Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tahmin ettiğim gibi teli açmadınız.. mesajımı aldınız ama çok tınlamadınız muhtemelen, alışıksınız böyle durumlara sanırım.. çok naif bir terbiyesizsiniz.. neyse, cumaya kadar bekleyip görücez artık.. hakkım gelmezse gerekli işlemlere devam :) en olmadı hak yemekten Allah' a havale ederim...

Son düzenleme:
"İçim büyük sabırla haşlandı
İçim ey İçim bu yolculuk nereye
Yine bir şehrin ölümünü başlatır gibisin" A.C. Zarifoğlu

Zarifoğlu ne güzel demiş di mi bebek Benim kalbim de böyle, halimi düşünürken aklıma gelen satırlar bunlar... Ne anlıyorsun Zarifoğlu'ndan diyordun ya, bak işte, en anlamlandıramadığım halimi onun kelimelerinde buluyorum. Onunla açığa çıkıyorum sanki... İddialı oldu belki ama sanırım doğru... İçimde büyük bir kazan, sabrım haşlanıyor, pişmeye çok yakın... Taşmasından da korkar gibiyim. Şair burda simgesel bir şehirden bahsetse de, sanırım bizim için bir şehrin ölümü başlıyor. İyi ki ölüyor bence. İlerde de "iyi ki" deriz inşallah. Senin de sabır kazanın kaynıyor bebek, farkediyorum. İçindeki huzursuzluk, namazlara dikkat etme rican... Hepsi kaynayan bu kazandan. Huzursuzluğun gitsin, biz yine namazlarımıza devam edelim ve şu ocağın altını söndürelim. Az kaldı, kurban bayramında hayatımızdaki çoğu şeyi net görebileceğiz, ömür yeterse... Kalbimizden ve yüzümüzden gülücük eksik olmasın.

Seni hep seven karın.

Seviyorum yaa sizi...İyi ki tanımışım...Şu misafir olaylarınız bitse de eskisi gibi görüşsek...Tatil planı yapsakkkkk

Kusura bakma canım aradan yıllaaarr yılllarr gecmıs olmasına ragmen...
Hakkımı haram zıkkım edıyor oluşumda bır degısıklık olmadı
ARTIIIIIII

Seni ALLAHA havale edıyorummm .... mujuks mujukss

15 aylık askerlik döneminde 8. ayın içindeyiz ama ben bazı şeylere hala alışamıyorum alışamıcam gibi de gözüküo mesela günde 1 kere konuşmaya alışamıorum akşam konuşmayınca içimde bi huzursuzluk gerginlik anlatamam sana diyorum kesin uykusu geldi uyudu falan ama olmuo işte telefonun sesi son ses açıkta olsa gözlerim hep o telefon ekranına kitleniyo olmadı belki gece bi msj gelir birinden falan diyorum yok ben alışamıyorum şu sıralar yokluğun bana daha çok koyuo izne geldin mi gelmedin mi onun bile farkı yok şu an bazen yoruluyorum telefonda nasılsın dediğimde sana hiç iyi değilim diyemiyorum hep iyiyim diyorum hep iyiyim ama gel bak iyimiyim diye canım sıkkın sanki her şey üstüme üstüme gelio ...

iyimisin kötümüsün, odunmusun romantikmisin,psikopatmısın yufka yüreklimisin................. bana göre bunların hepsisisn. anlamıyorum kiiiiiiiiii bu işi :44::44:

bundan sonra kocasından ayrı kalmış, kalacak olan hanımların yazısını okumasam iyi ederim sanırım :44: ama baskılamış mı olurum duygularımı :26: bilemiyorum :44: bunu ben kime söylüyorum ya :26:

Sabah sabah neydi o yaptigin Allah askina, o adam nereden gorecek benim profilimi.
Dun ne guzel eglenmistik bi kere de insanlari dusunmeden egleneyim ve sonucunda da bir ariza cikmasin ya.
Eklemez olsaydim seni, dertsiz basima dert aldirdin

AŞK

Nasıl inandırabilirim seni bırakıp gitmeyeceğime..
Bazen çok korkuyorsun biliyorum ama hiç gitmem ki ben.
Sen gitsen de bıraksan da gitmem artık
Bana diyorsun ya sen benim misin diye
İnanamıyorsun ya bazen
Bende söylüyorum sana SEN BENİM MİSİN?
AŞK hayatım boyunca yanında kalmak istiyorum...
Hayatında, sol yanında sonsuza kadar benim için yer var mı ??

