Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan sevdiği adamla kavga etmeyi özler mi ? Ben kavgalarımızı bile özledim,hani sana kızıyorum muzur muzur gülüyorsun gözümün içine bakarak,sonra bir anda gülme krizine giriyoruz ya,Hani Beşiktaş-Kadıköy vapurunda yer olduğu halde ayakta dikiliyoruz yarım saat,Yürürken ''Karşıdan bir çift gelse dövsek aşkım heyecan olur bize '' diyorsun ya, ''Aşkım sen kilo mu aldın,yok yok valla aldın '' diyorsun ya, ''Aşkım sana gül alacaktım ama kızlar pas vermez şimdi bana diye almadım,aa yüzüğüm var ama bak onu hesaba katmamışım hayatım neyse şanslı günündesin alayım aşkım '' diyip kahkalarca gülüp beni sinir etmeni, ''Şaka aşkım şaka '' diyip yüzümde tebessüme sebep olmanı,''Aşkım Gökhan Özen'e benziyorum degil mi?'' sorusundan sonra ''Hayır aşkım valla benzemiyorsun,yani hafif benziyorsun işte'' diyişimi duyduktan sonra ''Amann ben benziyorum sen benzetemiyorsun bir kere '' deyişini,Tanıstığımızdan beri tuttuğum defteri ses tonunu değiştirip efektli okumanı,Nargileyi yüzüme üflemeni,seninle dans etmeyi..Ben herşeyini çok özledim çirkin herifim benim ya gel artık gell,bak gel diyorum sana gelll gel gelll ∞

Ve bazen hayattır Sevmek. . .
Birini çok uzaktayken bile yüreğinde taşıyabilmek. . .

Özdemir ASAF

NEFESİMSİN

Sen kocana yer ol ki, o sana gök olsun! Sen ona hizmetçi ol ki, o sana köle olsun!

ASKIM SENİN HİZMETCİNDE OLURUM YERDE OLURUM.ALTTAN ALMAK EN DOGRUSUYMUS BİR KEZ DAHA ANLADIM

2 gün sonra 10 ayı dolduruyoruz
ama aslında 9,5 ay. Olmadığın iki haftayı unutmadım, biliyorsun

ulan aşk bugün gerçekten fortus öküzus modelinden olduğunu anladım heeee

tam şu "seviyoz la daha ne yapalım" gibilerdensin....

ama benim öküzümsün...

insan bi sor ne oldu hatun neyin var hoooop hemen Allah rahatlık versin...

bana varsa rahat sana yok

pişmanlığımın,yalnızlığımın,üzüntümün derecesini asla bilmeyeceksin...

[video=youtube;Xcdv2UEUuoM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xcdv2UEUuoM[/video]

bu şarkı sana gelsin aşk

ilişki durumum: ösym ile zorunlu birliktelik ...

Allah yardım etsin benim ve benim gibi olanlara,emekleri boşa gitmesin insallah

heheheheh erkekler öyle zaten güldürdün beni kızzz

Bugün benden o kadar hakaret yedin ya, o kadar patakladım ya seni. İyi oldu.

Haksızda olsam umrumda değil.

Canın cehenneme...

sen sadece yasal olarak hakkın diye, bana sormadan kızımı alıp götüreceksin.
ben uğraşacağım burada kaç hafta ağlayışları, hırçınlıklarıyla...
ben haber verdiğim halde, bir de sana mı danışacağım?
pardon ama ne konuda?
çocuğunu iyi dinlesen bugün kreşe başlayacağını bilirdin.
tövbe tövbe.....

Son düzenleme:
bazen öyle bi hale bürünüyorsun ki
sanki zorla ben yaptırıyorum sana bişileri
o dudak sallayışın o somurtuşun beni uyuz ediyor
annenden geçmiş belli ki sana da kızım bu huylar
sen de başlamışsın katakullilere
ama yeni bi tesellim var hepiniz için biliyor musun
"Allah vekil olarak bana yeter" diyorum ve içim rahatlıyor
var gerisini sen düşün...

Rabbim iyiki seni tanımamı nasip etmiş bana iLkim..
seni seviyorum

beni seviyosan benle mutlu olacagına inanıyosan gel bana zaman verme ekim kasım...
yoksada kalbinde durmaya hiç niyetim yok..seviyosan yanımda ol sevmiyosanda giderim pılımı pırtımı toplarım telefonlarımı degişirim bidaha ulasamazsın bana öyle bi giderim ki yasadıgımı anlmazsın.yoruldum.tükendim tükendimmmmmmm tükenmişlik sendromuna soktun beni ya.tükendimmmmmmmmmmmmmmmmm

heeey, kalbim sıkıştıyor zaman yaklastikca ne yapacağımı iyice bilemez oldum.. elimi ayağımı nereye koyacagimi bilmiyorum:26: birbirine cok zit duygudurumlarim var artık:44: gözlerim saatte, takvimde.. tek tek bitiyor günler. . Hala benimle degilsin ama yakındır mutlu evimizde gececek güzel gunlerimiz
Ve zaman ! Ne olur biraz daha hızlı gec bazen üzüntüden yorgunluktan mutsuzluktan migrenim tutuyor, bazense mutluluktan heyecanlar hayallerden karnima sancilar giriyor ne anlaşılmaz bi insan oldum degil mi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…