Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar kırıldımki o sözlerine kılıçtan keskin geldi paramparça oldum. Çok mu şey istedim ben herşeyden vazgeçtim bakalım ne diyecek diye senin tek kelimen bile yeterdi bana ben seni zora sokmazdım zaten. bunca yıl bekle sonrada zerre değerin olmasınHerkes sevgilisine şunu yapmış diyen arkadaşıma kızardım ben senden hiçbirşey istemedim tek istediğim benim için biraz çaba göstermendi o herkesler benim dilimde şimdi herkes sevdiğine kavuşmak için neler yapıyor saatlerdir ağlıyorum bumuydu karşılığı bu kadar sevmemin

sen ne tehlikeli bir kadınsın yahu ?

bitanem,öküzüm!
seni tam 1 ay ve 3 gündür görmüyorum bitir şu işlerini artık.
Ağzından öperim
sevgiler,hatununn...

Bir menekşe kokusunda seni aramak var ya,
Bu hep böyle böyle gider mi?

Ne yani..
Şimdi tarihimiz belli mi..
Hemde bu kadar çabukk..
Mucizesin sen hemde ne mucize...
Yaptığım hataları geri çekilmemi öyle güzel karşılıyosun ve bana kıyamıyosun kiii
Hele benim için uykusuz kalıp kapatalım uyuyalım dediğimde hayır sevdiğim seni dinliyorumm diyosun ardından dayanamayıp uyuya kalıyosun ya
Ahh AŞK sen nelere kadirsin !!!
Her yeni günde daha çok seviyorum aşık oluyorum bağlanıyorum sana
O sesine, konuşmana, spontane gelişen olaylara öyle aşığım kiiiii
Gel artık eylül, gel artık nisan
Zaman su gibi akıp geçsin birlikte el ele
Seninle uyuyup uyanmak çok harikaa mutluluğumm

İlla canını sıkacaksın insanın dimi?
Öküz herif.
Sen bilirsin

sesinle uyanmak çok iyi geldi bitanem sona geldik artık o kadar mutluyum ki... kendi ellerinle yaptığın hediyelerimi merakla bekliyorum tabi ki mektubumu da AŞK sensin herşeyim

10 gün sonra şafağı yarılıyoruz hayatımın anlamı ,kalcak 230 ,bi bu kadar daha geçince gelsin tezkere
2014 bizim olcak Allahın izniyle...

Sana Ziynet sali den her şey güzel olacak senle olunca şarkısını gönderiyorum her şeyim...

Son düzenleme:
Keşke seni baskasindan sonra taNisaydim. Keske ilk askim olmasaydin. Keske bana anlasamayiz olmaz demeseydin. Keske beni defalarca arayip da olmuyor ama demeseydin. Keske ben bitti tamam dedigimde gercekten bitirseydin. Keske atandigim sehre gelmeseydin. Keske kendi atamalarini bana da sorsaydin. Keske evlenmicez deyip benim derslere aglaya aglaya girmeme neden olmasaydin. Keske hemen baska birini bulmak yerine bana donseydin. Keske o güzel hayalleri baskasiyla degil de benimle kursaydin. Keşke biz evlenseydik( derdim

vay be kk da da cıfte standart varmıs kendı gozumle gormus oldum
bellı bıseyı savun ıstedgını soyle yaz hıc ceza alma e ıyıymıs

yıllar sonra bir şans daha verdim kendime..hadi kadın olayım da seveyim dedim..yok ben beceremiyorum bu kadınlık ve yürek işlerini..sıkıntı basıyor...

off hayat ne garip yahu
bundan az değil kısa bir süre önce tek istediğim sendin şimdi neler mi istiyorum peki;
blackberry'im den sıkıldım iphone telefon istiyorum
pembe taşlı maşlı kılıf istiyorum hataa minie mouse lu kılıf istiyorum
altın "ALLAH" yazılı kolye istiyorum
vayy be ne çok değişmişim "pırlanta" bir yüzük istiyorum
guess marka saat istiyorum
2013 model new beetle araba istiyorum
değişim iyidir

Son düzenleme:
Kaç zamandır yüzüm traşlı
Gözlerim şafak bekledim
Uzarken ellerim kulağım kirişte
Ölümü özledim anne.
Yaşamak isterken delice
Ah.. verebilseydim keşke
Yüreği avcunda koşan herbir anneye
Tepeden tırnağa oğula
Ve kıza kesmiş
Bir ülkeye armağan
Düşlerimle sınırsız
Diretmişliğimle genç
Şaşkınlığımla çocuk devrederken sırdaşıma
Usulca açıverdi yanağımda tomurcuk
Pir sultan'ı düşün anne, şeyh bedretinn'i
Börklüce'yi
Insanları düşün anne
Düşün ki yüreğin sallansın
Düşün ki o an güneşli güzel günlere inanan
Mutlu bir yusufcuk havalansın ...

