ölüm bana yine malum oldu, dün şekerim düştü tarihte ilktir o halde en yakın arkadaşımın babasına yetişip hayata dair tavsiye verdim bugün öleceğini bilmeden
emekli ol ve git burdan amca dinlen kahrını çekme insanların dedim, od akızım kalp doktorouna gidicem kalbim kötü olabilir diye veryansın ettti
ama et yemeyin sebze yiyin dedim her zamanki gibi bilmiş tavırlar, maşallah doktor gibi oldunuz internetten güzel güzel öğrenip büyüklerinize anlatıyorsunuz gurur duyulmalı sizle dedi
yürüyorduk vallla amca git burdan emekli ol dedim sonra görüşürüz diyip
arkasından dalgın baktım yaa ölsen arkadaşıma destek olurum, eskiden yapamazdık hiç birşey beceremezdik şimdi elimizden yemek geliyor yaparız yardım ederiz, yaa ölsen arkadaşım ne hale düşer dikkat et diy ebaktım ona o dönüp giderken
eve yalpalaya yalpalaya geldim üstümü çıardığımı hatırlamıyorum 9 da yatağa girdim annem garip olduğumu anlamıştı
şimdi telefon çaldı aradı annem giz kızım iyimisin, evet anne neden aradın gece hep gizem gizem seslendin ne oldu uyuyorum işte dedim, oda her zamankinden farklıydın dedi
tabi farklıyım yorgunum anne dedim
kızım bak arkadaşının babası
sakın söylemeeee öldü diye acı bir şekilde çığlığı bastım
evet bana yine malum oldu ben yinee böyle oldum, bir tek annem anladı dün belkide o yüzden öyle farklıydım hislerim enerjim emilmişti dün
mekanın cennet olsun amcam şimdi bize ağlamak yakışmaz dua etmek yakışır dün aklıma düştü, çok garipti ben bunu yaşamak hiç istemezdim hissetttim ama naısl anlatmalıyım ben hissettim acı ama his gerçek oldu istemezdim çok üzgünüm
Allahj mekanını cennet eylesin