Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen benim Mucizemm'sin..

Yaptığın her hareketle iyi ki tam 1 ay önce şu yüzüğü parmağıma takmışım dedirttiğin için çok teşekkür ederim mavişim.

yarın seni arayacağım, pek sanmasam da inşallah doğru olanı yapar dava işiyle falan uğraştırmazsın ikimizide..

İyi niyetimin üstünde '' Güle güle kullanın'' yazıyor herhalde,

bu kadar suistimalin başka bir açıklaması olamaz.

içim çok buruk ,biliyorum kısa sürecek 3 gün ama bana çok..

ben yollarda sen evimizde tek başına aklım yüreğim sende iken nasıl yapacağım...

sabah giyinirken evimize baktım tek başına mı uyuyacaksın benim tarafıma bakarak üzülecek misin.. daha dün gözyaşlarını gizlice silerken gördüm..

koca ev bana dar gelecek gibi dedin..
inşallah zaman su gibi geçer hayırlısı ile yine kavuşuruz aşkım.. hem belki bu ayrılık bizi aşkımızı kıymetlendirir.

ölüm bana yine malum oldu, dün şekerim düştü tarihte ilktir o halde en yakın arkadaşımın babasına yetişip hayata dair tavsiye verdim bugün öleceğini bilmeden

emekli ol ve git burdan amca dinlen kahrını çekme insanların dedim, od akızım kalp doktorouna gidicem kalbim kötü olabilir diye veryansın ettti

ama et yemeyin sebze yiyin dedim her zamanki gibi bilmiş tavırlar, maşallah doktor gibi oldunuz internetten güzel güzel öğrenip büyüklerinize anlatıyorsunuz gurur duyulmalı sizle dedi

yürüyorduk vallla amca git burdan emekli ol dedim sonra görüşürüz diyip

arkasından dalgın baktım yaa ölsen arkadaşıma destek olurum, eskiden yapamazdık hiç birşey beceremezdik şimdi elimizden yemek geliyor yaparız yardım ederiz, yaa ölsen arkadaşım ne hale düşer dikkat et diy ebaktım ona o dönüp giderken

eve yalpalaya yalpalaya geldim üstümü çıardığımı hatırlamıyorum 9 da yatağa girdim annem garip olduğumu anlamıştı

şimdi telefon çaldı aradı annem giz kızım iyimisin, evet anne neden aradın gece hep gizem gizem seslendin ne oldu uyuyorum işte dedim, oda her zamankinden farklıydın dedi

tabi farklıyım yorgunum anne dedim

kızım bak arkadaşının babası

sakın söylemeeee öldü diye acı bir şekilde çığlığı bastım

evet bana yine malum oldu ben yinee böyle oldum, bir tek annem anladı dün belkide o yüzden öyle farklıydım hislerim enerjim emilmişti dün

mekanın cennet olsun amcam şimdi bize ağlamak yakışmaz dua etmek yakışır dün aklıma düştü, çok garipti ben bunu yaşamak hiç istemezdim hissetttim ama naısl anlatmalıyım ben hissettim acı ama his gerçek oldu istemezdim çok üzgünüm

Allahj mekanını cennet eylesin

Keşkee...

Ne anlamsız Ne başedilmez Ne yararsız bir kelime..

Ama hep keşke diyorum.. Keşke şimdi çıkmış olsaydın karşıma şuan ki aklımla şuan ki kalbimle sevebilseydim incitmeseydim yaralamasaydım seni. O zamanlarda sevmiştim seni ama tam hakkıyla değil...

Şimdi sen başkalarıyla ben başkalarıyla başka hayatlardan yine sana bakıyorum rüyamda da görüyorum seni..
Hayatta ki en büyük acımasızlıklardan biri de bu doğru insanı yanlış zamanda tanımak. Yanlış zamanda yanlış yerde...Ah keşkee...

Babişkooom babişkoom kayınbabişkoooommm o mis ellerinden köfteler mi yapıp yolladın sen kızınaaa

Yemelere kıyamam kiii pamuk babam beniiiiiiiiiiiiiimmm

Yaklaşık 1 saat sonra seninle ayrılık konuşması yapıyor olacağız M.
Daha doğrusu ben saydıracağım sonra da bitireceğiz. Biz diye birşey kalmayacak!

Bundan sonrada telefonların asla açılmayacak!
Köpek gibi sürünsen umrumda olmayacak!

Diyordun ya hep yaşadığımız şehri terkederim diye, umarım defolup gidersin!

Garanti olmayan bişey için , hiç istemediğim fedakarlığı bekliyorsun benden hayatım. Biliyorum benim için .
Ama doğru olanın bu olduğundan bir emin olabilsem .

Nasılda unuttum seni uyandırmayı bu sabah.
Affet aşkım biliyorum hala çok sinirlisin.Üstüne basa basa mutlaka uyandır bile demiştin :18:

sen herseyı yaparsın bazıları degerını bılmez demekkı herkesı adam yerıne koymamak gerekırmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…