Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Masallar sussun.

Ben seni masallara anlatacağım.. Bir varmış bir yokmuş..

Bu kadar! Gökten üç elma düşmese de olur.

Herkesin parmak izinin farklı olması, sana kimsenin benim gibi dokunamayacağının kanıtıdır...

Uzanamazsın,kurtaramazsın,beni bu kör karanlıktan çıkaramazsın.
Anlayamazsın,anlatamazsın,kelimeler yetmez bazen konuşamazsın.
Durduramazsın,durduramazsın,kayar gider avuçlarından bir kalp tutamazsın.
Yapamazsın,yapamazsın,kaybedecek bir şey kalmamışsa tutunamazsın.

Sana "saçımın uçlarına sarı attırsam mı aşk?" Diye mesaj attığımda hemen araman varyaaaa
"Sen nasıl istiyosan nasıl mutluysan öyle yaptır aşk, ben her halinle seni beğeniyorum seviyorum kiii" Dedin ya
Bunca işinin arasında sırf bu yüzden beni aradın yaa
Nasıl mutlu oldum ben nasıl sevindim anlatamam
Ne kadar doğru karar vermişim seni hayatıma almakla,
Bunca zaman ittim seni, güvenemedim, inanamadım
Ama şimdi iyi ki de pes etmemişsin aşk,
İyi ki bırakmamışsın beni
Öyle mutlu öyle huzurluyum ki seninle
İlk defa bu kadar mutluyum ben
Beni hiç bırakma olur mu AŞK

Neyi ne kadar biliyordun ki dun bana oyle sanki bir sapikmisim,zavalliymisim,uzak durulmasi gereken vebali insanmisim gibi davrandin.sana hicbir gun kotulugum olmadi,simdi yaninda durdugun adam sen ask acisindan kivranirken seni zerre kadar onemsemedi de,ben onu uyardim,arkadasinin sana ihtiyaci var,boyle bir anda en cok sen yaninda olmalisin diye.simdi duyuyorum ki onun yeni sevgilisini esinle beraber evinde agirliyormussun,beni birkez sohbete bile cagirmadiginiz halde,disarida yediginiz yemekten,ictiginiz ickiye kadar ismarliyordum.kaldi ki ben sana sadece sen oldugun icin hatir sordum,beni neyin pesinde sandin.insan olmayi sizler bilmiyorsunuz diye herkesi kendiniz gibi mi saniyorsunuz.bir daha selam vermek mi,hatirini sormak mi?gunun birinde o cok sevgili arkadasinin sende gercek yuzunu goreceksin.o zaman iste belki beni anlarsin ama artik anlasanda anlamasanda bu hayatta seni yok sayiyorum.selamima bile degmeyecek zavallisin.ve herkes biliyor esini bir baskasi ile yakalayip,sana ihanet ettigini,ben ugruna selam vermedigin arkadasina hic ihanet etmedim.o ihanet etti ben affettim.sana anlatilanlari degil,gercekleri gormeyi deneseydin nerde durman kimin yaninda olman gerektigini de bilirdin.adim kadar eminim simdi sayesinde is bulmak cabasindasin o sana ekmek yedirmez seni ancak kendi begenmedigi islere gonderir ki,zavalli sen bunu iyilik sanip avunarak yasamaya devam et.

hayatımın asıl başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum...

gözümde başka hiç birşey yok bundan gayrı

Kiskanc bir zavallisin,senin asla basaramayacagin seyler basardigim,isimi,iliskimi son derece iyi bir sekilde yuruttugum icin,senin asla icine giremeyecegin ortamlara girebildigimi gordugun icin,once iliskime zarar verdin,sonra isime zarar vermeye calistin baktin ki bunlari basaramiyorsun ailemle beni birbirimize dusurmeye calistin.hem is arkadaslarim hem ailem seni de beni de biliyor.o arkasindan konustugun,bana unut daha iyilerine layiksin dedigin adam hicbir seyin farkinda olmadan seni bir dost gibi yasaminda tutuyor olabilir, zamaninda senin gercek yuzunu farketmemi ilk o saglamisti,benim arkamdan ona soylediklerini soyleyerek.ben insanim ki gidip ona onunla ilgili sozlerini anlatmadim asla.o senin tavrini tek tarafli sanip onu korudugunu dusunerek benden uzaklasmayi tercih ettiyse zaten hic sevgilim olmamistir.sana gelince,oturup sadece insanlarla ugrasarak yasamini devam ettirip,gordugun hayatlari ornek alip kendini gelistirmek yerine kiskanclikla onlari mahvetmeye calisarak ne bugun ne yarin mutlu olamayacak,kendine daima kiskanacak yeni insanlar bulacaksin.allah senin cirkefliginden insanlari korusun.

Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var tenler kavuşmadan
Ölmem, ölmem
Hiç bir tesir altında kalmadan
Ardından koştum gocunmadan
Ahtım var bak gör seni almadan
Ölsem, ölmem.

Tam vazgeçiyorken bir ses hep içimden
Dönecek diyorken hayalin tuttu elimden
Tam vazgeçiyorken bir ses hep içimden
Dönecek diyorken aşkın geçti önümden

Bebeğim bu şarkı bize gelsin

Bu arada asker traşı denen şu kısacık saçların seni daha bi yakışıklı yapıyo uzatma saçlarını geldiğinde de çok bi tatlı oluosun çok bi sexy

Son düzenleme:
Işık olmadığını bile bile, duvarlara çarpa çarpa yürümek... işte bizim yaptığımız bu.

ben kötü biri değilim, sen iyi olmamı hak etmiyorsun...4 kere iyi oldum sana, 3 kere affettim seni, 1 adım geldin 10 adım attım sana.
hala benim kötü olduğumu düşünüyorsan, yapacak bişi yok.
içindeki şeytanı zorlaya zorlaya çıkarıp, en ağır hareketlerle tahrik edip, her seferinde kendini kaybedip, sabrını kıskanıp, üzerine yürüyen sen değil de
ben miyim? bırakta affetmeyeyım artık dimi? ben kusurlu bir insanım
beni melek sanıp kendini kaybetmeyecektın karşımda.

allahtan kork, benım korkum olmasaydı eğer;
en güzel senaryolarımı yazıp, cümlelerime gece kıyafetı süsü verip karşına çıkar, sana güzel bir kurgu filmi seyrettırırdım.
ama ben insanların karşısında oynayamıyorum, biliyorum bu kötü bir huy.
ne kadar şanslıydın, karşından ben vardım çünkü.

Son düzenleme:
Allahım sana sonsuz şükürler olsun.. sen hep benim hakkımda, bizim hakkımızda en hayırlısını verdin, ben hep hayırlısı için dua ettim. benim mutsuzluğumdan pay çıkarıp mutlu olmaya çalışanların tebessümlerini yüzlerinde dondurup bıraktığın için çok teşekkür ederim!
suratlarını görmek isterdim atandığımı duyduklarında

Bitti artık M. Bittik biz.
Aramaların, mesajların hiçbir şeyi değiştirmeyecek.
Benden yana umudun kalmasın. Bundan sonra benden sana hayır gelmez.
Sonumuz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…