Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakın aklından çıkmasın!
Açtığın her yaradan, Hesap soracak "Yaradan"...

bazen sevgin cok canımı acıtıyor
kendimi korumak istiyorum
senden uzak durmak...

Ailece düğüne gideceğiz ve ben hala ne giysem bulamadım sevgilim...
Herkesin gözü yine bizim üzerimizde olacak ne giydik nasıl salondan içeri girdik nasıl dans ettik vs. hepsine dikkat edecekler.
E ben böyle olunca çabuk sıkılırım ki en iyisi biz yemeği yiyip kalkalım
Dansımızı dışarıda baş başa yapalım

Dünyada 3 tane sandık vardır:
Çeyiz sandıklarımız,
Adam sandıklarımız,
Bir de söz veripte tutar Sandıklarımız....

Gene olan bana oldu.
Ben birşey anlamadım..

Yarın babalar günü ve bu özel günde sana olan nefretim binlerce kat daha artıyor !

beni yalnız bırakmazsın sanmıştım
teşekkür ederim
ve ayrıca korkmuyorum

benden tam 1 yılımı gariplikler içinde calan o kişiye Allah seni bildiği gibi yapsın derdim !
en güzel çözüm Allaha Havale etmek onun adaleti büyük

Dün sen yoktun yanımda ama ablana kına kıyafetini seçerken ne heyecan yaptım kendime alacağım şekilde ona eksiksiz ve herşeyi özenli seçtirdim kırmızı bindallı ben giymem bordo giyerim anca dedim ablanda bordoya yöneldi hatice Sultan kıyafeti dedim onu bulduk mağaza adresi herşeyi bende vardı liste yapmıştım heyecanlıyım sanki ben evleniyor gibiyim konfetü olmasın Gül yaprakları olsun dedim bulduk aldık annende giz kızım bu işler bitsin hemen sizinkine geçelim dedi ben anladım ki evlensem bile bu heves bitmicek aşk en organizatörlük gibi meslek seçeydim keşke insanları güzele yönlendiriyorum mutluyum böle şelerde dahada artıyor mutluluğum

bu beni 3. kez yarı yolda bırakışın

bir daha olmayacak demek isterdim

elini uzatsan yarıda kalacağını bile bile her yola geleceğim Allah kahretsin

Bir gün öylesin bir gün böyle artık birinde karar kılda aklım daha fazla karışmasın ya, tam bir hafta senle iletişimimi kesiyorum oturup düşün geri döndüğümde yine aynıysan ben bu sefer gerçekten vazgeçeceğim, lütfen senden vazgeçememi sağlayacak bir şey yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…