Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyormusun ne kadar çok kırıldı kalbim bu sözünle, hangi birgün zararlı bi yanımı gördünde bu kötü sözü sarfettin bana??
kardeşim dediklerimizde kırıyor ya artık sözleriyle bu hayatta bizi, daha ne diyeyim hiç bilemiyorum artık.....

hep yorgunsun hep uykun var zaten
ben seni heyecanla beklemişim ne önemi var ki
bu durumlar beni üzüyor artık farkına var ve kendini topla
bu hallerine alışkın değilim

evde sürekli bir eyler pişirip yiyorum, tatil bitse iyi olacak yoksa kilo almaya devam edeceğim kuzen...
depresyon değil, bir yemek yapma aşkı var ki sorma...

bazen hayat öyle zor geliyorki bana; bazen kimsenin olmadığı ve yaşamın sürebileceği bir dağın başına gitmek istiyorum tek başıma şu başımı alıpta........
başımı alıııııpta oraya gitmek istiyorum.........

ne kötü bir yanımı gördünki bu sözü sarfettin bana?
neyse haklısın nasıl olsa benim kalbim taştan.

Demek ki cok yüz bulmussun benden.Nasil cvplar bunlar saskinlik icindeyim.Yarin oturup iyice bir konusmam lazim seninle.Canima sıkıntı verdin bugun

oturasim yok, yatasim yok, kalkasim yok, yiyesim yok, gulesim yok, aglayasimda yok... içimde mutluluk, sabirsizlik, hasret, heyecan, yorgunluk var

Ellerim tutmaz ki sensiz
gözlerim görmez ki sensiz
şimdi den başladı dertler acılardayım

bir ömür geçmez ki sensiz
bu gönül durmaz ki sensiz

ACILARDAYIIIIIIM.................

Bak D.

Seni ilgilendirmeyen, üzerine vazife olmayan bir şeye nasıl dahil oldun bilmiyorum.

Ama bu konu kapanmadı.

Bir gün sıra sana da gelecek.

Olur ya bana Dua edesin gelir..
De ki;Allahım onu benim kadar kimsenin üzmesine izin verme..

hobilerim seni mest mi ediyor bonibon
sen benim en güzel hobimsin, her daim :103::103::103::103::98::98::98:

yeni taşındığın apartmanda, hiç tanımadığın komşunun kapısının ziline basılıp "aaaççççç" diye hönkürülmez allahın kozalağı hah sen öyle böğürürsen bende megafondan "kendine anahtar yaptır" derim etki-tepki

bazı adamlar korkaktır...çöker diye sevdanın yüküyle omuzları, silkelenip sığınırlar bir ayrılığa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…