Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pamuğum seni cok özledim artık kocişim ol sabah kahvaltılar hazırlıyım sana.senle uyanayım senle uyuyayım.senle ugrasayım.ekim gelsin artık .sana sımsıkı sarılmak istiyorum.askım pamugum minig kedim benim.selvi boylum.seni Yaradana kurban duygun

:123::123::123:

:98::98::98:

Sensiz ev bomboş.

Sesini özledim şimdiden.

Evin dört bir köşesinden ''anne'' diye çıkmanı özledim .

Özledim işte yaaa , salak gibi ağlıyorum bir saattir , yapışık ikiz gibi olmuşuz senle , hep çocuklar annesiz duramazlar derler ama sen bana '' hadi anne eve git sen '' dedin ya , geldim eve işte , ben sensiz nasıl duracağım bilmiyorum ama .

Elimi , kolumu aldılar bugün sanki . Çocuğunun kreşe başlamasına böyle ağlayan , şükretmeyen anne gibi olmak ne kadar saçma gelse de , dağıttığın oyuncaklarına bakıp ağlıyorum işte.

Rabbim hep böyle güzel ayrı kalışlar versin oğlum , akşama gel de bana neler yaptığını anlat .

Sevgilimmm sana söz veriyorum bundan sonra ilk seni ve kendimi düşüneceğim. Başkalarının problemleri bizi etkilemeyecek üzemeyecek. Seni çok seviyorum

sevgilim bence ikimiz de çalışmayalım, sürekli gezelim tozalım
o kadar güzeldi ki bu hafta.. keşke bi yerden şöyle yüklü bi miras kalsa, ya da ne bilim şans oyunundan trilyonları falan tuttursak
çok güzeldi çünkü 24 saat boyunca hep birlikte olmak.. pazartesi sendromum 10 kat daha fazla şuan malesef
ama sabah arayıp günün güzel geçsin diye aradım dedin ya anında yüzümde güller açtı
seni çok seviyorum.. evlendikten sonra neye şafak sayıcam bakalım derdim hep ama şimdi de akşam olsun diye şafak sayıyorum hep

Benim güzel güzeller güzeli pamuğum...
İş hayatına adım attığın bugün ile birlikte tüm güzellikler seni bulsun...
Şansın hep yaver gitsin, yüzün hep gülsün ablacım...
Allah kalbinde ne istediğin varsa sana nasip etsin. Seni çok seviyorum.

Beni kırmamak için her şeyi yaparsın, yapıyorsun da...
Ve ben bir kez daha Aşık oluyorum sana

aşkım evimiz ile ilgili düşündükçe çok mutlu oluyorum, inşlalah ıskıntısız atlatacağız biz herşeyi dua ediyorum sürekli yuvamızın içini beraber yapıyoruz nereye ne alınacaksa karar veriyoruz, beğenmediğimiz her detay yavaşça düzeliyor en basit banyo mutfak ne çabuk bitti 1 haftada tadilatmı biter

canım babam ben senden masraf etmeni istemediğim halde o biçimsiz görünemn balkonun yarısını eve katman, herşeyi yeniden yıkıp döküp halletmen bizi utandırıyor keşke yapmasan bu kadar fedakar olmasan sizi üzmemek için artık daha çok korkularım var benim

bu kadar feda etmenize inşallah değen bir evlat olabilirim, sizi belki hiç üzmedim ama artık üzerim diye çok korkuyorum benim için günlerdir sıcak havalarda evimize gidip uğraşıyorsun

sen kız babasısın uğraşma diyen insanlara inat yaptığın şeyler tarif edilemez babam,bize zamanında yapmadılar destek olanım yoktu kızımın herşeyi güzel olucak kızım kimseye muhtaç olamaz, demen bile yeterli oldu, evet biz kimseden birşey talep etmeyen karşı taraf ne verirse aynını yapan güzel bir aileyiz ayrım yapmıyoruz

teşekkür ederim babacım asla ayrım yapmadın inşallah kardeşim için bana yapılanlaırn on katı güzellikler yaşatırsın, elinde imkanının olduğu sürece çocuklarından esirgemediğin için sağol babam.

Denizden nefret ediyorum işte, bana 1 km uzaklıktayken seni görememek de beni sinir ediyor. Üç ay az mı?

Günaydın Askerimmm günaydın sevgilim...

