Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesaj kutusu limiti artsın istiyoruuzz... Tamamını kadınların oluşturduğu sitede 50 mesaj sayısı ziyadesiyle az değil mi?:26:
(Farzetmiyorum, okunacak inanıyorum.)

askım günahını aldıgım içi affet seni cok seviyorum

cok üzgünüm seni sucladıgım için

Son düzenleme:
ben sensiz olmak istemiyom askım.Allahım nolur Allahım beni onun yokluguyla sınama yıllar sonra gercekten birini bu kadar sevmişken nolur Allahım

Son düzenleme:
özledimmmmmmm hemde çokkkkk.

Son düzenleme:
belki bitanem belki bigün bizim de ayağımızda yün curabı, önümüzde tuçu gavurması olur..

beraber ineklere yem vermiye gederük sooora eve gelir guzinenün öööönünde has gene bi demlik çay içerük yanında çükelikle :103::103::111:

Bana bir semt söyle, bir sokak adı..
Zilini çalmadan kalbimin çarpacağı bir kapı numarası..
Söylesene!
Nerdesin?

Şu garip halimden bile çileli nazlı,
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen,
Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüüm
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen

Herşeyde bir hayır vardır sevgilim

aşkımm şimdi yani ben sana 3-5 güne kadar kavuşacak mıyımmm
hem de 1 hafta da yanında mı kalacağımmm
hem de doğumgünümü de beraber mi kutliciizzzz
senin o "çok heyecanlıyım aşkım doğumgünün yaklaşıyor" diyen dillerini yiyeyim mi bennn
seni çok özledim mis kokulummm

canım kocacım keşke bu yazdıklarımı gerçekten okuyabilseydin

sen okadar iyi bi adamsın ki benim her düşdügümde kaldıran sevkatıyle sarıp sarmalayan hep yanımda olan sensin

ama ben hiçbir zaman iyiligine karşilik veremedim seni ne kadar sevdigimi anlatamadım tutuldum bilmiyorum neden

hele o son olaydaki anlayışın destegin bi kere daha beni iyiliginle bitirdin yerin dibine soktun sana söyleyemiyorum

yatıp sabaha kadar aglamak istiyorum keske yanımda olsan içimi anlatsam.burda sensizlik daha agır geliyor günler gecmiyor.keske sabretseydim süprizi batırdım herseyi mahvettim.insallah hersey düzelir.ama sensizliğe dayanamam.Allah senin yoklugunu göstermesin bana.yemek yemedim moralim cok bozuk gözlerim yaslı halim yokbeni hiç bırakma lütfen o acıya.bitti bitecek die korkuyorum.Allahım yardım et......

Ben dün seni ne kadar da kızdırdım ya
Ne bileyim dışardan sinirli geldiğini, işyerindeki sorunları. Bencillik ettim işte
Yine de küsemedin ki bana

Canım kocam-sevdiğim-tutunduğum dalım-sabrım seni çoooooooook seviyorum...

Rabbim ikimize ve inş.üçümüz oluruz bizlere ömür boyu güzel anılar sevgiler-huzurlar nasip etsin. Bu gün birazcık duygusalım ve yine senin o yoğun sevgine-canım karım-tatlı karım demene ihtiyacım var. Hep böyle sevgi dolu-sıcacık ol bitanem. Bana rağmen benimle ol...

sana söz yine baharlar gelecek
sana söz ışık hiç sönmeyecek
söz söz söz

kızımızın adını tuana mı koysak
yok yok mahalle baskısından sıyrılırsak ki sen sıyrılırsın, kendimi bilmem
ne koyacağımızı biliyoruz
nasipse

Hiç bir tesir aLtında kaLmadanArdından koştum gocunmadanAhtım var tenler kavuşmadanöLmem, öLmem ..

Hiç bir tesir altında kalmadanArdından koştum gocunmadanAhtım var bak gör seni almadanöLsem, öLmem..

(inşallahh)

Pamugum seni üzdüğüm ve anlayıssız davrandığım için affet haklısın cok anlayıssızım.kendime cok kızdım inan bunu bi bilsen.günahını aldım.ama sunu bil seni cok seviyorum.seni üzmeye degil mutlu olmaya geldim ben askım.sana yemeklerpastalar yapacagım yumurtalar tostlar Allah beni sensiz koymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…