Neyi ne kadar biliyordun ki dun bana oyle sanki bir sapikmisim,zavalliymisim,uzak durulmasi gereken vebali insanmisim gibi davrandin.sana hicbir gun kotulugum olmadi,simdi yaninda durdugun adam sen ask acisindan kivranirken seni zerre kadar onemsemedi de,ben onu uyardim,arkadasinin sana ihtiyaci var,boyle bir anda en cok sen yaninda olmalisin diye.simdi duyuyorum ki onun yeni sevgilisini esinle beraber evinde agirliyormussun,beni birkez sohbete bile cagirmadiginiz halde,disarida yediginiz yemekten,ictiginiz ickiye kadar ismarliyordum.kaldi ki ben sana sadece sen oldugun icin hatir sordum,beni neyin pesinde sandin.insan olmayi sizler bilmiyorsunuz diye herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz.bir daha selam vermek mi,hatirini sormak mi?gunun birinde o cok sevgili arkadasinin sende gercek yuzunu goreceksin.o zaman iste belki beni anlarsin ama artik anlasanda anlamasanda bu hayatta seni yok sayiyorum.selamima bile degmeyecek zavallisin.ve herkes biliyor esini bir baskasi ile yakalayip,sana ihanet ettigini,ben ugruna selam vermedigin arkadasina hic ihanet etmedim.o ihanet etti ben affettim.sana anlatilanlari degil,gercekleri gormeyi deneseydin nerde durman kimin yaninda olman gerektigini de bilirdin.adim kadar eminim simdi sayesinde is bulmak cabasindasin o sana ekmek yedirmez seni ancak kendi begenmedigi islere gonderir ki,zavalli sen bunu iyilik sanip avunarak yasamaya devam et.