Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
''O'' diye niteleyebileceğim kişi kim onu bile tam olarak bilmiyorum eski sevgilim beni hep suçlamakla yetindi güvensizliği yüzünden ilişkimiz bitti ve hala o bana karşı kendi kuruntularını savunuyor bunu okuyacağını bilsem lütfen bunu yapma artık derdim benimle olan şey bitti ama gelecekte böyle olmaya devam ederse bu onun açısından olumlu sonuçlar doğurmaz neyse ki pek de umrumda değil ne olursa olsun şu saçma kuruntularıyla hayatımı mahvetmesin yeterli.
bir de arkadaşım var eski en yakın arkadaşım sanırım o da beni çok kırdığı için eskisi gibi olamayacağız bir daha ama onu çok seviyordum birlikte büyüdük birlikte birçok ik yaşadık ve sevgimi hak etmişti şimdi ne olursa olsun onu kötü hatırlamak istemiyorum sadece düşünüyorum bazen keşke bu kadar kolay bitirmeseydik geç değil düzeltebilirim ama bunu yapacak cesaretim yok üzgünüm :44:

Güzeller güzeli sevgilim,

Sabah erkenden aradığın için teşekkür ederim,gece zor uyusamda sabah senin sesinle uyanmak içimi rahatlattı sonunda ...Cidden çok endişelenmiştim bu sayfaları bi okusan anlarsın o zaman da ...Hastasın bayağı düzelemedin yemeklerde dokunuo gene kıyamıyorum ki sana gelip başında beklemek isterdim böyle düşündükçe ağladım akşam biliyorum ağlamaya kızarsın ama napim elden bişi gelmemesi öyle çok koyuyo ki en çabuk zamanda iyileşirsin inşallah bugün güzelce dinlen ...

Allahım şu zaman çabuk aksın gitsin 2014 gelsin mayıs gelsin askerlik bitsin artık

Seni sevmek zor olandı...

Sevenler ayrılmasın diye ayrılacaktın benden.
Tıpkı bizim gibi yeni evli bir çift yatağında daha da huzurla uyusun diye
Sen yatağımın sağ yanını boş bırakacaktın belki...
Başka bir yerde, başka bir kadın akşam eşini kapıda karşılarken
Ben evde tek başıma aynı kapıya kilit üstüne kilit vuracaktım belli ki.

Seni sevmek zor olandı...

Gitmeliydin,
Gitmelisin ki çocuklar da babalarıyla parka gidebilsin

Seni sevmek zor olandı.
Ben,
Zor olanı seçtim...

Cookie

kriz'in bonibonu farzediyorum ki burayi okuyorsun kriz bugün yorgun, bu aksam yemekleri sen yap en iyisi hem derse de bi minik mola vermis olursun

boniboooon
biliyorum ki ilkay'ın mesajı okusan yorgunluğuna rağmen bir fırın yemeği yaparsın
*
ama bugün insaf edelim ilkay sabah namazından sonra yatmayıp ders çalıştı ve uykusunun geldiğini mesaj atmış. eve gelip kesin uyuyacak
ama yarın neden olmasın

kriz'in bonibonu,
O zaman bu kiz bu aksam makarna yapacak haberin olsun sen firin yemegini yarin yap, çünkü o yarin ki tatil gününde salonun camlarini silecek

Beni takip etmene gerek yok senin adınada üzüldüm bugün beni enazından sevmişti ne yapmışsa öncesinde ve sonrasında yapmıştı. Seninleyken bile başkasına bakabilmiş o bile inkar etmedi edemezdi. Herşey ortada kendi gözlerimle gördüm bilmiyorum benim ona yazdıklarımı burda okuyormu, okutuluyormu keşke hiçbirşey böyle olmasaydı keşke hiç girmemiş olsaydım hayatına kimseyi üzmek istemezdim.

3 gün sonra kavuşuyormuyuz bizrüya gibi sanki hayal gibi geliyor.Aylarca yaşadığımız yorgunluk,hasret,dibe vurmalar bitiyor mu şimdi.3 gün sonra gözlerimizin içinde kaybolup,sımsıkı sarılıp,antep fıstıklı çikolata yerken yine birlikte yemek mi yapacağız söylediğin gibi 3 günlük planımızı yapıp buzdolabının kapısına astım.Erken oldu galiba çünkü ben ona bakıp bakıp ağlıyorum:26:5 ay geçti sanki bu kalan günler geçmiyor.Gün 24 saat değil 48 saat artıkilk gittiğin günlerde ki gibiyim yine,sürekli ağlıyorum ve daha çok yoruluyorum Geldiğinde yanına uzanmak istiyorum,uzanayım yanına geçsin her şey.Bir sarılayım sana 5 ayın yorgunluğu,hasreti geçsin olur muGel artık huzuruma kavuşayım...

Utanmış!!! Asıl utancı ilerde yaşayacaksın..

Bu güzel gülen ve güzel bakan adamlar neden hep hayal kırıklığına uğratıyorlar ki beni

dün hep bizi düşündüm ya bi ara öyle gittim ki uzaklara dedim seneye evlensek bi balayına çıksak bu tatile bizim çok ihtiyacımız var zaten balayıda daha güzel olur dimee hani bazen daha ortada bişi yok sen bana balayı otellerine bak diosun ya seni ısırasım gelio o zaman Bitane çok kızdığın siyah elbisem varya senin üstümde görmediğin ama fotoğraflarına bile kızdığın onu giyerim saçları dalgalı yaparım bide dolgu topuk ayakkabılar şöyle gidip felekten bi gece çalarız dicem ama sen beni o şekilde odadan da çıkartmazsın ya başka bir şey giy yada odada otururuz dersin inan şu an hepsine razıyım yeterki yanımda ol ...seni çok özledim...
Sen şimdi bunları okuycan ya hani her şeye razıyım kısmını oku geç uygulama aşkım

Son düzenleme:
Denizci eşi olacağım aklıma gelir miydi hiç? Ya tanıştıktan yarım yıl sonra evlenmek? İyi ki varsın iştee ve gelmene de 4 gün kaldı, o kadar heyecanlıyım kii, ilk günden daha heyecanlıyım. Hadi gel de yuvamızı kuralım.

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2013 hala klavye delikanlıları gerçek hayatta yaşadıkları tüm eziklikleri zavallılıkları internette başkalarının cümleleriyle laf sokmaya çalışıyor. Neyin derdi bu nedir hayata olan bu hınç bu öfke ne taşıyorlar saman mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…