Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ömrüm, Aşkım, Kabul Olan En Güzel Duam, Ruh Eşim, Umudum, Helalim Şu dakikalar İtibariyle devirdik 6 seneyi de. Göz Açıp Kapayıncaya Kadar Geçen, Saatlerin, Ayların, Senelerin Farkına Varmadığımız.. Hala İlk Günkü Gibi Bir Aşkla Ve Daha Çok Tanıyarak, Bağlanarak. Seni Bana Veren Rabbime Şükürler Olsun. Beraber Nice Senelere Elele Yaşlanarak Biricik Eşim Seni Çok Seviyoruumm.

Son düzenleme:
sana bugun cok sinirliyim ya nolur bir anlayisli olsan olmazmi

Allah hep böyle mesut mutlu etsin canım ne güzel hep mutlu olun.Allahım ne olur sevdigimle yaşlanmamı nasip et

Gene eski günlere dönebilecekmiyiz?
Gene sana sıkı sıkı sarılabilecekmiyim?
Gene öpebilecekmiyim seni kimsenin dokunamadığı öpemediği yerlerden?
Gene omzuna yatabilecekmiyim?
Gene mutlu olabilecekmiyiz?
Gene geceleri sarılıp uyuyabilecekmiyiz?
Gene sabahları gözlerimizi açar açmaz günaydın diyebilicekmiyiz birbirimize?
Gene seni deli gibi özlediğimi söyleyebilecekmiyim?
Özledim galiba..
Tenini, kokunu,gözlerini,seni özledim.
Sıcaklığını özledim..
Kokunu içime çekmeyi özledim.
Ahh nasılda son gün çekmiştim kokunu içime

bende cok özledim

İçip içip, en masum halinle: Ama sarhoşların istekleri yapılır kiiii; hadi sev beni diyen eşek, vallahi de seviyorum.. :)

AŞK gözlerinden uyku akmasına rağmen , esnemekten çenen kopacak vaziyette olmasına rağmen yine de bu saatte kadar konuşmaktır.

İşten gelmesini iple çekmektir AŞK

Sürekli telefona bakıp ondan gelecek arama , mesajı gördüğünde hemen pc 'nin başına geçmektir AŞK

Uykumuzun olmasına rağmen konuşmak için , birbirimizin yüzünü görmek için bilgisayarın başından kalmamaktır AŞK

İyi ki çıktın karşıma ,iyi ki seni tanıdım sevgilim

Bakmaya doyamıyorum sana AŞKIM

Seni çok seviyorum

İyi ki varsın

Bugün günlerden pazar ...

Uyandım yatakta yanım gene boş ,,,
Biliyodum boş olcağını ama hayallerimde doldurdum yanımı...
Bi sabah uyancam yanımda sen olcaksın diye gözlerimi kapadım o an çok güzeldi ama açtığımda sen gene yoktun...

Ben artık seni yanımda görerek uyumak istiyorummmm gel de yuvamızı kuralım artık ayrı nefes almayalım

insanları üzmek benim ruhumda yok, insanların benim yüzümden üzüldükleri zamanlarda da ben çok üzülüyorum.....
o vakit; ruhum çok daralıyor, çok bunalıyor((

Bunu kimin icin yazdin canim

keşke yanımda olsan..
keşke bugün gitmeseydin bizden, sen gelince evimiz şenleniyor.. geleceğini duyunca çocuklar gibi seviniyorum
ama gidince sanki bi daha görmeyecekmişim gibi içim sızlıyor,evim sen kokuyor sevgilim..

nasipse yuvamızda 'sen' koksun,'ben' koksun..sonrada 'biz' koksun inşallah

(son cümle nooldu öyle yaa
)

Son düzenleme:
Ben en guzel tarifleri yalnizca Senin icin denemek istiyorum.
Sana simski sarilasim var, biktim hayatin yoruculugundan , duragim olsan da bir durup nefes alsam sende

keşke şartlar şuan daha farklı olsaydı..
aslında o zaman bu kadar üzülmezdim. en azından bir parçamın tamam olduğunu bilip şükrederdim
ama böyle de her türlü eksiğim işte :97:

Sinsilik, ikiyüzlülük üzerine doktora yapmış
halen ben neden mutlu olamıyorum diyor.
Senin mutlu olmaya hakkın yok canım.
Sen fesatsın.

bazen al askini basina cal diyesim geliyor sana..ama..iste amasi var..

seni seviyorum ama kendimi daha cok seviyorum!! hayatta kalmak icin kendimi daha cok sevmeliyim..yoksa yok olur giderim..

ben yine uyuyamadim:26: bugün aklima ne geldi biliyor musun sevgilim sen gitmistin.. gittikten günler sonra camasirlarimizi yikamistim.. ve onlari asarken iclerinde senin son giydigin kiyafetlerin coraplarin vardi.. onları nasilda aglaya aglaya asmistim uzun bi süre senin camasirlarini yikayip asamayacaktim.. bu sondu.. iste bu kadar basit bu kadar siradan bi islemde bile ben agladim..

oysa simdi "sen cokta zorlanmadin" diyen arkadasim var.. demekki ben bu güçlü rolümu hem sana hemde bazi arkadaslarima iyi oynamisim evimizde ne halde oldugumu kim biliyor:26: sadece bu topik biliyor..geldiğinde sana da nasil günler gecirdigimi anlatacagim.. aylardir telefon konusmalarimizda dik duran esinin aslinda nasil olduğunu evimize geldiğinde göreceksin

Son düzenleyen: Moderatör:
Koyunlar keçiler ve koçlar için
Ne kadar bayramsa kurban bayramı
Bu barış var ya,bu barış
Cephedekiler için o kadar barış
Can yücel

Artık ciddi anlamda canımı sıkıyorsun. Kendini haklı çıkarmak için bahaneler bulmayı kes çünkü daha çok sinirleniyorum. Açıkçası bazen seni sevmediğimi düşünüyorum ama seviyorum da off çok saçma.

Rabbim burası cennet değil dünya biliyorum, ama her gün şahit olduğumuz kötülüklere ve kötülere bir dokunsan, kendini hatırlatsan keşke diye düşünmeden edemiyorum. Sen en iyisini bilensin biliyorum ama işte ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…