Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SEN yanımdayken umurumda değil mevsimler..
Gülüşün: hep DENiz kenarı bana...
♥

Zaman bana aşkken, karanlığın hası,
Terk edip gittikten sonra neyin adamlığındasın ?

Kazanmışsın istediğin bölümü. Şuan sevincini benimle paylaşmanı isterdim. Nede olsa kaç ay sana destek veren bendim yanında olan bendim sıkıntını heycanını paylaşan bendim sana dualar eden bendim ve sınav günü bile yanında ben vardım. Kaç ay bekledim seni. Değermiydi ya ??

Senin o bizim evde gezişlerini, suyunu bardağını kendi evi gibi alıp içişini,
Yemek sonrası tabağını kaldıran ellerini, annelerimiz görmeden masa altından beni dürtüşünü yerim yerimmmm !!!!
Hep gel sen bizim evin oğlu ol
Paşam, baş tacım...
Daha ne güzel günlerimiz var kimbilir...
Allah nasip etsin...
Hem mutluluk hem de ya bozulursa endişesi...

10 yıl yaşlandırdın valla.

nasıl tiplersiniz oğlum siz!!!! kadınınız ayrı kapris, erkeğiniz ayrı kapris.. küçük dağları yaratma işi bitti de büyüğüne mi geçtiniz allahın embesilleri.. bir havalar, bir tripler.. adamı böyle yaparlar işte, bekle sen yarın olsun görürsün "coconut tree".. bıktım senden ya bıktım.. sürekli alttan alan ben, gönlüne göre giden ben.. aman incinme, kırılma diye bebek muamelesi yaptım eşşek kadar adama defol git nereye gidersen, ama önce hayatımdan çık git bir zahmet

Sensizlik zor, başka sehirde sende ayrı nefes almak çok zor kocacığımher şarkıda her hayalimde sen varsın nefesim daralıyor çok çabuk hayırlısıyla atlatalım sensizliğe alışamadım alışamayacağım ben aşkım çok özlüyorum bir yanım eksik

Ben içimde hissetmiştim zaten ters giden bir şeyler olduğunu ama sen çok hasta olsanda arardın beni ya 1 dk konuştk sonra gene yok bütün akşam kendi halime çekildim fotoğrafına baka baka ağladm hiç hasta olmadığın kadar oralarda hasta oldun o kadar kötü oldun ki bütün gün revirdeydin içimden atlayp gelmek geldi ama almazlar ki bi ihtimal ararsın diye bekledm ama bu akşam da çalmadı telefonum merak ediyorum nasıl oldun iyimisin neyin var ya ters giden ne var bilmiyorum ama şu 2 gün bana cehennem gibi geldi umarım yarın konuşuruz doğru düzgün ...sana telefonda ilk sorduğm soru iyimisin oldu acaba şu an hastanede falan mısın ki ya yemin ederim çıldırıcam sen hiç böyle yapmazdın çünkü

sırf vakit geçsin diye bütün akşam müzik dinledim vakit geçti ama aklımdakiler gitmedi ki çok kötüyüm hiç iyi değilim sen en hasta halinde bile merak etme beni diye arardın bugün onu bile aramadın ...yar yine bana haram geceler

Nolur yarın ara bugün aramadın bi şekilde sonra aradmı söylemişler aradın 1 dk konştk sonra gene yok yarın ara yoksa ben her yeri arayıp ortalığı ayağa kaldırıcam ...

aynı şehirde olup aynı nefesi soluyamamak...
ne büyük cehennem....
bu aralar sana çok ihtiyacım var sevgilim lütfen hep yanımda ol

Gecen gece ruyamda görmüştüm seni "cok ozledim seni" diyordun bana. Hayra yormustum. Bugun ayni masada yemek yerken geldi aklima. Hayat cok garip dimi.. Gözlerinde gördüğüm hüzün neyin parcasi.. Yasanamayanlarin mi? Neden her bakisinda bu hüznü yakalıyorum ben. Utandim bugun seninle konuşmaya. Haberi varmiydi O' nun bilmiyorum, ama bana her bakisinda hissettim. Her bakisinda seni gordum gozlerinde.. Ve bu aksam farkettim bana hatirlattiklarini.. Pismanliklarimi, hatalarimi , heyecanlarimi... Bunca detayi nasil hala hatirlayabildigime sasirdim. Kaderimi kendi ellerimle nasil degistirdigimi farkettim. Herseyin hayirlisi imis.. Hayirlisi.. Senin kadar sevemedim ben bizi oysa; adi bizken. Sen guzeldin sadece, bize guzel diyemedim.Diyemezdim.. Umuyorum ki daha cok sevmissindir O'nu. Bize ugramayan en guzel mutluluklari yasiyorsundur umarim... Yolun acik olsun guzel yurekli adam. Allah kavustursun...

orada olmak vardı şimdi
nasıl eğleniyorsunuzdur kimbilir
hiç kıskanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…