Şafak yarılamaya son 2 günümüz,

200 lere veda etmek için de son 32 ...

Geçiyo mu evet geçiyo ama zor geçiyo ya her geçen gün özlem artıyo her geçen gün daha çok yanımda olmanı istiyorum her geçen gün biraz daha artık evli olalım diyorum biliyorum hepsi Allahın izniyle geçicek ve kavuşucaz ...

Eylül ayınada girdik en azından şu sevmediğim Temmuz Ağustos ayı bitti havalarda inşallah daha çok ısınmaz ben gene sana kendi ellerimle yaptığım kekleri börekleri doldururum kargoya ohh yersiniz ,,,şimdi yaz ayı diye kabul etmediler bozulur diye bende riske girmedim...Ama artık her ay gönderirim senin sevincine ortak olurum sen iyi oldukça ben iyiyim biliosun ...

Herkes bana sen çok sabırlısın sen çok iyi dayanıosun dio o kadar ketum duruyorum demek ki dışardan ama içimi bi açsalar bi ben biliyorum bi Allah biliyo ...Sana da her telefonda iyiyim diyorum ama aslında her zaman iyi değilim sadece belli etmiyorum...Genel anlamda çok güzel içimdeki duygularımı sakladım demekki halada öyle görünüyorm varsın öyle gözükiyim ama bu sayfaları okuduğunda zaman zaman benimde nasıl kötü olduğumu ve ağlamaktan bi hal olduğumu anlıcaksın belki ağladım için kızıcaksın ama zor çok zor asker özlemi daha da zor ...

Benim için herşeyden vazgeçen o adamı istiyorum ben yine, ne oldu ne değişti, kimse bu hayatta kimseyi olduğu gibi kabul etmiyorki sevgilim, ben senin için ailemi karşıma alırken senin bi biradan vazgeçmen bu kadar mı zor, sevgin bu kadar mı basitleşti,

Canooom
Bugün gözüm birden şafak saydığım ticker a takıldı
1 yıl derken bugün düşüvermiş 11 aylara
Bi an tuhaf hissettim belki çok abartılcak bişey değil ama günler yaklaşıyoooor
Sözümüzün Şubat'ta olma ihtimali de var hem
Belki o 11 ay düşüverir 5 aya
Bakalım zaman neler göstericek..
Dün yaşattığın muhteşem gece için teşekkür ederim...
Gittiğimiz yer her zamanki gibi harika bir seçimdi sen bu işlerden anlıyorsun romantik aşkım
4.yılımız kutlu olsun

