlerimi kim okusun diye düşünemedim
hayatımdaki insanlardan kim pay çıkarmak isterse onun için yazılmış olsun
ve sebeplileri kimse onlar için de..
ama doğru ya herkes ak pak kimse üstüne alınmaz ihale yine bana kalır
iyisi mi ben kendim yazdım kendim okuyayım ve içime atayım yine
en iyi yaptığım şey bu nasılsa..

tribini seveyim senin
ne de güzel özür diliyorsun

Öyle özledim ki...
Sabah olsun da kavuşalım istiyorum
Her zamankinden daha farklı hissediyorum bugünlerde...
Çok yakında, canımda, içimdesin...
Daha bi kabullenmiş, daha bi bana ait hissediyorum
Zaman geçtikçe duygular daha yoğun daha güzel bir hal alıyor
Bunca yıl geçti elini tutmak hala çok keyifli, içimde hep aynı heyecan
Seviyorum seni

sinir oldum.ama gördüklerim mutlu etti az da olsa.

Çook özledim. O kadar çok özledim ki kalbim acıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…