sen ne tatlı bi adamsın öyle
bakışlar çok şey anlatıyor evet ama 1 aydır baka baka bi hal olduk yavrum artık stajımın son 3 günü... bir adım atsan diyorum mörül mörül bakıp bakıp gülme yani gül de bi adım at
uzaktada olsak yapabıleceklerımız var dıyorum..yok gıdıp savaşmalı dıyor..e o zaman gıt savaş dıyorum..dıgecegım gıdecegım dıyor..
her zamankı gıbı cogu konuda oldugu gıbı anlaşamadıgımız bır konuda daha..
eline yüklü miktarda para ve ün geçerse eminim sapıtırsın
allah biliyorda andan açmıyor yolunu, bunu da sana cesaret vermeyerek yapıyor.
iyiki asosyal bir tipsin yeteneklerine asla laf yok, keşfedilmemiş bir elmassın sen
telefonda adını görünce bile hoop ediyor kalbim..ama yine de kasıyorum kendimi kasacağım da..asla bilemeyeceksin sana duygularımın sınırsızlığını...bu yaşta bu duyguyu bana hissettirdiğin için bile değerlisin..allah razı olsun :))
diyeceğim çok şey var aslında ama şimdi bana anlat desen doğru seçebileceğim tek kelime yok.ağzımdan yanlış bişey çıkmasın diye derin bir sessizliğe büründü yüreğim.bu sefer yaralarım zannettiğinden daha ağır susmalarım çok tehlikeli.artık sana olan kırgınlıklarım sarılınca geçebilecek cinsten değil...
Sen çok hoş bir beyfendisin. Düşünüyorum... Düşünüyorum yüzümü güldürüyorsun... sonra yine düşünüyorum sonu yine beni üzecek m i diye... hiç bir şeyin sonunu bilemeyiz de...
sen ve ben olabilir mi sence.
keşke daha açık ve net bir olsada anlasam . bu sıcak tebessümün herkese karşımı yoksa özel mi?
biliyorum dün birşey oldu orda ve canın çok sıkkın sen üzülme birşey yok desende anlıyorum birşeyler olduğunu sende üzülme olur mu sevdiğim 21 gün sonra herşeyi bırakıp döneceksin heyecan ve mutlukla seni bekliyorum bitanem güneşin tekrar bizim için doğmasına az kaldı
çok mutlu olduğunu görmek istiyorum,evlendiğini hatta çocuğunun olduğunu görmek istiyorum,beni unutmanı başka birini beni sevdiğinden kat kat fazla sevmeni istiyorum.
Seni düşününce içimi suçluluk duygusu ve kötü bir his kaplıyor.
Ben sana karşı hata yaptım önce Allah sonra sen affet beni.
ayrıca nedendir bilmiyorum ama seni dünya gözüyle uzaktan son kez görmek istiyorum.
ikiyuzlu insanin tekisin gercekten. bu hareketinden sonra sana hayatta guvenemem.
kendimi sorgulattin bana ya, yapmaz dedim etmez dedim. ama evet gorunen o ki ergenler gibi kafana esmis ve silmissin.
Bundan sonra seni kullanan insanlar tarafindan harcanmandir dilegim.
Neden en mutlu olmam gereken günlerde içimde bir sıkıntı var. Senin bu hallerin sorduğum şeye cevap alamam annemin söyledikleri arada kalmış durumdayım. Hem herkes duysun istedim hem duymasın diyorum 2 yıl benim için uzun bir süre adının konmamış olması dahada zorlaştıracak hayatımı. Ve hep bir şeylerin çıkması, benim beklemem, içimde bunca soru varken daha yavaş hareket etmeliyim seninle. sana anlatamıyorum hiçbirşeyi bir öyle bir böyle demekten bende sıkıldım.
aşkım seni cok seviyorum aklım kalbim fikrim oldun aklımdan cıkmıyosun gözlerin gülüşün herseyin SEN BENİM BİRTANEMSİN.sükürler olsun Allaha sükürler olsun binlerce kez seninleyim herseye ragmen tüm zorluklara ragmen ve seni öyle cok seviyorumki senin için kalbimi gözü kırpmadan canımı veririm inan.iyi gündede kötü gündede hep seninleyim.Seni Yaradana Allaha kurban olayım sükürler olsun Allahapamugum.canım sevgilim bakmaya doyamadıgım.SENİ COK SEVİYORUM ALLAH ŞAHİT
Seni unutmayı çok denedim, sen de bunu biliyorsun. Belki sen de denedin. Yapamadık. Şimdi burada kalan günlerimin mümkün olan her saniyesini seninle doldurmaya çalışıyorum. Buradaki zamanım bittiğinde, biz de biteceğiz. Bunu unutmak istiyorum, bunu düşünmeden yaşamak istiyorum ama ara ara yine aklıma geliyor. Keşke gerekenleri zamanında yapsaydın da böyle olmasaydı...