Seni cok özledim annem

Son düzenleme:
Ne olursa olsun kırmadan cevap ver olur mu nolur. zaten kirik bi kalbim var, hele bu aralar nefes alamaz durumdayim.
dayamak isterim sirtimi sana, yaslamak isterim basimi gogsune . nolur fallar yalan ciksin, insanlar yanlis dusunuyor olsun.
sen sev beni, ben de seni severim, hem de oyle bi severim ki sana duydugum sevgiyi kiskanirim.
tatilden donusunu bekliyorum, kafani toplamis ol, sakin kafayla konusalim. mutlu bitsin sonu.
nolur bu kez olsun, lutfen

Son düzenleme:

Sana nasıl "Merhaba" diyebilirim ki ? Çocuk ...

Pek çoğunuzun "hayatını karartmış olduğumuz" yetmezmiş gibi "daha pek çoğunuzun da hayatlarını karartma yolunda ilerlediğimizi öngörmekten dolayı" o kadar üzgünüm ki !

Sizin gibi çocuk değil de "büyük olduğum" için utancımdan, " tüm bu yaptıklarımızdan ötürü " sizden özür bile dileyemiyorum artık ...

bugün harika birgün geçirmeme ve beni varlığınla mutlu etmeye sebep olan güzel aşkım, Allah bana hep senin yanında güzel doğum günleri ve sağlıklı yaşlanmayı nasip etsin

kim derdi ki bugünleri göreceklerini
terminalde bitmezmiydi o aşklar
İstanbul yolları neler saklardı gözyaşları, gülüşler
zaman engel olmazmıydı onlara
kız İstanbul da oğlan Zonguldak ta ne kadar sürecekti
onca sene vardı kavuşmaya
zamana yenilmeyeceklermiydi
kız Zonguldağı bırakırken gelecekten umutluydu
oğlan ise kaygılarıyla bakıyordu geleceğe

biz böyle böyle bir 5 sene yedik dile kolay 20 yaşımdayken tuttum elini, ilkim dedim, ilk sevişim, ilk ağlayışım,ilk gülüşüm, ilk kalp ağrımdın benim,pişman olmadım kimi ayrılıklarda giz saçmalama ikiniz birbinizin ilkisiniz olmaz zaten başka insanlar girecek hayatlarınıza dedi öğrenin çocuk olmayın başedin ayrılıkla mücadele edin dedi.

Hayır olmaz asla gözden uzak gönülden ırak olmaz dedim, 360 km mesafeye rağmen heran naptığımızı bildik, millet askerde sıkıntı yaşarken sen benim ne yediğimi ben senin naptığını bildim varmı ötesi yok işte.

Yok inatçı ruhluyum olacak biz bu yola baş koyduk İnsan Bir Kez Sever hayat felsefem en azından ben bir kez sevdim çok sevdim, Lisede diyorlardı çık biriyle diye, gelecekteki eşime bunu yapamam elimi ilk kim tutarsa Allah onla evlenmeyi nasip etsin diyordum buydu yani öyle çılgın olamıyordum belkide, çılgınlığımı da seninle yaşadım ne diyim

ve işte hep dönüm dediğim 25. yaş günüm bugün yanımda öyle yada böyle olacağını biliyordum hissediyordum

derdim ya 5 sene önce gmailden mail atalım 5 sene sonra ne halde olucaz çok merak ediyorum diye biz beraberiz ki 5 senedir aynı şeyi seni düşünüyorum atacağım şeyde gelecek hikayemizle ilgili olacaktı aynı böyle hayal ettiğim gibi ya nişanlım ya kocam olacaktın, nişanlım oldun Allahım sana şükürler olsun rabbim heran sana şükretmekle geçiriyorum vakitlerimi

Bugün musmutlu güzel birgün geçirdim ruhuma verdiğin huzurla çocuklar gibi şendi günüm

İşte böyle sevgili benim minik olan dünyama gelişinle ayrı anlam kattın hep varol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…