Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AŞK ;
Sen bana süpriz yapıp yolunu uzatıp yanımamı geliceksin
Hemde 4 saat için
Ama o zaman ölürüm ki ben sana
Doyamam kiii öpmelere sevmelere
Ne güzel şeysin sen öyle
Rabbim'in en güzel mucizesi

Seni çok seviyorum ki

canımm en kıymetlim hayatım ömrüm sevdiğim gözlerine bakıp kendimden geçtiğim herşeyim iyiki varsın iyiki seni sevmişim iyiki benimlesin söz seni asla ömür boyu bırakmayacağım herbişeyim huzurum bana yaşattığın en güzel günler en güzel saatler en güzel gülüşüler iiçin teşekkür ediyorum bu küçük kız sensiz ne yapar nasıl dayanır bilemiyorum ama seni seninleyken bile özlüyorum varlığın için allah şükür ediyorum canımın ötesi seni çok seviyorummmmm yine bana en sevdiğim çikolatadan alacanmı hı???yine bana ne ısmarlayım bu gün sana diye soracanmı ???gelirken istediğin bişi varmı alayımmı diyecenmi??sinirlendiğimde gözümün içine bakıp gülümseyip gönlümü alacanmı ??? beni tek bırakıp bi yere gitmeee diye kızacanmı???büyükaşkımın küçük aşkıyım seni uzaylar kadar çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

"Seni seviyorum." demene ihtiyacım yoktu.
Ben seni hiç sevmedim çünkü.
Hala da aynı bu durum.

Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin erkeklere; ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.

nasıl davranılması gerektiğini, neyin doğru olduğunu düşünemiyorsunuz.. özen özen özen...

bu gün sordum beni ne kadar seviyorsun diye ''çok dedi ne kadar dedim duymadım çooooook çoooook dedi''bende seni çok dünyalar kadar uzay kadar seviyorum

Keşke bende senin kadar iyimser , senin kadar rahat olabilsem .

Senin için ailen çok fedakarlık yapmış.Peki sen neden bırak fedakarlığı ,köstek oluyorsun durmadan?üzüldüm mü,şaşırdım mı anlayamadım.Bambaşka biri var sanki karşımızda...

sen ne zaman evimize gelirsen, sanırım ben ancak o zaman eve girdigimde odalari kontrol etmeyi bırakacağım

Yarın için özel ve güzel planlarım var bekle de gör sevgili

bir türlü durumu anlatamıyorum sana
sen de haklısın tabi, ben olsam ben de önemsemezdim
ama nasıl olduğunu bilmiyorsun ki
o yüzden bekleyeceğiz anlayışlı sevgilim.. zor olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…