Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızımın şu an ağlamasına sebep olan hiç kimseyi affetmiyorum.
o minicik dünyasını alt üst eden insanlar iğreniyorum hepinizden..................

Son düzenleme:
Eee; aşiretin tek oğluyum, her şey bana kalacak nihaha modunda takılırsan; baban da böyle işe sürer seni.. İçimin yağları eriyor be, aslan baba.. Çalış aşkım çalış..

sevgili temel elektrik ve elektronik hocam.
hayata 1 sene geç atılmamı sağladığın,
bi de üstüne üstlük yaz okulunda beni uğraştırdığın,
12 saatlik yolu onca saat uykusuzluğu ve yer bulamadan sokakta ışıtmamın sebebi olduğun,
bunca masrafın altından kalkamayacağımı bildiğiniz halde beni çabalattığınızdan dolayı size sonsuz nefret duyuyorum ama sadece kişiliğinize...

o muhteşem "ÖĞRETMENLİK" mesleği size hiç yakışmamışşş

Sanal bir askin ardindan, onca sey yasadiktan 4 yil sonra sehrine geldim.. Evinin dukkaninizin onunden gectim.. Arkadaslarinda konusup ettimde bir seni gormeye cesaret edemedim. Gorsem buyu bozulurdu sanki. Korktum. Ben seni gorseydim eger, dunya gozuyle, yine o gunlere donerdim..
1000 km yi asip evinin onune kadar geldim ama seni gormedim. Geldigimide soylemedim icine dert olmasin diye..
Zateb konusamazdim seninle yuzune bakamazdim utanirm bilirsin.. Oyle iste yazamiyo insan..
Ben seni gormek degil sadece seninle yasamak istiyorum. 3 5 gun gorusup mesafeleri yinearaya skkmak degil anladinmi?
Simdi ben gelene kadar sevdim sandigin kizlarla istedigini yasa. Sonra..
Kimbilir..

Önce hangimizin inadı kırılacak diye bekliyorum canım.

uyuyamiyorum artik ben gel artik, heyecandan ne yapacagimi bilemedim sürekli geldigin günü düşünüp duruyorum uykularim kaciyor tipki düğün günümüz yaklaştığında olduğum hallerdeyim

rütbeni taktım bugünnnn nasıl gururlandım anlatamam... bir omzuna tugay komutanı, bir omzuna ben taktımm:) gerçi heyecandan arka vidasını geçiremedim ama olsun.. çokkk yakışıklıydınnn tabi ben de çokkk güzeldim

eş atamam olmadı diye sevinenler, benim mutsuzluğumla mutlu olanlar o kadar acizsinizki! hiç görüşmediğimiz halde arayıp mesajlar atan yalandan üzülmüş gibi yapanlar yarın 2.aşama sonuclarıyla yıkılcaksınız... içimde öyle bir his var ki bu sefer olucak. allahım nasip et

kokunu özledim.... gözlerime uzun uzun bakmanı,gel buraya küçüğüm diyerek sarılmanı özledim zaman geçmiyor artık durdu sanki uyut beni dizinde yine sonra öpücüğümle uyanayım çok özledim ben seni gel artık

Belki de her sey eskiyi silme istegimin yaratimi.. bende olusturdugun o guzel duygulari oyle ozledim ki, gonlumun en derininden sarsildim bu gece..
Adam olsaydin keske de su an yanimda , gonlumde omrumde olmaya devam etseydin.
Senden sonra hic bir sey eskisi gibi olmadi ex.. cok aglattin, yalvarttin da, hala zaman zaman doluyor hala gozlerim ozleminle.
Hala o sevmelerini ozluyorum, kimse oyle olamayacakmis gibi geliyor..
Bende actigin yara oyle buyuk ki nasil kapatacagimi hala bilemedim 1,5 senedir. Anilar ilk gunku gibi taptaze..
Ammavelakin, omrun omrumden uzak olsun. Bensiz de olsa, mutlu ol..

o güzel tok sesinle sözcükler dökülürdü ya ağzından....

kızsam hemen "yimii yiimiiii yiiimiii" diye şebeklikler yapardın gene yap!!!

özledim ulan

ayın 16 sı uçarak gel lütfen...

Canın yandığında koştuğun adam da canını yakınca,

nereye gideceğini bilemiyor insan..

ömrüm bugün bizim ay dönümümüz

ben yollarda yuvamıza geliyor olacağım. o kadar özledim ki.. şu 3 gün bile yetti sensizliğin ne demek olduğunu anlamama..

hele sen bana yazıp yazıp gönderdiğin mesajlar ,resimlerle yaktın kalbimi iyi ki varsın.. İyİ ki Rabbim bizi birbirimize yazmış.

seninle bir ömür diliyorum.. hayırlı, sağlıklı, huzurlu.. kokunu özledim.

hayır ya ! görmemeliydim seni
yeni rütbelerin hayırlı olsun.. Uzaktan gurur duydum seninle ...
Yolun açık olsun

"bebegim seni cok seviyorum ya, kelebekler bugün baskın yapti" diye arkadasinin telefonundan mesaj atan o ellerini öperim o kelebekler hergün benimde karnimda ucusuyorlar ama baskin yapti demen hosuma gitti ben öyle olunca kocaman bi nefes aliyorum az kaldi diyorum 2 dakika gecmeden yineeeeee safak, bizi sıkıştırılıp durma bit artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…