Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin göğüs dekolteni sevsinler kuzennn! :))
Cesur bir seçimdi.
Amaaa 'prenses nişan kızı' konseptini layıkıyla ortaya koydun. :)

''Hayal ettiğim gibi yaşamadık, hep tuttuk kendimizi
Daha fazla acı çekmemek için hep kurallar koyduk
'Bir gün bitecek' diye altını çize çize birbirimize okuduk
Böyle aşk mı olurdu, aşk olsun ya insan hemen mi unutulurdu?
Bazen bize bu hale getirenleri tuvalete götürüp, kafalarını muslukla yarmak istiyorum
Öyle bir şey tabii ki yapmam saçmalama, bunun için adam tutarım...
Ne yapabildim ki zaten, ne zarar verdiysem hep kendime...''

Ben hakkımı helal ettim de
Mahşer de hesap işleri incedir haberin ola. .

Son düzenleme:
Rüya gibiydi, ve bitti :26: haftsonunu seninle gecirdigime inanamiyorum kocacim sanki hic ayrilmamisiz gibiydi.. kisa saclarin, yanik tenin, sakalsiz yüzün olmasaydi belkide hic askere gitmedigine inanabilirdim.. sanki yaz gelmis tatile cikmisiz.. egede bi oteldeyiz ve birazdan kahvaltimizi yapip sonrada havuza gidecegiz.. sanki.. bu dusunceler gecti hep sabahlari birbirimize sarilmis bi sekilde gozlerimizi actigimizda.. o otel odasinda.. yoklugun her gece yuregime gelip oturuyor gel artik, gel de hayatimz kaldigi yerden devam etsin

Sen hiç böyle habersiz bırakmazdın beni, saatler oldu, şarjım yok dedin ama kaç saat oldu deli oldum meraktan.Aklıma kötü kötü şeyler geliyor hep:18::18::18::18::18::18::18:

iyi ki geçiyorsun zaman,
Ya acının en derine işlediği bir anda donsaydın?...

gözlerimde gözlerinin yeşili, dudaklarımda dudaklarının tadı kaldı..

daha kimi sever bu gönül senden gayrı..

her adımı duyduğunda yada herhangi bir yerde gördüğünde hemen ben gelmeliyim aklına, elin ayağın birbirine karışmalı, yüzünde tatlı bir gülümseme olmalı, uzaklara dalıp beni düşün istiyorum bilmem anlatabildim mi

Seninle baslayan her gune Bismillah diyorum, seninle biten her gune elhamdulillah

canımıcı kına gecemıze 102-dugunumuze 103 gun kaldı senı cok sevıyorum

büyümüşüz, evlenmişiz de evimizi döndürmek için ödediğimiz faturalardan sonra hesabımızda 76 lira kalmış
başkası olsa üzülür ama ben bir an mutlu oldum bebiş ya cüzdanımızdakilerle yeter bize di mi 20 gün
canım bonibonum benim, pofidik krema

gerçek mi ki buuuu

kollarında uyanıp işe geleli daha 2 saat bile olmadı ama kokun resmen esir almış bedenimi...

seni koklayarak uyumak... gözümü yine o cennet kokuyla açmakkk

yeryüzünde cenneti gördüm!

şükürler olsun!

bende başkalarının mutluluklarıyla mutlu olurum geçen uzun dönemden sonra hayallerine ümitlerine kavuştukalrı için, birbirlerini bırakmadıkları için çok mutlu oldukları için onlar adına sevinirim

beğenme davranışımızı pekiştirdiğin için teşekkürler kk, bir de seni beğeneyim. bastım görünmeyen "beğen" butonuna

şimdi oraya gelip saçını başını yolup ağzını yüzünü kırmak istiyorum
be adam sana diyorum niye görmemezlikten duymamazlıktan geliyorsun
sıkıldım ya benimle ilgilen artık bıktım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…