Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarından itibaren baş başayız ki artık sana akşam yemekleri hazırlayacağım.
Tatlılar yapacağım. Yemek sonrası yürüyüşlere çıkacağız. Sonra yorgunluk kahvesi eşliğinde film keyifleri....
Bu yaz yine beraber olmanın tadını çıkaracağız sevgilim

Hey hoo hoo biraz daha göremezsek birbirimizi unutacağız yahu! Off dertliyim dertli! Zaman çabuk geçsin, sen gel konuş ben dersimi geçmiş olayım seninle mutlu olalım evet bunları istiyorum çok mu zor yahu

O sözleri senden duymak istiyorum sevdiceğim...hiç bir şey flu olmamalı tek bir konuda..sabırsızlıkla ve sabırla o günü bekliyorum...her yağmur yağdığında,her ezan okunurken,her gece yatmadan önce yalnızca bunu diliyorum..benim için evlilikten de ötede bu..tek duam dileğim..söyle artık..:106::106::106:

içimde kıpır kıpır bir melodi herşey güzel olucak senle olunca ey aşk seni çok seviyorum her zaman bugün olduğu gibi şımart ve biz etrafta yaşanan olaylara rağmen buluşalım el ele yürüyelim her zaman gezdiğimiz o yollarda hep dediğim gibi biz aşkımıza bakalım

Sana hep öküz öküz diyorum ya haksızda değilim demekte.. Dün çok yoruldum erken yatmam gerekti. Sen ise ''iyi yat'' diyorsun.
Suratsız öküz. Ama ben seni hala çok seviyorum. Ve şunu da bil ki ben seni çok özledim, özlüyorum. Gelişini büyük bi umutla bekliyorum.
17 gün sonra 1.yılımız sevdiceğim. Ve benim sana 00.00'da atacağım mesaj hazııırr

Tadım tuzum yok bugün, her şey üst üste geliyor bir sen gelmiyorsun

2 yil geçer mi, nasil geçer diye düşünürken, 1 senelik emeğinin boşa gittiğini görmek öyle acı ki... ancak buraya kadar yazabildim.

Bugün gerçekten heyecan bastı:))Benim derdim, işim derken annemide aradan çıkardım ya çok mutlu oldum:))Ben herşeyi düşündüm, kafamda belirledim sadece gidip birkaç şeyi ayarlamamız lazım:))O değilde sen çok geç kalıyorsun yetiştiremeyecek olma fikri korkutuyor beni sende halletmişsin kendi işlerini ama birazcıkta erken gelsen diyorum ama mecbur işin var biliyorum.Herşey çok güzel olacakUfak tefek işler var onlarıda kuzenlere dağıtırım bir zahmet yapıversinler:))Diyete başladım bide birkaç kilo versem 2 haftada fena olmaz:))Son sınavlarım kaldı bu hafta onlarda aradan çıkınca daha rahat olucam:))Off ne zor tamam herşey güzel olacak diyorum sonra dönüp ya yetişmezse diye soruyorum:))Neyseki yardımcı meleğim geldi hızır gibi yetişti herşeyimize, sen henüz onunla tanışmadın sende çok seviceksindir eminim:))Lütfen Allahım mutluluğuma gölge düşürücek insanları benden uzak tut

Tuttu fırlattı kalbimiiii !

seninle sarılarak uyumak, o mis kokunla uyanmak, gece uyanıp uyanıp bana sarılman, üstümü örtmeye çalışman, ayaklarını ayaklarımın üstüne koyman, sabah kalktığımda yanımda seni görmek..
bundan daha güzel birşey var mıdır ki sevgilim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…