Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben sustukça, umursamadıkça yeni şeyler çıkardın
artık ne diyip de inandırıyorsun insanları bilmiyorum ama o inananlarla beraber hepinizi Allah'a havale ettim.
ve onlar bu söylediklerinin bir düzmece olduğunu anladıklarında sakın gelmesinler yanıma!

hem benimle ilgili konuşulmasın diye haber gönderiyor hem kendi ağzı durmuyor
nasıl bir belaya çattık biz çok geç anladım.
umarım bu iftiraların sana aynen geri döner.

sana inanıp beni silenler iyi ki de silmişler. kimin dost kimin düşman olduğunu anladım.

ben çoktan vazgeçmişim zaten ama bu kadar zorlamasan beni, bunları da yazmaya tenezzül etmeyecektim.
malum sen yeni bir şeyler peşindesindir şimdi ama emin ol umrumda bile değil. benim vicdanım çok rahat şükürler olsun.
bu son mesajım artık.
ne haliniz varsa görün!

Son düzenleme:
Bu gidişin bana çok uzun geldi 1 hafta bir ay gibi oldu 2.hafta şu an 2 ay gibi çok özledim seni...

8 gün sonra şafak yarılancak ama bi bu kadar daha var önümüzde bitsin artık şu zaman ...

Tam olarak anlamadigin nedir? O koprunun altindan cok sular akti. Artik mumkun degil kurdugun hayaller. Vazgecmeyi ogren artik

Kabusun sonuna geldik...

Güzel günler BİZİ bekler...

Allah'ım seni ömrümden eksiltmesin tatlı sevgilim.. Kötüler bizim masalımızda eksik olsun, mutlu son görünümlü başlangıcımıza kavuşalım biran eveel

Bu minik seni herşeyden fazlaca seviyo sakı unutma

Dün çok hoş bir rakı sofrası oldu akabinde Atatürkümüzün sevdiği türküler...
Dertlendik öyle...
Şimdi olsaydı Ata'm dedik...

son günlere gelince aglamaz mi ki insan:26: ben niye bu kadar sık koyuveriyorum cesmeleri gerilmis duygularimin artik rahatlamasi mi bu gözyaşları bitmedi sevgilim, hala bitmedi .. vuslata yaklasinca beklemek daha mi zor kalbim yoruldu, güçlü görünmeye calisan kisiligim yoruldu, beni benden aldi artik bu ayrilik.. evlilik yıldönümümuzde de yoktun 2 gündür hic toparlanamadim ben :26:
Az kaldi biliyorum, ama bu yorgunlugumu hafifletmiyor seni oradan almaya geldigimde sanirim deli gibi aglayacagim evimize ilk girdiginde, köşe takimimizdaki yerine ilk oturusunda ben yine aglayacagim, rahatladikca aglayacagim, mutlu oldukca aglayacagim

Son düzenleyen: Moderatör:
içimde derin bir sıkıntı var...
oturup hiç durmadan ağlasam geçmeyecek gibi...........

Düpedüz Öküz olduğunu biliyorsun değilmi ? Senin için ne fedakarlık yaptığımı bilmene rağmen hala nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsun anlamıyorum

başım ağrıyoooo
ufffff
hem benim yarın evde durmamam en iyisi heralde

bazen insanları anlamakta öyle zorlanıyorumki, artık kıskançlıkmı diyim yoksa başka bişeymi bilemiyorum....
ama sevdiğim kişilerden kırıcı hareketler görmek beni çok üzüyo, o an elimdekileri etrafımdakileri yerle bir edesim geliyo, nefret ediyorum o an nerden tanıdımki diyorum öyle insanları.......
ama çoğunun kökeninde kıskançlık var.....
bu kadarmı kıskanç olur bi insan yaaa.............

kader yine bizi birleştirmeye razı olmuyor sevgilim. en çok hakeden ailelerden biriydik biz bu atamayı. olmadı... güçlü durmaya çalışıyorum ama yıpranıyorum. sen yokken gözyaşlarımı serbest bırakıp rahatlıyorum. ben bi daha oraya dönmem dönemem. daha bi evimiz eşyamız yok. orda burda yaşamaktan bunaldım. kendi kanepemizde oturmak istiyorum. kendi halımızda yürümek istiyorum. kendi yatağımızda uyumak istiyorum. napalım kısmet değilse bana burda çalışmak, çalışmam.. ama senden asla ayrılmam!

Uykudan hemen önce sesini duymak bile böylesine huzur vericiyken,kollarında uykuya dalmak nasıl bir huzur olur ki sevdiğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…