bugün harika birgün geçirmeme ve beni varlığınla mutlu etmeye sebep olan güzel aşkım, Allah bana hep senin yanında güzel doğum günleri ve sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin
kim derdi ki bugünleri göreceklerini
terminalde bitmezmiydi o aşklar
İstanbul yolları neler saklardı gözyaşları, gülüşler
zaman engel olmazmıydı onlara
kız İstanbul da oğlan Zonguldak ta ne kadar sürecekti
onca sene vardı kavuşmaya
zamana yenilmeyeceklermiydi
kız Zonguldağı bırakırken gelecekten umutluydu
oğlan ise kaygılarıyla bakıyordu geleceğe
biz böyle böyle bir 5 sene yedik dile kolay 20 yaşımdayken tuttum elini, ilkim dedim, ilk sevişim, ilk ağlayışım,ilk gülüşüm, ilk kalp ağrımdın benim,pişman olmadım kimi ayrılıklarda giz saçmalama ikiniz birbinizin ilkisiniz olmaz zaten başka insanlar girecek hayatlarınıza dedi öğrenin çocuk olmayın başedin ayrılıkla mücadele edin dedi.
Hayır olmaz asla gözden uzak gönülden ırak olmaz dedim, 360 km mesafeye rağmen heran naptığımızı bildik, millet askerde sıkıntı yaşarken sen benim ne yediğimi ben senin naptığını bildim varmı ötesi yok işte.
Yok inatçı ruhluyum olacak biz bu yola baş koyduk İnsan Bir Kez Sever hayat felsefem en azından ben bir kez sevdim çok sevdim, Lisede diyorlardı çık biriyle diye, gelecekteki eşime bunu yapamam elimi ilk kim tutarsa Allah onla evlenmeyi nasip etsin diyordum buydu yani öyle çılgın olamıyordum belkide, çılgınlığımı da seninle yaşadım ne diyim
ve işte hep dönüm dediğim 25. yaş günüm bugün yanımda öyle yada böyle olacağını biliyordum hissediyordum
derdim ya 5 sene önce gmailden mail atalım 5 sene sonra ne halde olucaz çok merak ediyorum diye
biz beraberiz ki 5 senedir aynı şeyi seni düşünüyorum atacağım şeyde gelecek hikayemizle ilgili olacaktı aynı böyle hayal ettiğim gibi ya nişanlım ya kocam olacaktın, nişanlım oldun Allahım sana şükürler olsun rabbim heran sana şükretmekle geçiriyorum vakitlerimi
Bugün musmutlu güzel birgün geçirdim ruhuma verdiğin huzurla çocuklar gibi şendi günüm
İşte böyle sevgili benim minik olan dünyama gelişinle ayrı anlam kattın hep varol