Dün öğlenden beri haber alamıyorum senden kalbimin atma ritmi tam da ağzımda atıyo yani arıyorum orda da açanlar şu an burda yok diolar deliricem ya deliricem hala aramadın da hasta mı oldun bir şey mi oldu ne oldu aklım resmen orda yani ben beni unuttum nolur çabucak ara elim ayağım titrio ya ...ağlıyorum işte içim daralıo ağlıyorum

Son düzenleme:

Uyanıp da sağ yanımda bulamadığım sabah
Göklerin o asumani gülüşü yere değecek...
Naçar bir çığlık düğümlenecek dilime
Gözlerimi kanatacak yokluğun.

Ne bir mey, ne bir deva yok yarama.
Şimalin rahmetinden bi behre
Nar- ı şemsi yaksınlar gecelerime
Bırakın çeksin cefasını kalemim,
Mecnun'un yolunda.

Ah dildarın derdi bile hoş gelir,
Lisanı aşktır da yar olmasa bu biçare Leyla ne bilir?
Ben aklarıma kara ekler de beklerim...
Kimseler bilmez yüreğim çeşm-i giryan..
Abher kokulu bir vuslat gözlerim

Kalemim ilk defa bu kadar kızıl yazıyor... Kızma böğürtlen içim çok acıyor... Bunu deftere eklemeye yüreğim el vermiyor

Sevgili Cookie ve İlkay ve eşlerinden ayrı tüm kadınlar;
Kocalarından ayrı kalanlar, topiği açıp tüm gün orda yazıp ağlayasım var

Zarifoğlu ne güzel demiş :" hüznüm ağam oldu eyvah!"

mısranın devamı, şu an için bana uygun değil

Ailem anlamıyor yada anlamak istemiyorlar ben severek evlenmek istiyorum evlendikten sonra sevmeye çalışarak değil severek nişanlanmak,evlenmek istiyorum o özel zamanları sevmediğim kişiyle değil sevdiğim kişiyle geçirmek istiyorum
sonradan seversin zamanla seversin diyorsunuz ya sevmezsem ne olacak bide kuzenim ya bu yaşa kadar beraber büyüdüğümüz kardeş bildiğim kişiyle gerçi o kuzende beni istiyor ama ben istemiyorum neden anlamıyorlar sanki o tek şansımmış gibi ondan başka kimseyle mutlu olamazmışım gibi hissettiriyorsunuz Ben gönlümün istemediği sevmediğim birisiyle değil Sevdiğim yanında huzur bulduğum mutlu olduğum birisiyle bana değer veren seven hissettiren biriyle AŞıK olduğum kişiyle istiyorum
Kuzenimi kardeşim olarak gördüğüm kişi istemiyorum
Anne ve baba şimdiye kadar her dediğinizi yaptım yapmaya çalıştım ama bu karar evlilik kararı beni etkileyen unsur lütfen bu kararı banada bırakın tamam sizin fikirlerinize değer veriyorum ama bir ömür onla yaşayacak kişi siz değil benim ve sizinde gönlünüz olsun benimde
Sizi seviyorum ama beni anlayın lütfen bu konuda :)

canımın cananı... bugün yanında olamamak.. arkadaki sesler bile hüzünlendirdi beni..
benim yerim burası olmamalıydı bugün senin yanın olmalıydı.. ellerini tutmalıydım, bu göz yaşlarım hüzün deil, mutluluk göz yaşları olmalıydı..
en özel günün senin
kısa pantolonunu giyip çoraplarını uzatan sendin dımı.. bisikleti süremediği için ağlayan, beslenmesini yemediği halde yedim diyen, çikolatasını hiç şımarıklık yapmadan 4e bölen.. nişanın hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim..

Son düzenleme:
Eksilmeyen cilemsin,
Orada ufuk cizgim,
Burda yanim yöremsin.
Beni ruh gibi saran
Sonsuzluk dairemsin.
Caresizim caremsin,
Sasirdim kaldim iste
Bilmem ki nemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…