Ben sadece huzurlu mutlu bir yuvam olsun istedim. Senin bana karşı soğuk tavırlarını zamanla birbirimizi tanıdıkça aşarız zannettim. Yalnızlıktan öylesine bıkmıştım ki evlenirsem biter zannettim. Asıl yalnızlık yanımdayken bile bana uzak bir adamla bir ömür geçirmeye çalışmakmış. Nikahımız kıyıldığı gün fotoğraflarımız çekilirken bana ''yanıma yaklaşma'' dedin. Ablalarına ayıpmış beni yanından kovalaman bana karşı ayıbın değilmiş gibi. Düğün akşamı ablanlar oynarken ayağa kalmadım diye ki farkında olmadan yaptım beni tersledin suratıma bakmadın. Gelin odasında ağlayıp dışarıya belli etmedim. Düğün bitipte yeni evime giderken içim parçalanıyordu. Ablanlara saygıda kusur etmemem konusunda hep uyarıldım. Oysa ben aranıza karışabilmek için elimden geleni yapıyordum. Takılan altınların çeyreği bana kısmet olmadı istemedimde ben hala kendi kendime huzur mutluluk diyip duruyodum. Aileni evliliğimin 2. günü çaya davet ettim 2. haftası yemeğe. Yemek yapmayı bilmediğim için 2 günde ancak işin içinden çıkabilmiştim. Büyük mutlulukla 20 kişiyi ağırladım. Ama gece bitip herkes evine gittiğinde yine suratın asıktı. Çay dağıtımına yetişememişim bikaç kez o kalkmak zorunda kalmış. Ablanın yanına oturmuşum orada büyükler oturmalıymış benim yerim kapı kenarıymış. Ablana neden sarılmışım ne gerek varmış... Ablanlara gittiğimde beni yardım etmem konusunda hep uyardın, sesin çıkmasa bakışların imalıydı. Huzursuzluk çıkmasın diye mutfaktan çıkamıyordum. Suratını asma diye iki dakika oturmadım herşeye koşturdum. Böyle böyle bana karşı seni yumuşatmaya çalıştım. Hizmetçi gibi çalışarak senin kalbini kazanmaya çalıştım!... Yiğenlerin bile herzaman mutfaktasın diyorlardı ne bilsinler. Hamile kaldığımda mutlu olup olmadığını anlamadım bile söyde istiyordun ama mutluluk ifadesi sana uzaktı. İlk 3 ay korkunç bulantı ve halsizlikle geçti üzerine migren. Sen her işi yine de tam istedin. Beni dört dörtlük istedin. Ben banyoda kusarken sen mutfakta üfleye püfleye karnını doyuruyodun.Hazır sofra istiyordun yoktu. Oysa benim kendi karnımı doyurmaya bile dermenim yoktu akşama kadar açtım. Bulantılar bitip eski düzene dönünce düzeldik çünkü sen iyi günümde vardın... Gerçi hergün loto totoya tonla para veren sen benim aylık doktor kontrolüme 40 lirayı çok görüyordun. 12. haftada bebeğime 70 liraya hastane çıkışı aldığımda olmayan şeye para harcadın diyip gönlümü kırdın. Oysa aynı akşam kendine 200 liralık ayakkabı yiğenine 60 liralık mont almıştın ama benim aldığım gözüne battı.Neyse eskisinden iyiydin ve ben yine herzaman ki gibi gözüne girebilmek için doğum yapacağım güne kadar sık sık aileni yemekli ağırlamaya elimden geleni yapmaya gidip gelmeye devam ettim. Kötü olmayalım diye karnım burnumda dayanamıyorum diyemedim. Çünkü sen yüzüm biraz düşse öfkeleniyordun... Doğumdan sonra herşey daha kötü oldu. yanımda olmanı beklediğim hiçbir an sen yanımda olmadın. Her zaman olduğu gibi iş çıkışı ablanlara koştun. Önceliğin tabi ki her zaman onlardı. Evde sürekli uyudun. Sürekli ağlayan bebeğimizi yarım saat oyalasan bütün akşam baktım zannediyodun.... Geçen gün dayanamadım kendimizi aile gibi hissetmiyorum dedim ''neden duruyorsun o zaman '' dedin. Bu kadar basitti kapı ordaydı. Ben kimdim ki haddimi aşmamalıydım. Oysa ben hep senin yanında olmuştum maddi manevi hep hep hep. Sen zorlanma diye annemin verdiği ufak tefek harçlıkları bile mutfak alışverişine harcıyordum. Üzerime başıma bişey alamıyordum bile. Annemdem toplu para geldi son kuruşuna kadar harcadın ben yine birşey demedim. Sen ben bişey istediğimde hep suratını düşürdün o para gözünde büyüdü büyüdü. Ne gerek var oldu. Anlamıyorum maddi manevi hiçbir konuda faydan olmayacaktı neden benimle evlendin? Neden günahımı aldın? Neden hayatımı mahvediyor ama hala üste çkmaya çalışıyorsun neden???

Sonunda aklına geldi benim sayemde toparlandığın desteğim. Ama garip. Hemde çok garip. Resmiyiz artık ya. Gerçi bir daha konuşmayacağız ya. Neyse...

Sevgili Ankara,
İçinde 4 sene yaşadım. Seni sevmediğimi defalarca yüzüne söyledim; ama hala peşimdesin.
Düş peşimden yaHu Gri Şehir

dakka bir gol bir mesaiyi de çaktılar.
sevgili kurum, senden nefret ediyorum.
işin kötüsü, memleketteki bütün kurumlar psikologlar için dandik sanırım.
psikologları her işten anlayan konuma sokup da anlamalarına zorlayan saçma sistem!

bi anda enerjim düştü, icime koca bir sıkıntı girdi sebebini biliyorum sanirim:26: bunu da seninle konusmaya ihtiyacim var, ne olur sürpriz bi sekilde ara gündüz arayamam demistin biliyorum ama ne olur icine dogsun ve ara beni hayatim

o kadar iddialısın ki, azıcık aklım olmasa kendimden şüphe duyacağım.
şanslıyım, neden mi? senin gibi olmadığım için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…