Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel de aşk tazeledik dün

aynı nişanlılığımızdaki gibi

seviyorummmmmmmmmmmmm

Zordu...
Çok zordu...
Belki de işi iyice zorlaştıran bendim.
Özür dilerim.

çok samimi söylüyorum, eğer ben sizin aranızda 3 ay kalsam yeminle adımı Sfenks diye değiştirirler insanda bir damla güleryüz, sempati falan olur yahu.. tornadan mı çıktınız allah aşkına fotograf çektirmek için yanyana duruyorsunuz, kurşuna dizilmek için değil

kimmiş onlar yahu

koptum...

Bacım sen harcanıyorsun bu forumda...

Parkta salıncak sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, biraz da salıncağı başkası kapacak korkusu işte...”

neden her bir ayrılışımız öncekinden daha zor sevdam
her seferinde daha çok bağlanıyorum sana , her seferinde daha çok alışıyorum ve artık her seferinde 'bitsin bu hasret'! diyorum

dün yanımdaydın be canım , dün kokunu çekiyordum içime , dün tutuyordum ellerini , dün bakıyordum gözlerine , dün gülümsüyordun bana ,,, ' gülümse ' diyordun bana...

nasıl dayanacağım yine hasretine... kaç ay olacağı belli olmayan bu hasrete

SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM... VE SENİ ÇOK ÖZLEDİM/ ÖZLÜYORUM....

Tamam ben herşeyi göze alırımda sen benim için birşeyler yapacakmısın zamanla görücez. sana neden istediğimi anlattım ama umursamadın bile. Bende aptallık birazda seneye olur demeni bekliyorum boşyere. Sanırım ikinci kez çevremdeki insanları kıskanıyorum sevdiğine kavuşmak için herşeyi yapıyorlar olmazı olur yapıyorlar sanırım kaderim hep ikinci yada üçüncü planda olmak. Senin hayatındada hep ikinci planda olmak istemiyorum( Çok mutlu olmam gerekirken neden bu kadar mutsuzum yanlış yoldamıyım Allahım yol göster bana. Yanlış şeyler mi yapıyorum.. yanlış olmasın lütfen sevdiğim adam böyle olmasın.

ozlemek ne kadar zor. yuzunu gormesem sesin yetecek sadece su an. arkamda durdugunu bilmek bile yetecek.
Gel sevelim birbirimizi, sarilalim hic ayrilmayalim

Hayatımmm,huzuruummm,zinetiimmm,nimetimmm,cennettiiimmm,herşeyiiimmsiiinn....
Çok yorulduk yıprandık ama elhamdülillah birlikteyiz canımsın...düşünüyorumda sensiz geçirdiğim o günler nasıl geçmiş ya bunu suanda anliyorum çokbos bir hayatım varmış,insaallah birlikte rabbim nice uzun ömürler versin...
Herşey için ilgin alakan sevgin sadakatin güvenin ve saygın için çok teşekkür ederim...hastalığımla çok özel birsekilde ilgilenip onemsedigin için sana çok minnettarım seni çok seviyorum gözümün nuruuuu rabbim seni basımdan eksik eylemesin...

madem bakamayacaksın neden o çocuğu doğuruyorsun o zaman çok da akıllı yavrum yazık o kadar çok anne olmak isteyenler olmaz böyleleri anne olur rabbim evlat sevgisi olan herkese evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

Beni çok üzdün ama sonunda hatalarını anlayıp gönlümü aldın şu an çok mutluyum seni çok seviyorum artık kötü günler geride kaldı hep yanımda ol hiç ayrılmayalım sen benim herşeyim canımın taa içisin =)

Uçakta evlilik teklifi istemiyorum ben Deniz kenarında olsa fena olmaz Pis vecihi Neyse bakalım merakla beklemekteyim o anı:123: Geçsin bakalım şu 5 ay, sağsalim gel sen yeterki...

istemıyorum cafe falan açmanı işinden bende memnunum sende hıc bır hedefın olmadan bunu yapmanı ıstemıyorum
özür dılerım destek olmicam

bugün üzdün beni , bir facebook yüzünden konuyu nereye çektin ben hakettim mi oysaki görüşelim diye açayım demiştim daha artık facebook kelimesini duymucaksın niye sinirleniyorsun beni üzdün ama sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…